Montignac: ce am mancat azi? (72)
Raspunsuri - Pagina 7
micorint spune:
quote:
Originally posted by andanii
[quote]Originally posted by micorint
Buna!
Dar de cateva zile ma roade o idee: ciocolata de casa facuta cu fructoza e monti? Ca asa as manca o bucatica!!! Ce ziceti?
DA E MONTI ciocolata de casa cu fructoza .... sunt si eu curioasa cum iese ... se pune lapte integral , deoarece laptele degresat este glucida pentru ca ramane doar zerul laptelui.
ANDANII
Uraaaa! In week-end ma apuc de treaba si va zic cum a iesit!
Merci!
Mihaela cu Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8-9 luni
Poze cu copiii mei
corina costea spune:
Saluti fetele

,
Am sa postez meniul de azi cu intarziere;
MD- cereale cu iaurt 0.1%
Gustare- cafeluta si o grefa
Pranz- spanac cu ou ca era la cantina si se potrivea cu dieta
Gustare- iaurt 0.1%cu lamaie
Cina- omleta cu branza
Mai tarziu mere..............
Andanii merci de atentionare, ma gandeam eu ca nu este bine dar daca nu avem si abateri cred ca am fi ajuns deja miss-uri.
Va 

, Corina
adriana_mihnea spune:
Buna!
Va scriu putin ca ma grabesc.
Am ajuns la 71 kg, adica am scapat de vreo 2,5 kg in primele 8 zile de reluare a regimului, dar eu zic ca astea au fost apa acumulata in tesuturi, si nu grasime propriu-zisa.
De acum incepe greul!
Va pup!
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
irinabungau spune:
Giana, felicitari pentru kilogramul dat jos!!!! La mai multe in minus!!!
Meniul de azi:
D: fulgi de ovaz cu lapte degresat
P: Dovlecei umpluti
C: branzica
Mai fetelor, de cand cu regimul asta m invatzat sa gatesc!!! Am facut azi niste dovlecei umpluti de m-am lins pe degete!!!!
Va pupam,
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
jersey3681 spune:
Am slabit inca 500g deci am 80.4 de la 85.3 cand am inceput.Meniul de ieri:
Dimineata:kiwi+lapte degresat+doua felii de paine integrala+gem dietetic
Pranz:piept de pui la gratar cu omleta fara ulei
Cina:2 piftelute facute pe gratar (piept de pui,ou,usturoi,marar,patrunjel)
Imi pueti da si mie o reteta de paine Monti care o pot face la robotelul de facut paine?Tocmai am primit unul cadou si nu stiu cantitatile necesare.Mersi
ralu spune:
Buna fetele!!!
NU va ingrijorati Azi voi face modificarile in tabel!!! De cand a inceput anul sunt tot mai ocupata si nu am foarte mult timp la dispozitie. De aceea fac modificarile un pic mai tarziu decat trebuie!!
VA multumesc pentru intelegere!!
Va pup!
Multa sanatate!
ralu spune:
Gata fetele am facut modificarile!! Am modificat tot ce mi-ati raportat pana luni(inclusiv)!!! (Pentru ca raportarile se fac in week-end sau cel mai tariu luni).
Spor la slabit si ne "reauzim" lunea viitoare, pentru ca pana atunci sunt plecata si nu am acces la net!!
Va pup!!
Multa sanatate!
laura ionescu spune:
buna,
sa va zic ca mananc azi:
MD- 1 cafea cu lapte 0% si branza 0% cu smantana
Pranz- omleta cu sunca si cascaval si salata de rosii
Gustare- smochine, caise si migdale
Seara- nu stiu ca ies cu fetele. sper sa nu am abateri..
fetelor, eu m-am plictisit de moarte de mancarea asta.. cele mai mari probleme le am cu mancarea de pranz, ca nu stiu ce sa-mi iau la birou...daca aveti idei, spuneti-mi si mie ce as mai putem manca la birou in afara de pui cu salata si omleta cu rosii. de acasa cu sufertasul nu pot sa plec ca nu am unde sa tin mancarea, asa ca de obicei imi comand pe net.. dar astia nu gatesc monty, asa ca nu am multe optiuni.. poate ma ajutati voi...
multumesc,
L
mihaiuta spune:
Buna,
ieri iar am mancat prostii la pranz, ca am fost cu colegii la mall si acolo de la 3/4 din restaurante ti-e sila sa mananci iar la restul n-am prea gasit monti ... in concluzie, am mancat o pizza. Dar azi am revenit. Era sa-mi iau o ciocolata in drum spre o banca cu care lucrez, dar n-am gasit nici un chiosc si am scapat
. Acum nu mai vreau.
Meniul de azi:
MD: branza si niste pate de ficat (m-am uitat pe cutie si procentul de ficat era asa de mic ca nu m-am mai stresat.
P: ciorba de porc (avea si cartofi in ea, dar nu i-am mancat, ca astia in oras nu gatesc monti) si o salata bulgareasca.
C: ramane de vazut ...
Vineri plec la munte cu firma si sper sa rezolv si eu un kg pana atunci ...
Va pup,