The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 13
anielas spune:
va salut si eu mai pe la pranz...dincauza de popil gelos pe tastatura
.
Mirela- e un scumpi Robert...m-am delectat ieri tare cu pozele voastre..si ne alaturam si noi celorlalte fete la tinutul pumnilor sa reusiti sa va impliniti dorinta
.
Dimineatza am inceput-o excelent admirand-o pe iubita de Alma..e haioasa rau..si cocheta nu mai zic
.
Andora- e de groaza Gogo cu "Nina" ei..ar tb sa o invete si pe Inu cate ceva..e musai sa ne mai intalnim cat mai curand..pana atunci un
dulce pe obrajorii bucalati.
Eu am reusit in sfarsit sa adorm puiul mic si marait...ne termina masele astea..eu sper sa fie ele de vina..si nu oarece rasfat..ca prea nu vreadecat la mine in brate..si plimbata...ceilalti parca o musca..ufff..
Hai pupici..ma apuc sa mai strang prin casa..ca acusica se trezeste si o luam de la capat cu imprastiatul
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
ana_a spune:
Salut!
io nu prea am ce sa va zic...va citesc toata ziua da nam pic de inspiratie...copilul tot cuminte sta
se uita la desene si se joaca singurel, seara ce este mai plictisit si trebe antrenat in alte jocuri in rest...nu imi vine sa cred ca stau intinsa in pat langa el si ma uit cum se joaca....
Azi ma uimit si pe mine cu ceva
am fost la supermarket amandoi si am dat de raionul cu jucarii unde era de vanzare niste plase pline cu mingi... a urlat nitel ca vrea mingile, si i-am spus frumos ca acum nu avem bani pt ele, ca venim alta data sa le cumparam(chiar nu aveam bani) si a stat el un pic si sa gandit si mi-a trantit scurt "mine!!! mine !!" adica maine mergem sa cumparam mingile...si gata a fost, nu a mai zis nimic...
faza cu "mine" am invatat-o cand ii explicam eu lui ca maine mergem la buni, si uite ca a inteles el ceva...acu sa vedem ca maine chiar ne vom intoarce in supermarket si sigur nu scapam fara sa luam acasa o plasa de mingi![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
Andreea_si_Doru spune:
In primul rand sper ca nu ne-ati uitat![]()
Am revenit... asa pe fuga, mai mult multimita Andorei care mi-a demonstrat ca am macar cateva minute libere pentru DC :)
Multumesc din suflet tuturor fetelor care au intrebat de noi, care mi-au scris mesaje sau care doar s-au gandit la noi :)
Felicitari din suflet Pufy si Ramona sa fiti sanatoase atat voi, cat si copilasii si burticile 
La Multi Ani! Andora si MamaElei - cele mai recente, si tuturor mamicilor care si-au serbat ziua de cand n-am mai scris...
Suntem bine, sanatosi... sunt fascinata in fiecare zi de progresele mandrutei mele, care vorbeste si pe limba noastra si pe limba ei in fiecare clipa :)
Nici nu stiu ce sa va scriu, am asa multe, si in acelasi timp, eu fiind obisnuita cu ele, zi de zi, nu mi se pare nimic nou :)
De mancat mananca, de dormit doarme, 2 ore la amiaza, si noaptea - toata noaptea...
E vesela (dupa cum o stiati, de fapt) - sa nu fie de deochi, is multumita si de felul in care se poarta, adica intelege fara sa-i zic de prea multe ori, nu prea are fixatii, cu aia vrea sa faca aia face.
Multumesc din suflet Cerului pentru zana care mi-a dat-o :)
Doresc sanatate tuturor copilasilor si mamicilor bolnaviori sau care se chinuie cu dintisorii...
Natalia are si ea o maseluta, un premolar sus, care o chinuie de pe 25 ianuarie, dar o sa iasa ea pana la urma.
Are 11 kg si vreo 80 si ceva de cm.
Aici e frumos afara, iesim zilnic, macar 30 de min.
Nu prea am citit, decat asa in mare, imi pare rau ca nu sunt la zi cu "stirile" dar am sa mai citesc, si am sa si mai scriu...
Any questions? 
Cam atat despre noi, acum... ma bucur ca m-am mobilizat si am scris, si sper ca ma primiti inapoi ![]()
Va
pe toate si pe toti... si va doresc multa sanatate!
Andreea
, Doru
si Nathalie
(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra 

Nathalie 
Naty spune:
Iaca si eu tot pe fuga!
Dana sa sti ca si a mea e cuminte cand suntem in vizita sau daca sunt starini in jur. Toata lumea imi zice "da ce te tot plangi ca e tare cuminte Ioana ..."
Minaeu am bona de cand avea dodo 8 luni, a fost dragoste la prima vedere intre ele. Dar la noi e aproape tot timpul si mama acasa cu ele. Doar la plimbare sunt singure. Cam dupa 3 luni as fi avut curajul sa o las singura cu Dodo. Nu o las, ci o aduc la ai mei, fiindca bona mea sta doar pana la 3 si de atunci pana cand apar eu seara cineva trebuie sa aiba grija de fata (respectiv tata).
Hai ca va las ca fug la aerobic!
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am ajuns acasa.....dupa peripetii pe drum...am mers de la Arad la Cluj prin Oradea si ne-am intors prin Deva....mie mi-a fost foarte rau in ambele zile(am plecat ieri si ne-am intors azi) ca asa mi-e tot timpul cand merg cu masina
!
Cand am ajuns in Oradea am inceput sa vomit, Alesio a inceput sa urle ca nu-i place sa ma vada ca mi-e rau, tot atunci au inceput sa sune telefoanele, Ovi era nervos....tambalau in toata regula...ca la nebini!
....dar a trecut....insa la Cluj am ajuns fix la ora cand aveam programarea(ca am stat prin Oradea-cu treburi), aveam niste emotii uroase ca nu mai ajung la timp....in fine am reusit!
La dr. ne-a spus ca sarcina e in evolutie, bb e in grafic pentru varsta sarcinii(care e corecta cum mi-am calculat-o eu, si DPN-ul la fel e 18 sept cum mi-a iesit si mie), si ca ne asteapta in 22 martie cu restul de analize(ca am facut o parte)!
La venire....dezastru....din Deva pana aproape de Arad ningeaaaaaaaa foarte tare! zapada mare pe sosea.....si aproape cand am ajuns de Arad am derapat(la 40 km/ora!!!) si am ajuns intr-un sant(aproape ne-am rasturnat pe-o parte
)!
Ne-au ajutat niste oameni din sat si au impins masina si am iesit....si dupa aceea am ajuns in sfarsit acasa!
Acum sunt sfarsita!Inca mi-e rau de pe drum si tremur....dar sunt fericita ca l-am vazut pe bb mic si ca e totul ok cu el!
Inca n-am apucat sa citesc ce ati scris in absenta mea, dar sper sa recuperez maine ca acum nu-s in stare.....inca mi-e cam rau....
Pupici!
Ioana
(9+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
aissa spune:
Uf, Pufy, mi-ai dat emotii cu mesajul tau! Bine ca ati ajuns acasa. Odihneste-te! 
Cristina si
Ale (30.09.2004)
herra spune:
quote:
Originally posted by mina
Care mai aveti bone, dupa cat timp v-ati facut curaj sa ii lasati singuri? Mi=ar prinde tare bine experienta voastra .... intotdeauna va urla dupa mine cand pier din peisaj?
nu cred ca-ti va folosi prea mult experienta mea, pentru ca am luat bona cu 1 februarie 2004 si i-am lasat singuri o zi (cam 6 ore) prima oara pe...23 mai, cand am fost nevoita sa merg la servici...
intre timp insa am fost de Paste, cu tot cu bona, la Constanta )Vlad avea aproape 8 luni) si-i mai lasam cate o ora, cat mergeam si eu ca omu' la cate un magazin.
am avut avantajul ca s-a invatat cu ea de foarte mic, nu a urlat dupa mine niciodata cat era ea prin preajma.
in schimb nu a stat niciodata singur cu bunicii, lucru ingrijorator pentru noi, care pe la inceputul lui iunie am vrea sa mai facem o excursie prin Italia...
oricum, spor cu acomodarea!
Andreea - bine ai revenit!
Pufy - ai grija de voi!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
andora spune:
Salutare lume!
Ana ce scump cu ":mine" bravo mai sunteti baieti intelegatori foc
Si Gogo m-aimit acum vreo 2 zile cand la magazin a stat 10 min cu o punga de biscuiti in brate iar la casa cand credeam c-o sa urle cand i-o iau mi-a dat-o singura frumos s-o pun pe banda rulanta![]()
Andreea hehehe ai vazut c-a mers? Pup Nathalie scumpa!!!
Pufyyyyy mai bine ca bebe mic e bine... si-mi pare rau ca te-ai simtit nasol.. a fost o vreme tare aiurea pt mers cu masina, am o prietena virtuala din Cluj la "mamici casnice" care la fel a fost 2 zile la Buc a venit ieri si s-au suit cu tot cu masina pe un parapet de pod, acum mi-ai zis si tu de sant....offff cred ca Clujul asta poarta ghinion cu soselele astea cu tot
Hai ca acum te odihnesti si maine iti revii tu! Pup burticuta!!!!!
Gata eu inchei ma duc sa culc bebeloaica... mai mi-a varat coji de mandarina in spatele coltarului, in buzunarele pantalonilor lui tati, in rochita papusii si acum am gasit si fata de perna una. Somn usor si copchii cuminti noaptea va doresc! O noapte linistita dintosilor!!!!!! 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

georgiana.david spune:
Nu v-am spus ultima minunatie, acum 2 zile, dimineata la sculare ii schimb pamparsul lui Dami, il imbrac si il dau jos din pat. Nu am ce face si ii spun sa duca pamparsul la gunoi, el il ia si o zbugheste spre bucatarie, eu dupa el dar cu 1 sec. intarziere. Baiatul meu deschisese dulapul de langa cel in care se afla galeata si a aruncat pamparsul in tuciul cu uleiul pt. prajit cartofi. I-am aratat ca nu acolo trebuie aruncat iar ieri seara si azi dimineata l-am testat si a stiut locul corect
Pufy bine ca sunteti ok!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
anielas spune:
Neatza scumpelor!
Pufy-am stat ieri cu sufletul la gura pana ai postat tu..bine ca ati ajuns acasa...bine ca puiucul mik din burtik este bine...multi
dulci de la noi si odihna multa.
Ana_a si Andora-cate un 
pentru copilasii intelegatori si ascultatori de mamici.
Andreea-bine ai revenit...si te asteptam mai des cu povesti despre scumpetea de Nathalie..am vazut pozele noi...e un ingeras mare, domnishoara in toata regula
.
Geo- mai, mai ce intelegator si ordonat e Dami..v-am spus eu..intr-o jumnad e an or sa faca toata treabain casa micutzii nostri cei vrednicei ![]()
Noi nu avem nimic nou cu care sa ne laudam, aceleasi probleme chinuitoare cu dintzocii
.
As vrea si eu sa-i introduc lapte din comert Inei..stiu ca s-a discutatmult pe tema asta..dar nu am prea fost pe faza...ce lapte le dati voi si cum l-ati introdus? ..Eu am incercat cu Dorna si fulga...am pus cam 50 ml intr-un bibi plin si nu l-a vrut..mi l-a intins sa-l beau eu dc imi place
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei