Nou stil de viatza (85)
Raspunsuri - Pagina 2
mephala30 spune:
Buna!
Delia, vad ca te-ai descurcat ft. bine. Bravo! Cum e sa fii 'sefa'?
Crys, mai, mai, bine ca a trecut si ca sunteti bine. 
Ioana, iti doresc sa-ti gasesti un job cat mai repede. 
Eu ma simt mai binisor, azi chiar am iesit la plimbare cu carutul. Dar n-am rezistat decat dus, la intors am luat taxiul.
Va pup pe toate si va doresc week. placut!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna
Intii meniul, ca sa nu uit:
MD: 2 felii de piine cu margarina si miere, 1 iaurt
P: o supa thai (cu pui si taietei), foarte gretoasa dealtfel
C: un piept de pui prajit la teflon cu putin ulei, un pic de brinza Feta, cam 2 linguri sos de rosii, salata; citeva migdale.
Intre mese: 1 banana, 1 mar, 1 portocala, papaya.
Crystina, ma bucur ca sinteti mai bine acum, e tare nasol sa fii bolnav, mai ales cind toata familia e in aceeasi "oala"...am aruncat o privire pe site-ul dat de tine, mi s-a parut interesant dar vreau sa-l mai studiez. Pacat ca nu sint si pe aici pe linga mine niste cursuri ca m-as duce. Acasa mi-e cam lene sa fac...de aceea si sportul prefer sa-l fac la sala ca acolo daca ma vad ajunsa imi vine cheful vrind-nevrind. N-am mai fost la yoga, vreau sa ma apuc intii de
si
, abia apoi cnd imi mai intru in ritm merg si la yoga. Invers am incercat si nu merge. Am ruginit.
Felicitari pentru ca ai rezistat fara dulciuri, stiu ca atunci cind esti bolnav iti cam vine sa-ti faci de cap.![]()
Daria, mersi pentru aprecieri.
Carmen E, sper si eu sa nu fie nevoie de
prea mult. asta depinde de noi, de toate, pentru ca ma astept si eu sa fiu pusa la colt.
Ia te uita fac magie si nici nu-mi dau seama, nu-i asa Tzuni?
Poate n-ar fi rau s-o mai amini cu daneza, o fi un semn daca tot se pare ca nu reusesti s-o incepi ca lumea. De baut dau niste ceai de fructe cu miere
, e bun?
Nu le am cu alcoolul si nici nu face bine la silueta.![]()
Ioana, sper sa-ti gasesti o slujba asa cum iti doresti!
Carmen, e ciudat ca lumea imi spune "sefa". Ma simt cumva pusa deoparte, cind eu de fapt vreau sa fiu aici
. E probabil doar in mintea mea...oricum, ma simt mai responsabila.![]()
Va pup si va doresc un weekend placut!
P.S. M-am hotarit sa renunt la floricele weekend-ul asta, in cazul in care ajung la vreun film. Cred ca incep sa ma mobilizez.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Delia, asa si trebuie. Sa fii cat mai responsabila! ![]()
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
crystina spune:
Buna fetelor!
Sa zic si eu ce am papat azi:
-doua felii toast
-paste cu sos de rosii si busuioc
- supa de rosii cu cateva crutoane
- struguri, struguri si iar struguri
-struguri ![]()
Carmen, ma bucur ca te simti mai bine!
Sanatate multa in continuare! Cat despre noi..suntem o familie de "sensibiliciosi"!![]()
Ioana, scuze..in mesajul anterior te-am botezat cu numele iepurinei tale "Delia".
Multa bafta la interviuri! Si io numar puncte..nu am facut-o cat am fost bolnavi, dar nu cred ca am depasit vreo 15 pe zi. Io din februarie anul trecut sunt cu WW si nu ma las.
Carmen E saru'mana!
Un weekend placut!
Tzuni, saru'mana! Am sa-mi fac timp in weekend sa trimit listutele!
Delia, la mine merge pilates inainte de sala sau invers..numa' exercitii sa fie. Da' ai dreptate..trebuie sa fii in forma pentru yoga. Spre mirarea mea instructoarea mea mi-a zis ca sunt tare flexibila. Yu-hu! Uite-asta n-o stiam!
Un weekend super si tie!
Doina, mersi pentru urari! Un weekend super fain!
Pupici la toate fetele!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
miag spune:
mamica dulce, pupicei lui Marc. speram sa fie totul ok dupa operatie.
crystina, sanatate pt intreaga familie si in special pt Lilly.
tzuni, merci mai de pupici..deja ma simt mai bine de cand cu pupicii astia.
In legatura cu meniul: am fost cuminte si l-am ascultat si azi pe tata Atkins...sper la raport sa fie ok, desi maine plec la soacra mea la Galati si nu raspund pentru faptele mele..stiti voi cum e cu soacrele...![]()
![]()
![]()
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
crystina spune:
Mia, distractie placuta la Galati! Vreau si io!
Nu ma lua in seama..distractie placuta la socrela!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Am intrat pe fuga ( pana nu ma vede "seful" ) asa ca nu am timp sa va raspund. Sper sa apuc sa scriu tot mesajul! ![]()
Maine plec iar la munte si ma intorc marti seara. Pt. raport am tot 62 kg, probabil din cauza ciclului eram mai umflata!
Nu stiu ce-i cu mine, m-a lovit o "lene" ... nu mai reusesc sa ma mobilizez. Asa ca astept
de rigoare!
tuturor si week-end placut!
Cami
szivarvany spune:
Hellou la toata lumea !
Io am burta plina ca am papat 4 cartofi si o imensa salata, a fost yamiii rau de tot ![]()
Cami - vacanta placuta !
Miag - sedere placuta la socrela !
Cristina - ce bine ca sunteti bine 
Delidana - poi acuma esti sefa si gata ![]()
Tzuni - asteptam poze de la Paris 
Mephala - parca ne-ai fi lasat undeva departe ... am vazut ca nu ai scris de dimineata si asa am simtit. Obisnuinta asta :-) Pupam burtica si pe Iustin ! 

CarmenE - atunci numaram in continuare ! 
Zuzilici - cum rezisti ? 
Nastad - daca mai sughiti, sa stii ca ma gandesc la tine cu mare curiozitate sa stiu ce ascunzi in burtica 
Justasmallkiss - intrebare: reteta aia de cartofi si neaparat timpu` de tinut in cuptor 
Mamicadulce - tinem pumnii sa fiti bine si sa treceti cu bine si sa nu mai fi suparata 

Sigrid - unde esti ?
Mik - ?
Si restul de fete care nu ati semnat condica ??? Pe unde va lucesc ochii ? ![]()
O seara frumoasa tuturor si un we fara abateri !!! 
la gasca !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
justasmallkiss spune:
Buna seara fetelor.
Daria n-am mai apucat sa fac cartofii pt ca mi-era o foame de lup cand am venit de la cumparaturi si lesinam daca mai asteptam pana experimentam reteta.
Pai m-am gandit cam asa:cartofi taiati in 4(poate ar merge putin fierti inainte si apoi pusi pe hartie de copt la cuptor sa nu se lipeasca)condimentati cu sare,piper,vegeta,putina boia si usturoi.Stropiti cu putin ulei si lasati la cuptor pana cand sunt copti si prind putina crustä deasupra si rasa feta(telemea) peste ei.
Cami,distractie placuta si nu uita aparatul foto sa faci muuulte poze de data asta.
Mia,distractie placuta si tie la socrii.
Cristina mi-am dat seama ca la mine te referi chiar daca m-ai botezat cu numele picei.
Tu cat ai slabit de anul trecut cu WW-ul?
Delia,sper si eu sa imi gasesc curand un loc de munca si sa fiu multumita pt ca de cele mai multe ori se fac mari diferentze daca esti strain.
Ieri am avut iar o experientza neplacuta care m-a durut...dar asta e...trece!!!
Carmen,sa te auda Dumnezeu ca nu imi place sa stau degeaba acasa.
Ma bucur tare mult ca ti-a fost mai bine azi.Pupici dulci tie,burticii si lui Iustin.
Carmen E,weekend placut si tie.
Si celorlalte fete le doresc un sf de saptamana placut.
Eu sunt si maine prin zona daca ma lasa Delia la calc.
Va pup.Noapte buna.
IOANA
miag spune:
Neata fetelor,
Am intrat sa va urez week-end placut si sa va anunt ca ma voi intoarce de la socrella, de la Galati, luni seara...asa ca raportul il voi da marti...
Pupici la toata gasca si sa aveti grija de voi.

Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)