M-am hotarat......adoptie (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Aissa, nu la tine ma refeream cu socializarea. A ta e o dulcica. Faptul ca, din cind in cind ne mai intilnim in parc si intra in contact cu alti copii e superbine. Persoana in cauza se stie ea si nu vreau sa discut despre ea.
faptul ca mesajul meu a venit imediat dupa al tau e o pura coincidenta.
te pupic dulce

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Da aissa, stii ce face noaptea...sta in picioare si exerseaza, intii ia o mina si se tine numai cu una, dupa care schimba mina si...pune capul sprijinit de marginea patutului si-si ridica amindoua miinile in lateral. Totul culmineaza cu tipete de fericire, eu o incurajez( la 2 noaptea) si tot asa pina ce n-o mai tin picioarele si adoarme.
Binenteles, de adormit adoarme foarteeeeeeeeeeeeee greu si miriita , e normal, e foarte obosita.Uneori mami o maseaza pe picioruse si pe miini sa se linisteasca si sa-i calmeze febra musculara.
Aseara am facut experiment, in lapte i-am stors o mandarina, a golit biberonul pina la fund, deci e plictisita de gustul laptelui.
Bun de incercat pt cine are probleme de genul acesta.
Dimineata am schimbat, lapte+ zeama de portocala, diseara incercam lapte simplu, ramine de vazut daca-l accepta.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La noi laptele nu a fost nicicand o problema.... daca i-as da numai lapte cred ca nu ar comenta.
Si cu ridicatul o sa treaca noutatea si se va mai potoli. Dar odata ce se ridica in picioare nu mai adorm pe loc, poate sa fie doborati (cum era David al Lilianei intr-o poza), altfel stau atarnati de pat, rupti de somn dar nu se culca de buna voie. Uite cum arata a mea cand nu mai poate sa se tina, se sprijina cum poate de margine: somnoroasa. Nu o data am gasit-o pe Ale adormita in pozitie de mers, cu picioarele sub ea.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by liliana csaki

Multumim mult fetelor.
Carmen, eu tot sper ca s-o da pe brazda, sa nu vina sa-mi prezinte prietena lui care-i de varsta mea. Da mai e o problema, mamele de baieti, la fel e si la voi? e super mamos, si daca se trezeste noaptea "nu tati, mamiiiii". Ma gandesc ca m-o-njura saraca fata aia, care-o fi, da' zau ca nu vreau sa fie asa.

Pozele noastre
Poze noi
poze nou-noute

HA-HA!!!! In sfarsit o mama de baiat care se pregateste din start sa fie soacra (si e si stresata de cum va fi!).

Subscriem si noi la teama de persoane necunoscute (si data fiind varsta copilei orice persoana pe care n-o vede 3-4 zile e necunoscuta - asta e, uita repede!). Daca intalnirea se produce la noi acasa mai e cum mai e, dar daca suntem in alta casa, atunci sa te tii agitatie. Afara nu are nici o problema, cred ca realizeaza ca terenul e neutru. Din ce am mai citit reactia asta e una normala, iar ca parinte nu e bine nici sa-l fortezi, nici sa eviti vizitele. De fapt am mai observat ca daca mergem in loc strain ei si daca persoanele straine nu ii dau atentie prea mare totul e OK, copilul se acomodeaza, incepe sa zambeasca si dupa ceva vreme accepta si sa treaca si in brate la altcineva decat noi. In schimb daca cum intram pe usa toata lumea "sare" pe ea si ii vorbeste neintrerupt, incearca sa o distreze cu orice chip se supara si se pune pe urlat. Am stat stramb si am incercat sa rationez drept si mi-am dat seama ca la fel am face si noi (ma rog, nu cu plansul, ca suntem mai mari) in situatii similare.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Aceeasi problema ca Mimis am avut-o si eu cu Florina,cand mergeam in vizita la cineva si se repezeau la ea sau avea vocea putin ridicata incepea sa plinga ,dar acum am observat ca nu mai este asa,se uita putin mirata si apoi totul este ok.In parc cand mergem se uita tot timpul dupa copii,rade la ei,eu zic ca este destul de sociabila ptr. varsta ei.Acum mai nou cand aude muzica la tv.ridica manutele sus si danseaza.

Silvia si Florina

Pupici la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Aaaaa......am uitat sa va spunem .....noi avem rubeola{aveti grija ca este epidemie de rubeola} si ca sa fie "tacamul"complet avem si rosu in gat,asa ca stam in casa de o saptamana.Abia astept sa iesim de marti afara in parc.

Silvia si Florina.

Pupici la mamici si bebici.

Mergi la inceput

SILVIA_112, sanatate multa Florinei si sa va ajute Dumnezeu sa scapati repede re rubeola.
pupici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxiana spune:

Nici nu stiti cit sunt de fericita cind citesc rindurile voastre.Sunt fericita si plina de speranta---astept si eu atestatul.
Va multumesc pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Mimsi, razi tu, da' daca fata o fi Alexuta, parca te vad cum ma suni sa ma iei la rost
Sa stiti ca am baiat sportiv, azi am fost in parc cu "bichicleta", in Izvor si a pedalat jumate de parc. A mai dat n el ture prin casa dar pe-afara inca nu.
Maine, adica azi, plec cu Laura la ski, o saptamana si dupa aia o mai las o saptamana in tabara. Am ceva emotii ca n-a fost niciodata plecata singura si e o imprastiata. Sper sa nu vina in chiloti acasa.

Mergi la inceput

Fetelor, am sunat azi sa vad de lapte (pentru cei care iau lapte de la Piata Bobocica) si mi s-a dat acelasi raspuns. Inca nu. Nu stim nimic.
Nu pot sa cred ca aproape de sf lui februarie, nu se stie nimic pentru laptele pe februarie. Cind il vor da oare? In decembrie?

Va pupic pe toate si, sa auzim de bine

Irina si Mihai

Mergi la inceput