Poznasi de iulie-august 2004 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Poze de la playgroup :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/accc&.src=ph&.tok=phygLaEBNbY.yYto

Mergi la inceput

Si alte pozne ...din parcul in care va spuneam ca toate jucariile ramin tot timpul acolo...si este numai pentru copii pina-n 3 ani...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/dc58&.src=ph&.tok=phc1LaEB2JdnovoS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ce mi-ar place si mie sa il duc pe Andrei intr-un loc cu atitea jucarii faine ... mi-au placut masinuta aia neagra si elicopterul ! Cred ca s-a distrat Luca acolo !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Heheeeee,un parc in care toate jucariile ramin pe loc ?... Cool !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Da ..mi-a placut ideea..este numai pt bebelaci..toti aduc acolo jucariile care nu le mai folosesc...si totul este in nisip...Parintii sint tineri ...din toate colturile globului..si tare este bine sa stai acolo la o cafea...Iar copilul meu..este altul decit acasa!
Chiar vroiam sa aduc in discutie...copii vostrii au notiunea de "share". Ei bine Luca imparte orice cu oricine, nu-l deranjaza daca toti ii smulg jucariile din mana...daca-l imping...Iar daca vrea o jucarie ..ma cheama pe mine si-mi iminge mie mana ...sa-i dau jucaria...Nu prea imi place atitudinea asta..nu este una de luptator/invingator..oare asa sint fecioarele??

Mergi la inceput

Probabil ca in vreo mie de ani o sa facem si noi pe aici un parc asa ca acela de la voi !
Cit dsspre sharing, Olivia, sa stii ca si Andrei da jucariile, ba chiar le ofera imediat copiilor care vin la el, am vazut asta cam de fiecare data cind mergem in parc si avem jucarii cu noi ! Eu una nu ma supar, decit sa inceapa sa plinga ori de cite ori vine vreun copilas si mai ia din jucariile noastre ... mai rau este cind vrea el ce au altii in mina si respectivii nu ofera ... dar asta se intimpla destul de rar, adevarul este ca eu nu il prea las sa intinda mina catre alte jucarioare, ii spun ca nu sint ale noastre si pina acum nu am avut probleme gen crize ca nu putem pune mina pe altceva strain !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns...traim intr-o lume in care numai luptatorii pot supravietui si reusi...de aceea studiam problema...

Mergi la inceput

Io zic sa avem putina rabdare, sint sigura ca o sa apara si instinctul de luptator ! Acum daca este sa ma iau dupa zodiac, cine este mai luptator decit leul ???? Hehehehe, io acum ma lupt cu Andrei pe mouse ... care pune mina pe el primu' !!!! Si daca nu ajunge la mouse, da in taste ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Am uitat s-o felicit pe Andreea vorbareata...
Liliana esti OK?
Anca..Mp pleaca da..pe 30 aprilie cu socrela si Luca. Voi nu ati gasit nici macar o un family daycare?
Felicia..dupa avort, automat urmeaza dereglarea temporara a menstruatiei..asa ca rabdare...
Intreba cineva de mar..da, marul constipa!
Eli nu te-am uitat..cum imi fac timp trimit un PM...
Carmen...o sa ai acces la Pc? Cine o sa stea cu Ilinca?

Mergi la inceput

Rabdare am...doar faceam un market test. Eu mi-am dorit un leu...si m-am ales cu fecioara

Mergi la inceput