Montignac: ce am mancat azi? (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

aseara am avut o mica abatere cu 2 patratele de ciocolata neagra.
in rest am mancat ca la carte si fac sport in fiecae zi.ma dispera cantarul care coboara foarte incet.
azi,la micul dejun am baut o cana cu cafea cu lapte degresat in care am pus 3 lingurite de cereale integrale,fara zahar,si am mancat 1\2 para.
sa vad ce mananc la pranz si diseara
va pup.

viorica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by enderbaby

Cu migdalele sunt de-acord chiar daca in cartea mea nu sunt pomenite si chiar te rog daca poti sa-mi trimiti si mie varinata care o ai Anda .
Ce spuneam eu era doar ca nu trebuie pestele combinat cu paine sau alte glucide, fiind lipida.

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

lizuca la fel cum spunea Laura , pestele slab ca si somonul, tonul codul si neprajite in ulei deci sa fie fara grasimi se pot asocia cu glucide ...... ceea ce stii tu este despre pestele gras gen crap ....

migdalele, alunele sunt tolerate asta inseamna ca se pot papa cateva boabe din cand in cand

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

buna

pentru azi mi-am propus:
MD: cereale integrale cu lapte degresat, cafea decaf
P: pulpa de pui
Gustare: 1 iaurt
C: fructe

O zi buna,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

buna fetelor,

despre peste - si eu am citit in carte ca somonul sau tonul fara grasime (somonul afumat si tonul in suc propriu) sunt permise in combinatie cu paine integrala.
de asemenea monty zice ca e permisa o gustare de caise uscate si migdale. asta nu inseamna ca poti manca o punga, dar 10 migdale si 4-5 caise uscate sunt beton si mai taie foamea la birou, daca nu ai altceva de mancare...
enderbaby, eu folosesc pt branzica de vaci cu 0% si ii pun niste ierburi aromate care sunt de la Kotany (cred) si sunt in sticlute transparente. sunt numai ierburi, fara alte adaosuri. se numeste mix pentru salata... reteta de crema am luat-o de aici de la fete, fructoza am pus dupa gust ca e fff dulce.. n-am facut cu cacao, fac in week-end si va zic cum a iesit. am mancat ceva asemanator o data la un bistro, "prajitura Bonette" se numea si mi s-a parut senzationala..
meniul meu de azi:
- MD- 1 wasa cu branza de vaci, ierburi si castravete, 1 wasa cu dulceata de capsuni cu fructoza, 1 cafea cu lapte 0% si indulcitor
- gustare- 12,00 - 1 portocala
- Pranz- pui cu ciuperci si vinetele de ieri
- seara - telemea de vaca cu rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetelor,

iata si meniul meu pe ziua de azi;

MD- omleta
Gustare- 1 mar si o cafeluta
Pranz-salata de varza
Gustare- 1 mar si o portocala
Cina- spanac cu ou.

Va pupic, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Vedeti mai fetelor, nu m-am sclerozat de tot , retinusem eu ceva despre pestele ala!
Ieri, in afara de meniul scris, am mai mancat un mar la ora 16 si o banana la ora 21, ca muream de foame! Dar cantarul a luat-o in jos !
Meniul de azi:
D - 2 portocale si mai apoi, paste integrale cu sos de rosii si ciuperci (de-alea ramase de aseara);
P - file de merluciu la tigaie si iaurt natural;
C - mancare de praz cu masline.
Si mai pe seara, cred ca o sa-mi iau si o sa pap niste migdale si niste caise uscate! Asta ca tot ati fost de acord ca e voie !

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 10 luni) si Ramona (3 ani si 9 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

MICUL DEJUN PROTIDO-LIPIDIC SĂRAT

Altă variantă a micului dejun: formula care constă în consumul de carne, de mezeluri, de ouă, de brânză, etc. Este pe alocuri micul dejun anglo-saxon, având totusi o diferentă importantă: exclude complet prezenta glucidelor, chiar si celor bune (fără pâine).

andanii, laura, va rog, explicati-mi si mie chestia de mai sus, atunci. am luat-o din carte.

lizuca, da-mi daca poti PM cu adresa ta de e-mail, ca sa iti pot trimite cartea.

eu ieri mi-am facut o amestecatura foarte misto la gust: brinza de vaci 0.4% (ca nu am gasit mai slaba), inlocuitor zahar, oua si vanilie naturala. toate amestecate si puse la cuptor. foooarte bun !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Fetelor, si eu ca si Anda Panda sunt zapacita, dati-mi si cartea unde scrie ca pestele poate fi combinat cu paine integrala ca mor de curiozitate sa vad asa ceva.
Anda Pandaadresa de mail e ca si numele meu enderbaby@yahoo.com... si mersi anticipat.

Azi:
MD: 1 ou fiert cu putin iaurt 0%
P: la o cununie civila am gustat niste pastrama, salam si sunca...an rezistat eroic la prajiuri
C: Piept de pui in sos rosu cu ceapa, rosii si ulei de masline
Dupa 2 ore juma (cam putin dar nu am mai rezistat) niste caise uscate!

Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

"Neata fetelor! N-am mai postat de multisor, dar va urmaresc. Va rog sa nu ma goniti de aici, desi nu am reusit sa mai tin monti, ma tot straduiesc. Am tot 58 (cu indulgenta), si tot sper sa pot tine in continuare.
Va anunt cand reusesc! Pupici!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

lizuca, ti-am trimis ambele carti: cea noua si cea veche.
bai nu stiu ce sa zic de peste cu piine. poate ca fetele au ajuns la concluzia ca e ok...pentru ca or avea experienta. nu stiu ce sa zic.... cert e ca eu le-am gasit acilea cind am poposit. asea ca...
mare smecherie sa renunti la peste cu piine. e mare smecherie sa renunti la pizza si la cola si la martini...si lista poate continua dar deja e off topic. asta da, smecherie. dar dupa peste cu piine...nu pling.

azi am mincat de dimi biscuiti si cafea ...semi-decofeinizata

si de la prinz incolo...
ton cu salata verde
cafea
lapte batut 0.1

si le-am combinat/invirtit pe astea (fara biscuiti)... toata ziua.

miine fac mincare. va anunt eu ce pun in oala. am gasit brinza 0.1 % fara balarii in ea. ma si mir !

Mergi la inceput