The best of aug-sept-oct 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salut fetelor!
IOANA, si multam fain pt listuta! si pe burtic,bafta!
LORENA,tot in asteptari suntem,deja nu mai am nervi,simt ca inebunesc,ca tot am zis gata luna asta plecam si a mai intervenit ceva...acum speram in martie,ufffffff... voua si stai sa vezi cand oi ajunge inapoi,sigur ve-ti sti,ce tambalau fac
ANDREEA,scumpa foc Gogo,si tu foarte draguta,frumos tort si puiulcred ca gustos, de la noi.
AISSA SI ANIELAS, pt puiuti,mai cand va aud pe voi ma ingrozesc,lui Robert i-au iesit abia 5 dinti cu greu,dar ce ne-o astepta la masele si canini ,nici nu vreau sa ma gandesc

Azi am fost in Carrefour,si pe la un moment dat incepe gandacelul meu sa planga,din senin,,nu stiam ce s-a intamplat...cand colo il durea rau dintele,ii iese al 6-lea,dar tare mai sufera...si inca nu i-a batut afara...offfffff...dragii de ei.

ANA,eu as fi tare incantata daca Robert ar sta sa se uite la ceva...ooo,el nu sta mai mult de 3 minute la tv,sa se uite la reclame...am incercat cu desene si nimic...fuga prin toata casa e inca ceea ce-l pasioneaza

Fetele am pus si eu ceva poze mai noi cu gandacul,in link-ul 2,la albumul"Robert in al doilea an de viata"...cine are placere va doresc vizionare placuta.

Sanatate la toata lumea!

si pe mai tarziu!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deci sa va fie clar caninii de sus i-au iesit odata cu primele 4 masele, deci nu stiu daca va inchipuiti cum e, in ziua de Craciun i-a spart dimineata maseaua si seara caninul (sau invers) dar stiu sigur ca am notat in caiet. Insa, atunci era "incalzita", probabil se invatase saraca cu durerea. Acum insa, pentru ca de pe 25 decembrie am avut pauza, cred ca o rup astia de jos. Sunt umflati ca niste pietricele simti in gingie, si asa cum zicea Anielas, asera in brate si leganata nu era suficient, ne si plimbam cu ea. Cum se linistea putin si ziceam ca gata cum iar plangea si trebuia sa schimbam "plimbaretul", o treceam de la unul la altul c aparca ii alina mai bine durerea celalalt. Io cu spaima febrei tot aveam impresia ca arde, dar cred ca ma treceau pe mine valuri de caldura ca era rece la fata. Dupa juma de ora de cand am pus-o in pat m-am dus si eu crezand ca doarme, si cred ca dormea dar superficial si tragea din suzeta si suspina....
Uf, mai e mult pana terminam? In afara de canini mai sunt 2 randuri de masele? (noi avem un rand deja iesit).
Mina succes in acomodarea bonei!
Cristina, pisoiul meu e de regula cu scaunul tare si ma lupt cu constipatia, la nici un dinte nu a avut diaree. La noi plansul a fost semn de dinti .
Ana nu imi amintesc daca am vazut trici a voastra in poze. Eu am luat-o de la babycare, oricum ce au pe net in poze difera de realitate, in sensul ca au doar un singur model si 2 culori, dar eu o stiam cum arata ca a comandat la ei o prietena. Faza care nu ma incanta e c anu am factura si deci nici garantie, dar cred ca nici in piata nu imi dadeau. Oricum, in piata nu am gasit.
Anielas pupa Inush copil frumos, te inteleg si imi pare rau ca sunt surori de durere. Dar lasa ca scapam noi odata.

Am scris mult ca Ale deja se foieste si nu stiu cand si daca mai apuc sa scriu azi. Va pup pe toate

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

fetelor sunt tare ocupata, nu am avut timp sa citesc nimic si, cu atat mai putin sa vad pozici,
am intrat doar sa zic, desi cu intarziere

La multi ani, Andora!
si
La multi ani, Mamaelei!

Sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de copilasii vostri minunati!

Un special pentru mamica gemanutei Dodonei mele. Andora daca te nasteai o luna mai tarziu am fi fost si noi gemanute!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

Salut fetelor!
IOANA, si multam fain pt listuta! si pe burtic,bafta!
LORENA,tot in asteptari suntem,deja nu mai am nervi,simt ca inebunesc,ca tot am zis gata luna asta plecam si a mai intervenit ceva...acum speram in martie,ufffffff... voua si stai sa vezi cand oi ajunge inapoi,sigur ve-ti sti,ce tambalau fac
ANDREEA,scumpa foc Gogo,si tu foarte draguta,frumos tort si puiulcred ca gustos, de la noi.
AISSA SI ANIELAS, pt puiuti,mai cand va aud pe voi ma ingrozesc,lui Robert i-au iesit abia 5 dinti cu greu,dar ce ne-o astepta la masele si canini ,nici nu vreau sa ma gandesc

Azi am fost in Carrefour,si pe la un moment dat incepe gandacelul meu sa planga,din senin,,nu stiam ce s-a intamplat...cand colo il durea rau dintele,ii iese al 6-lea,dar tare mai sufera...si inca nu i-a batut afara...offfffff...dragii de ei.

ANA,eu as fi tare incantata daca Robert ar sta sa se uite la ceva...ooo,el nu sta mai mult de 3 minute la tv,sa se uite la reclame...am incercat cu desene si nimic...fuga prin toata casa e inca ceea ce-l pasioneaza

Fetele am pus si eu ceva poze mai noi cu gandacul,in link-ul 2,la albumul"Robert in al doilea an de viata"...cine are placere va doresc vizionare placuta.

Sanatate la toata lumea!

si pe mai tarziu!

Ce-mi plac razaciosii
Are strungareata sau mi se pare mie?!?!?!

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by aissa

Deci sa va fie clar caninii de sus i-au iesit odata cu primele 4 masele, deci nu stiu daca va inchipuiti cum e,

Din pacate stiu cum e.La Mihai au iesit caninii si sus si jos +2 maselute sus + 2 jos,toti in acelasi timp.
Si cum nu ma lasa nici macar sa ma uit in gurita lui daramite sa-l ating n-am stiut ce Dumnezeu are de nu-i trece blestemata aia de diaree.
De dormit bine nici nu mai stiu de cand n-am mai dormit, de fapt stiu,de cand au inceput sa-i iasa primii dinti
Am avut o singura pauza de 2 saptamani de odihna in rest toata noaptea se fataie prin pat ,se ridica in fund,se arunca pe sora-sa sau pe tasu'(noi dormim la gramada intr-un pat de 180/200cm)
Cand nu se suie el pe Cristina ii pune Cristina cate un picior pe fata si sar ca arsa la auzul tipatului silui.

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

greu frate cu bona, la varsta asta se acomodeaza f greu. Of!

Drept ca si biata femeie are nevoie de o perioada de acomodare ca nu are experienta luptelor pe frontu vizigot.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mirela, faine pozele cu ranjitu' de Robert

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hai sa mai povestesc cate ceva despre dodo a mea, repede-repede intr-o mica pauza din lucru.

Azi dimineata in decurs de 2 ore intre trezirea ei si plecarea mea la lucru a spart o farfurie, si-a turnat un pahar plin cu apa in cap si a insfacat o fiola sparta de ser fiziologic (aflata la mare departare de marginea comodei, dar din pacate, e un servet, de care domnisoara a tras pentru a aduce obiectele aproape) pe care a bagat-o in gura si a inceput sa bea ser.
Si cum perioada cat e treaza e in jur de 12 ore pe zi, sunt sigura ca celelalte 10 le petrece in acelasi stil.

Aseara a cazut saracuta rau cu capul de dulap, din cauza lui ta-su ; ea s-a bucurat ca am ajuns acasa, a venit sa ne mangaie, el n-a fost atent si i-a pus piedica - urmare: ditamai zgarietura si cucuiul in frunte.

altfel, vrednica de n-are pereche toata ziua matura si sterge pe jos si mobila

a ... si ieri a zis primele trei cuvinte legate "mama caca ma" in traducere libera "mama, marul a cazut pe jos" (cand cade ceva pe jos ii zicem sa nu-l bage in gura ca are caca)

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ZFCRISTINA, si multumim de apreciere,da, e putina strunga,dar eu tot zic ca atunci cand ii vor iesii si restul de dinti se mai apropie intre ei,ma mir pt ca nici unul dintre noi nu avem,deci cu cine o fi semanand?!
GEO, si mersic,dulce ca intotdeauna
MINA,asa de mult imi place cand scri tu,esti o scumpa,cu vizigotul tau mortal...bafta cu bona...eu sincer nu vad pe nimeni care sa aiba rabdare cu al meu,abia au cei de-a casei
NATY, Dodolinei...asa face si Robert,asa ca imi si inchipui serul in gura ei
AISSA,e bin ca deja v-au iesit o parte din masele si canini,dar i-a ganditi-va la mine,inca nici unul nu i-a iesit,abia are 2 dinti sus si 3 jos,in fata,mama ce ma asteapta

la toata lumea si o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty intelegem ca e sezonul loviturilor la cap, ca foarte multi s-au apucat de sportul asta in ultima perioada . Felicitari pentru propozitie!
Crismir ma gandesc, zau ca da. Dar si la noi ca o tine intr-una, daca la 10 luni i-a iesit primul si acum are 10 dinti si 4 masele, iti dai seama ca si la noi a fost greu. Cel mai rau e asa cand vin gramada. Sau o fi mai rau pe rand? Dumnezeu stie, ferice de cei carora le-au iesit fara sa-i simta.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput