Oligospermie (20) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 14
luli spune:
danyalo complicata rau spermograma sotului tau...sincer sunt termeni pe care nu i-am mai intalnit...
Oricum mi se pare ca ati evoluat foarte bine de la 300.000 la 6,8 mil.
Si eu am inceput sa-i dau sotului ca+mg+zn+ seleniu pe langa catina si tinctura de telina. Speram sa ne imbunatatim si noi calitatile si cantitatile...
Behind every love is a great story
Luli
adela achim spune:
Semnez si eu condica,ca demult n-am mai facut-o...
Daniela76bine ai venit si sedere cat mai scurta pe aici...

Ayshasa-ti traiasca simburelul si sarcina usoara in continuare:tu esti un model pentru noi,deci:se poate-Doamne ajuta!
Lianauite din pareta mea 

Tabitha,Luli,Danyalo,Thea,si restul fetelor

ADELA
barbye spune:
Un gand frumos de 1 Martie , care sa-ti vesteasca primavara ce va veni,un vestitor gingas de primavara ghiocel si o imbratisare ,fie ca primavara ce va veni sa va umple sufelete de sperantza si bucurii
Intr-o zi vei vedea ca toate au intrat in matca lor.
Tot ce ti-ai dorit a devenit realitate.
Vei privi inapoi, vei zambi la toate ce s-au intamplat,
Si te vei intreba "Cum am trecut prin toate?"
Doar tinand speranta aprinsa, nerenuntand la vise
Si nelasand niciodata dragostea sa plece din viata ta.
Daca e nevoie fa o schimbare
S-ar putea sa schimbe cursul vietii tale.
Daca e nevoie continua, caci
Ce pare imposibil, este asa doar daca renunti.
Daca e nevoie opreste-te,
Si o viata noua va incepe.
Daca e nevoie asteapta,
Miracole se intampla in fiecare zi.
Daca e nevoie mergi inainte,
Visele te-asteapta.
In aceste versuri cred ca ma regasesc, imi dau un tel....
luli spune:
Gasca pe unde umblati ?
Mie mi-e un somn de mor... daca nu dati semne de 
... eu ma duc sa plimb perna pana ... 
Luli
M Oana spune:
Lianooooo 

Aysha daca te-am uitat??????? Pai vara trecuta nu am cum sa o uit niciodata! Cum e la 19 saptamani, ca la zero saptamani e tot asa........![]()
Danyelooo pot sa-ti spun ca de vreo 2 ani studiez la "Scoala de spermograme" (profesori seminaristi Moisa si Matei, pentru cursurile de zi) dar limbajul spermogramelor tot strain a ramas de mine 

, ca ori nu sunt eu facuta pentru a intelege aceasta stiinta, ori stiinta asta e prea exacta pentru cat de mofturoasa e soarta si cat se distreaza ea pe seama calculelor noastre.
Sunt multe cazuri in care cu un numar de 5 milioane
s-a ramas natural![]()
, dar si cazuri in care cu 100 milioane din aceeasi moneda, se asteapta de ani buni.![]()

E bine ca nu exista leucocite multe (1,2 e bine), deci nu sunt infectii. Ceea ce imi ridica mie un semn de intrebare este valoarea anticorpilor antispermatici. In spermograma noastra scrie doar "+" si la analiza din sange a iesit un numar foarte mic din acesti anticorpi. Acum, daca valoarea de 15% e ingrijoratoare sau nu, Matei poate da un verdict, eu as intreba-o sau as face analiza din sange, preventiv (cu anticorpii astia nu e de joaca)...............
Cat te ajuta valorile WHO si Kruger etc etc etc mi-e greu sa-ti spun, dar pot sa-ti confirm ca al meu, desi are astenoteratospermie, are anumite valori exact ca al tau sau chiar mai proaste. La formele Kruger, de exemplu, stau la fel, la WHO e diferenta mare intre ei doi, asa cum al tau la indicele de anomalii multiple a obtinut 1,8 si astenoteratul meu are 3,2.
Stii cum e, conteaza media pana la urma si pe langa valorile astea matematice conteaza poate si o nota la purtare de-a lungul vietii si ce vrea "muschiu'" lu' Doamne Doamne..........

Te-am incurcat mai rau???????

luli spune:
Oana spunei fetei ca cel mai mult conteaza un singur
muschiulos!!!
Luli
danyalo spune:
M oana,
Multam muuult dna diriginta....cat de cat m-am lamurit...pb. mea e acum cu anticorpii antispermatici!!

Scuze..insa tot aud de chestia asta si nu stiu ce inseamna???
de ce e atat de grav? Sper sa ma lamureasca cineva!!!

Raman...DATOARE!!!!! cu ce vrai tu...suc, berica,tarie...![]()
luli
io abia acush semnez condica...de seara!! daca inca nu ai adormit...zic prezent!!!![]()
![]()

pt. toate fetele...sper sa nu uit pe cineva...barbye, adela achim,thea_m,Tabitha,tiza mea de la constanta...
Dany
daniela_b spune:
Poezie despre iubire si speranta
Cind mi-e greu
Ma sprijin de tine,
As putea sa stau o viata asa...
Pling, pe urma zimbesc
Sint sigura ca o sa-mi fie bine
Stii de ce, iubitule?
Fiindca nu ma indoiesc
Nu ma indoiesc de tine
Va daruiesc un martisor tuturor, cu mare drag!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Liana30 spune:
danyaloo uratoooooo
tocmai pe mine???????sa ma uiti???? tocmai tu????![]()
![]()
![]()
oana

"Nimic nu-i imposibil!"