Montignac: ce am mancat azi? (72)
Raspunsuri - Pagina 5
mamini spune:
Raport: NICI O MODIFICARE!!!!!!!!!! o saptamina fara abateri, nu s-a intimplat nimic.
miine fac o luna de cind tin fara abateri, am slabit 2.4 kg. e bine ca am slabit, dar e frustrant de lent...
am fost in vizita ieri si era un tort...si bineinteles ca nu am mincat.
spor!
M
andanii spune:
ICRE din comert nu ...contin amidon cu diguranta ...dar daca le faci tu acasa doar icnre frecate cu ulei si atat sunt ok, nu stiu insa cum le papi fara paine 
grau dur eu stiu ca nu e voie, dar mai citesc si va spun 
crema de zahar ars e monti facuta cu lapte integral si oua intregi.
supa de legume cu branza la aceeasi masa e monti, insa branza de capra nu prea e monti.
cred ca am raspuns la toate nelamuririle
va pup
ANDANII 

mihaiuta spune:
Buna,
n-am mai intreat de doua saptamani sau 3. Pentru ca am tinut-o numai in abateri si mi-a fost rusine
. Dar azi m-am intors cu mare elan si revin cu meniul. Sper sa revin pe calea cea buna. Bine ca s-au mentiunut kg. pierdute in perioada asta, dar trebuie sa am mare grija.
Ce am amncata zi:
MD: 2 felii wassa cu zacusca
P: piept de pui la gratar cu sote de ciuperci si salata de varza
si anidor 73% (macar e abatere acceptata de monti)
Pt. cina inca nu stiu ... posibil niste suca si cascaval.
Va pup si sper sa ma tin de treaba acum,
acusor spune:
Laura, ce marca e cuptorul tau? Poate imi conving si eu sotul sa-mi ia unul de Valentine's Day. Deja am o cerere de cantar electronic. Am gasit ufesa cu 103 RON. Am un cantar mecanic f. deprimant
. M-am cantarit dimineata si aveam 82. Dupa 30 de secunde aveam 85. Cu cat stateam mai mult pe el cresteau kg. Asa ca neaparat tre' sa-mi iau unu' smecher. Cred ca tre' sa mai astept pana luna viitoare ca vad ca indemnizatia mea nu mai vine.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
corina costea spune:
Saluti fetele

,
Ce mai faceti? Slaba miscarea in zona asta sau ati slabit si nu mai votati cu noi?
Iata si meniul meu de azi:
MD-zacusca de fasole cu 2 felii de paine integrala
Gustare- cafea si un mar
Pranz-5 felii sunca de praga cu branza topita
Gustare- iaurt 0.1% cu lamaie
Cina-orez integral cu snitele de soia
Diseara fructe la greu.
Va 

, Corina
Anda Panda spune:
baaai, am facut o balarie: am luat o tava maaare de aripi de pui, care banuiesc ca...nu am ce sa fac cu ea, nu ? ca are pieleeeeee. o bag la congel sau sa indraznesc sa o fac la cuptor ? aripile nu sint grase, dar au pielita.
meniul de azi e ca ala de ieri, asa ca nu am noutati pt voi; decit intrebarea aia cu aripile.
cred ca ma apuc sa fac mincare dupa amiaza:
pulpa curcan sau aripi pui la cuptor
spanac
si poate fac iar ciorba de usturoi ca a fost tare buna si am facut cam putina.
in cazul in care schimb meniul, revin dupa ce termin de gatit
la buna vedere si multe kile cu minus !!!!!
micorint spune:
Buna!
Ma inscriu si eu la listuta cu 62.3 kg 

Mai am 2 zile si fac o luna de cand tin Monti... cam putin am slabit dar e bine si asa, la cate abateri am avut
O sa incerc si eu crema de zahar ars, mi-ati facut pofta
Dar de cateva zile ma roade o idee: ciocolata de casa facuta cu fructoza e monti? Ca asa as manca o bucatica!!! Ce ziceti?
si succes in lupta cu kg!
Mihaela cu Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)
Poze Maria Cristina 8-9 luni
Poze cu copiii mei
acusor spune:
Meniul de azi:
dim: cafea cu lapte 0,1%
11: fulgi de grau cu lapte 0,1%
13: alta cafea cu lapte 0,1%
15.30: copanele de pui la gratar, salata de vinete si cascaval
C: iaurt 0,1%
Am voie sa pun fructoza in iaurt sau in cafea?
Ziceti ca este voie crema de zahar ars cu fructoza, lapte si oua?
Laptele nu este glucido-lipidic? Merge cu oua (proteina)?
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
andanii spune:
Iata si meniul meu de azi:
MD-zacusca de fasole cu 2 felii de paine integrala
Cina-orez integral cu snitele de soia
Va 

, Corina
[/quote]
corina zacusca cu paine desi integrala nu e monti, contine totusi si ulei si nici orezul integral cu snitzele de soia ... cu orez integral se combina legumele , soia este glucido lipida deci nu se poate combina cu alimente cu indicele intre 35-50, doar cu alimente pana la 35. 
ANDANII 

andanii spune:
[quote]Originally posted by micorint
Buna!
Dar de cateva zile ma roade o idee: ciocolata de casa facuta cu fructoza e monti? Ca asa as manca o bucatica!!! Ce ziceti?
DA E MONTI ciocolata de casa cu fructoza .... sunt si eu curioasa cum iese ... se pune lapte integral , deoarece laptele degresat este glucida pentru ca ramane doar zerul laptelui.
ANDANII