Cine, cand si cum se primeste PM-ul?

Cine, cand si cum se primeste PM-ul? | Autor: Crinutz

Link direct la acest mesaj

Initial am observat ca cei nou veniti nu beneficiaza de optiunea PM, insa acum vad ca exista persoane care sunt nou venite ca si mine si totusi au PM activat. Pe mine nu ma deranjeaza in nici un fel ca nu am dar sunt curioasa sa stiu cum, cand si in functie de ce sau cine il primesti. Mi s-a spus in alt msg ca inca sunt sub moderare. Nu toti nou venitii sunt sub moderare? Chiar nu inteleg!!!

Si inca una: adresa mea poate fi vazuta de ceilalti sau asta inseamna PM-ul?

Lamuriti-ma VA ROGGGGGG!!!!!!
Multumesc!!!!

Crinutz codita de maimutz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...complicat! iti trebe pile, altfel...nik! sorry!

(glumesc, sa nu te superi! dar chiar habar n-am)

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Crinutz nu mai fi suparata..1.moderata nu cred ca mai esti si 2.PM-ul ti-l activezi tu,nu altcineva.
Vezi ca in stanga,ai acolo mesaje private..te duci la optiuni si dai sa primesti PM-uri si gata.
Pupici.
stai ca am uitat sa-ti mai raspund la o intrebare
PM ins. mesaj privat,aici pe site,iar doar daca bifezi sa primesti o notificare pe mail cand primesti PM sti mai repede de el(in caz ca primesti).
Adresa de mail e altceva,nu o vede nimeni,dar daca vrei ca membrii dc sa-ti trimita mailuri,te duci la profil personal si dai sa poti primi mailuri de la membrii dc..e a doua obtiune din stanga,dupa adresa de mail..parca...(edit iar..no ca m-am uitat acu si ai optiunea asta deja,deci poti primi mailuri,mai ramane sa-ti activezi PM-ul,daca vrei)
Sa-mi zici daca ai inteles,ca am scris repede ca trebuie sa plec.
pup iu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Sar'mana am priceput si am si incercat dar nu merge. Dau pe mesaje private si imi arata pg principala de forum. Cred ca e o probl tehnica cu acest PM (asa parca scria intr-un msg).

Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

trebuie sa mearga,tocmai am dat eu la mesaje sa schimb de ex.optiunea mea de pm..si merge..(am pus la loc pm-ul ca vreau sa primesc)
Mai incearca.deci in stanga sub membrii,ai mesaje private,dai acolo,te duci la optiuni si dai sa primesti pm.
bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Pe bune ca nu merge. Am mai incercat acum de cateva ori, acolo in stanga, am dat click-uri peste click-uri si arata ca se incarca dupa care nimic - apare pg cu subiectele. E posibil sa se intample asta pt ca aici la munca am restrictionat accesul la Yahoo si adresa mea este pe yahoo?

pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Crinutz, ar trebui sa mearga si la tine, cum spune Leditia(mesaje private-options).
Am incercat si eu si merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Crinutz, ai incercat sa stergi cookies? N-ar trebui sa te trimita la pagina principala a forumului si ma gandesc ca poate tin minte cine stie ce eroare.
Incearca asa la internet explorer (daca pe asta il folosesti): tools/internet options/ si undeva acolo ai delete cookies.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai firewall? Daca da in multe cazuri anumite procese nu pot fi rulate pe calculatoarele respective pt ca sunt blocate de firewall. E valabil si pt functia de activare a mesajelor private. La noi nu sunt probleme tehnice pe aceasta latura. Din descrierea facuta de tine pare a fi un firewall.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput