Fazan (20)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67967&whichpage=1" target="_blank">FAZAN (19)
Pentru cine isi mai aduce aminte de jocul copilariei (si nu numai!) si are timp la dispozitie, propun sa jucam (un fel de) FAZAN.
un fel de regulament: Fiecare va spune un cuvant, iar persoana urmatoare va trebui sa scrie alt cuvant care sa inceapa cu ultimele 2 litere ale cuvantului precedent (ex: ceapa -> pastaie -> iepure etc.).
Se accepta si nume de oameni, locuri etc.
Nu se accepta verbe la gerunziu.
Nu se inchide cu ajutorul repetitiei literei.
Nu se inchide din prima. Lasati macar un cuvant intre 2 inchisuri.
Cine posteaza un cuvant cu ale carui ultime litere nu se poate forma un cuvant nou va trebui sa posteze un alt cuvant de la care sa se inceapa un nou joc. Un jucator nu poate posta 2 cuvinte la rand, nici sa posteze un cuvant incuietor la unul din cuvintele deja postate de el.
V-ati adus aminte de joc? E simplu, nu?
TOP TEN:
Locul I - tomecica
Locul II - Mirona
Locul III - Mishulina
Locul IV - teodora35
Locul V - cicuta
Locul VI - manda
Locul VII - ciuf
Locul VIII - dora78
Locul IX - Albi'
Locul X - Bombonicaaaa
Legenda:
- joc inchis
- 10
- 5
Top actualizat pana la CAP.20 pag. 3 - joc inchis: ornitoring de catre iullia
Raspunsuri
hanako2004 spune:
atlas
scuze fetelor dar acum chiar nu pot sa pricep cu ce am mai gresitoricum scuze ca va dau motive sa va luati de mine
EMILY printesa noastra poze
asi spune:
atlas
PS:ce inseamna rubaiat?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Mirona spune:
aoleu ... cum se interpreteaza ...
hanako2004 nu m-am luat de tine ... doar te rugam sa citesti si ultima postare. Tu ai postat aspru, apoi eu rubaiat = Forma de poezie persana alcatuita din patru versuri, dintre care primul, al doilea si al patrulea rimeaza impreuna.
Apoi a mai aparut anangel_lexi cu un cuvant cu aceeasi terminatie rusesc.
Tu trebuia numai sa fii atenta si sa postezi de la cuvantul meu, eu fiind mai rapida ... postarea de dupa considerandu-se greseala.
Am sau nu am dreptate?
Sper ca nu te-ai suparat, nu am avut aceasta intentie.
Miro
asi spune:
Atent
Joc nou:
tinerete
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan