Nou stil de viatza (85)
Raspunsuri - Pagina 3
justasmallkiss spune:
Buna fetelor.Va doresc un sf de saptamana placut.
Eu am facut deja papica si acum ma apuc de aspirat.
Va pupacesc!!!
IOANA
szivarvany spune:
Hello si de la noi!
Io am papat pranzul, ca mic dejun nu am apucat si la cina voi avea paine prajita cu usturoi si ulei de masline si salata, ta-na-na-na ![]()
U we fain tuturor fara bateri !!! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mik spune:
Salutare, fetelor !
Pupici la toate si merci ca intrebati de mine, chiar si cind nu ma manifest. Reuseam sa va citesc, dar nu apucam sa va mai scriu. Abateri nu am mai facut.
Mamica Dulce si eu l-am operat pe cel mijlociu (mai putin amigdalele) ca nu mai auzea bine. Intr-o dimineata l-au operat si dupa-amiaza eram acasa. Intr-o saptamina s-a repus pe picioare complet.
Delidana, mersi de bice. merit. Acum in week-end promit sa fiu cuminte tare.
Miag distractie placuta la socrela !
Zuzi, mare grija de tine si de bebe. Mai ai probleme de tensiune ?
Doina si tu ai grija de tine. Ma bucur ca are acum cine sa te ajute.
Daria
. Ia spune tu prajesti piinea in prajitor ? O freci cu usturoi inainte sau dupa prajit ?
Ioana succes la gasit un job bun.
Crystina imi place ca ai timp de exercitii si ca esti supla (elastica). 
Saptamina asta a fost grea, am fost singura cu copiii, am avut si un curs de 6 ore. Saptamina care vine va fi idem, cu deosebirea ca voi face cursurile (2 zile) la Paris. Sper sa nu maninc prostii seara la restaurant.
Meniul de azi :
- cafea si piine prajita cu dulceata
- sfecla rosie. Ticka Massalla de pui cu orez. o banana
- salata verde cu ceva.
Tre' sa ma pun pe baut ceai verde, ca nu se mai poate.
Pupici la toata gasca
cu Delidana in mijloc.
Mik.
Delidana spune:
Buna
Azi am stat pe acasa si am cedat poftei de a bea niste Pepsi.
Sper ca restul weekend-ului sa treaca fara abateri. Sint cu rusii pe cap si ma simt foarte umflata, ca un balon gata sa plezneasca.
Crystina, eu de la mijoc in sus n-am probleme cu flexibilitatea. Cu partea dorsala e mai greu la yoga, ca pina o ridic de la podea....
Carmen, sper ca te simti mai bine azi.
Mik, esti o draguta.![]()
Daria, azi am mincat si eu paste, varianta integrala. Stiu ca tie iti plac.
Si mie, dar maninc mai rar.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
georgiana.david spune:
Servus fetelor! In seara aceasta m-am intors de pe plaiuri ardelenesti, tare fain a fost si tare as mai fi stat daca nu incepea Ioana scoala si daca nu ma topeam de dorul lui Dami. De mancat am mancat ardeleneste dar cu limite asa ca spre bucuria mea, stagnez.
Nu am apucat sa citesc din urma dar sper sa reusesc, oricum sunt curioasa ce fac "danezele"?
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
puskin spune:
Buna fetelor,
Ce active ati fost ieri...cred ca va e frica de Delidana
. Eu am fost ieri la o sesiune de aerobic, dupa care la cumparaturi. N-am mai iesit din casa ca sotulica e racit
,deci am cam avut pofta de rontaiala.
Sper sa ajung si azi la aerobic, as vrea sa ajung zilnic sa fac sport, sa vedem daca reusesc.
Duminica placuta tuturor,
Ruxandra
mephala30 spune:
Salutare!
Fete dragi, se poate asa ceva???
Subiectul nostru e numai pe pagina a doua....Delia, nu uita, ai preluat lista, dar si 'activitatea de dezmortire' a fetelor. ![]()
Ia treceti si semnati condica, alfel ne suparam...
Crystina, Ioana, Daria, Zuzilici, Sigrid, Mamicadulce, Mik, Tzuni, Sabina, sunteti prezente? Totul e ok? 
Eftimie, Nastad, Diana, Miag, Puskin, Clara, Paula, Nora, Mariana, , voi...?
...scuze daca am uitat pe cineva
Ati avut abateri in week?
Eu incep sa ma simt mai bine, m-am obisnuit cu senzatia de greata, care, din fericire, nu e asa de persistenta.
Ne pregatim sa iesim cu Iustin, sa-l impartasim.
O duminica placuta!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.
Carmen ma bucur ca iti e mai bine
Eu sunt prezenta,nu prea am dormit azi noapte pt ca Delia a racit si cum avea nasucul infundat se tot speria ca nu poate respira si se trezea plangand.
Tzuni nu stiu cum de am uitat sa iti raspund,miiiiiiiiiiiiiiii de scuze."Mäh" io vin la tine sa radem putin(mai mult) impreuna da' sa stii ca nu rad ca o gaina.![]()
Am observat ca poti fi f vesela si imi place de nu mai pot cand te stiu asa....te-am prins si in faze de suparici....bine ca iti trec repede.
Ruxandra,zilnic sport?Wooow.Bravo tie.Eu am facut de 3 ori pe saptamana si intr-o luna se vedea bine de tot.
Georgiana,bine ai revenit.
Delia s-a desumflat balonasul?Esti asa doar in prima zi sau tot timpul cat ai rusii pe cap?
Mik,
merci mult.Fara abateri?Da-mi si mie reteta.![]()
Daria eu mai imi prajesc paine si imi tai rosii cubuletze mici mici,sare,piper,patrunjel,putin busuioc,usturoi pisat, totul amestecat cu putin ulei de masline si pun asa pe felia de paine prajita si e buuuun tare.
Fetelor va doresc o duminica placuta in continuare...pup gravidutzele si toate celelalte fete si...ne mai auzim.
IOANA
roxana1974 spune:
gagici!
Carmen, poate m-ai uitat pe mine
dar recunosc ca viu rar...saptamana asta a fost tare incarcat apentru mine, cu 2 nopti pe tren si alte alea, iar in weekend nu am scapat, mi-au lucit okii asta noapte (vorba Dariei) intr-un club si offfff, ce nostalgie am dupa tinereti, dar totusi cred ca nu mi-as schimba viata...Doamne ce-am mai ras de gusturile tinerilor de azi referitoare la imbracaminte si freza, doar din dorinta de a iesi din tipare....
Sper ca m-am mentinut, la carte prostii am mancat din cauza lipsei de timp sa gatesc si sa am grija de mine...azi ma pastrez pentru o bucatica de tort de fructe, nu se poate sa nu mananc...mergem in vizita deseara...
va
pe toate si mai viu eu, spor la treaba si la dieta!
bafta burticilor ![]()
R
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
crystina spune:
Buna fetelor!
Si io-s prezenta..eu am avut ieri zi de curatenie generala si apoi am avut musafiri.
Am o stare cam mohorata de la vremea de afara, abia astept sa termine Lilly cu raceala si antibioticele. Bleah!
Astazi stam prin casa, ne uitam la TV si citim..mai spre seara tragem o tura pe la parintii sotului, la o cafeluta mica.
Cu papa am cam sarit putin poneiul..ieri am mancat patru clatite din alea mici-mici cu stafide si poi niste quiche cu branza si rosii.
Astazi pap si eu ce-a papat Mik ieri si anume pui Tikka Masala cu doua linguri de orez. Spre seara capsuni. Cam atat.
Carmen, ma bucur ca te simti mai bine!
Ce frumos..impartesesti motanicul!
Mik,timp n-am de exercitii mai ales cu iepurina mea acasa dar imi fac..am noroc de faptul ca orele de pilates sunt tocmai seara la 8 si 10. Ajung acasa pe la 10 fara un sfert, da' merita! Ce papi azi?
Ioana, of, of! a racit Deliuta! Multa sanatate! Si Lilly tot la facea cu respiratul..i-am cumparat ulei din ala super-mentolat pe care il picuri pe hainute, pernuta si paturica cand doarme..inspira vaporii aia noapte si o ajuta extraordinar de mult. Eu in timpul zilei ii mai picur pe ursuletul pe care il cara dupa ea tot timpul si vrand-nevrand o ajuta. Sanatate carliontatei!
Ruxandra, bravo pentru aerobic! Si eu am incercat sport in fiecare zi..am reusit vreme de trei saptamani, m-am lasat apoi pentru ca ma simteam extenuata. Fac acum 3-4 zile pe saptamana, cate cel putin o ora jumatate-2 ore pe zi. Ma simt mai bine asa. Bafta!
Roxana, tort de fructe! Yum-yum! Bafta maine la raport!
Delia, ce-am ras de chestia cu partea dorsala! Nebunatico!
Acum serios..la sala unde mergi nu sunt antrenori..ca pot sa te indrume ce exercitii sunt bune pentru partea dorsala?
Daria, ce papi azi?
Zuzi, cum te mai simti? Te-ai odihnit weekend-ul asta?
Pup si celalalte fete!
Duminica frumoasa!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)