The best of aug-sept-oct 2004 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Eeeeeeeeeeeeei saru'mana pentru urari scunmpelor!!!
Geo multumim 
Cristina LA MULTI ANI cu intarziere sotului
, sa fiti sanatosi si voiosi si cu copii frumosi 

Pufy tinem pumnii maine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-i faci poza ![]()
Ana hahaha pai de aia statea cuminte, facea pe niznaiul cu piatra-n buzunar
si vroia sa vada cum reactioneaza bunicutele fara
Cand primiti pozicile sa le puneti... mai bravo tuturor celor care mai au timp si pt ei, tare ii admir! ![]()
Noi am petrecut pe cinste, seara ne-am dus la cumnati sa le ducem pui la sticla si tort ca socrella e cusuta de ieri la drena si abia se misca, in fine nu intru in detalii doar vroiam sa va zic de ce fusei absenta prin zona DC
Am primit cadou pe langa multe cele si un telefon de la Miti ca eram fara de cateva lunisoare... si tare-s bucuroasa, Mi-a dat si mama niste cercei de aur de care de mult imi doream, asa ca s-a mai atenat durerea lipsei muntelui de pe agenda... ultimul munte de ziua mea a fost acum doi ani... acum ma hranesc cu pozele voastre ![]()
Hai ca va pupic ca e tarziu si va doresc somn usor!!!!!!
Hehe, e deja 15 febr... acum fix doi ani imi faceam testul de sarcina.... 
Pup dulce!!!!!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

aissa spune:
Neata mandrelor. Sunt prima azi ca nu am stare sa stau in pat, ma doare rau mijlocul si am plecat sa nu trezesc restul familiei.
Aseara chiar cand m-am bagat si eu in pat a inceput d-ra o repriza de plans de nu se mai oprea. Mititica, cam juma de ora statea ce statea si iar incepea (la mine in brate sau la tati). I-am dat niste Nurofen si am vrut sa ii dau si cu putin calgel dar nu m-a lasat, caninii de jos sunt umflati raaau, of sa iasa si astia odata....Toata noaptea a gemut.
Pufy asteptam sa vii cu vesti bune si cu poza!
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andora spune:
Neata!
Aissa pup mult Ale scumpa de ea 

.... of si noua caninii ne-au dat mari batai de cap, mai avem unul jos de iesit si toata ziua ne frecam cu biberonul peste tot... ciudate si durerile astea, la unii doare la altii ba...
Eu ma invart prin casa si n-am nici un chef sa fac ordine.... las' ca m-ajuta Gogo cand se scoala... astept sa vad ce zice Pufy maine, cum e bebica, in rest bantui pe DC fara rost...
Hai ca va pupacesc si va doresc o zi buna!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

anielas spune:
Neatza!
Uff...Aissa ne luam de mana..si Ina aseara a plans o ora si ceva..si nu vroia decat la mine in brate si eu sa ma plimb cu ea...cred ca de cand a avut colici nu am mai patit asa ceva..la noi vinovate sunt 2 masele...ma ingrozesc la gandul ca la canini durerile sunt si mai mari..imie asa mila de puii nostri...
Andora-sieu ma fofilez la fel pe langa treaba...lene mare pe capul nostru...la tine e de intels..ca e dupa chef
..dar totusi trag demine sa fac macar o ciorba cronometrata![]()
Pupici
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
andora spune:
Inushu pup dulce
.... mai dar de ce le-o fi dat saracutilor sa se chinuie atat? 
Ania mamicule, radeam eu radeam dar tre' sa m-apuc si eu de meserie cu cronometrarea ca vaz ca altfel nu ma dezlipesc de nea' PC-ul
Hihi noroc c-am prestat ieri si acum am papica pentru toate varstele 
Hai c-am pus si eu doua-trei poze de ieri... v-am zis ce m-a derutat fiica-mea aseara? Aveam un pui si=l tot portionam eu in farfurii, m-pam zapacit la sfarsit ca nu prea ajungeau, cand colo ditai copanul in mana la fiica-mea hamesita, dar n-am prins-o in poza chiar atunci si mi-e ciuda ca asa moaca victorioasa avea 

ana_a spune:
Salut fetele!!
am vizionat si eu din cap in coada si ieri si azi pozicile cu fetele frumoasecu Alexuta in spatiul de joaca si Gogo cu mutritele ei dulci!!aaa si [pozele de la munte
Noi suntem in greva foamei de 2 zile...aseara hai ca a mancat un pic de supica de pui si peste zi 2 mere ... cred ca ne mai ies si noua ceva maselute, deocamdata doarme noaptea dar la noi ordinea e cam asa, o saptamana de greva apoi 2-3 zile de urlat si hop maseaua!
In rest suntem OK mai putin disperarea mea vizavi de Bambi...fetelor ma omoara pe mine...ieri l-am vazut de 3 ori cap/coada, azi o data deja...numai Bambi vrea copilul asta!!! Aseara ia adus tati 9 CD cu Tom si Jerry si nu a vrut cu nici un chip sa se uite ne-a urlat intruna ca el vrea Bambiiii nici sa se joace nu mai poate de dara lui Bambi....ma tot gandesc cat o sa-l tina pasiunea asta ca daca nu-l pun pe scaun in ideea ca se va plictisi sa stea razmat de birou...ei bine nu se plictiseste!!!Si mai nou ne si povesteste ce si cum...
Eu am luat micul dejun, am baut cafeiul, am strans de prin casa si copilul tot la Bambi era mozolind o banana....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
aissa, am vazut si pozele cu trici, mai da e mai frumoasa ca a noastra, pare si mai stabila, sa o folositi sanatoase!Si chestia cu hainele de stat in casa...ei bine si eu prefer sa-l tin in haine mai comode desi are dulapurile burdusite de jeans si bluze dragute dar tot in trening il var dimineata ca e mai comod asa...
Povesteati aici de bataturi, ei bine m-am uitat si eu mai atenta la piciorusele lui Stefan si la un picior degetul cel mic e putin batatorit sa zic asa, cu siguranta papucii sunt de vina, la mine e rece si nu-l pot tine in sosete dar si cand il descalt e bucuria lui, musai sa traga o fuga prin toata casa descult, sa-si arunce sosetele cat colo si sa traga o tura si pe gresie...papuci de casa din panza avem si noi vreo 3 perechi dar nu si tine in picioare, ii arunca, asa ca tot la adidasi ajungem....asta este...abia astept primavara sa-l pot tine si eu descult ca tare nu-i place incaltat toata ziua!
herra, cu giardia, asa stiu si eu, tratamentul se face in familie, si sigur exista tratamente naturiste, merita sa incerci, vorba aia...trateaza toate bolile, si alea pe care nu le ai, dar macar nu intoxica ficatul!Multa sanatate lui Vladutu frumuselul!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
andora spune:
Ana multumim
MAi Stefanutule mai, mai lasa-l pe Bambi in pace sa hiberneze si el nitel, ia uite ce fain se fugaresc Tom si Jerry! Mai eu cred ca piticilor le intra ceva in cap si e greu e scos, asa e si uca cu Scufita Rosie, nu mai vrea alta poveste.. hmmmm ce-o fi asta? ![]()

zfcristina spune:
Buna!
HeraIntr-adevar este si tratament homeopat pentru giardia.Am pe cineva in familie care practica si medicina homeopata si mi-a spus ca a tratat giardia.Intr-adevar dureaza mai mult tratamentul dar este mult mai bun pt. organism.
Multa sanatate copilasului de cristal
Ana_aNu imi vine sa cred ca are atat de multa rabdare sa se uite la desene.Al meu mai mult de 5 minute nu sta in fata televizorului mai ales daca eu am treaba pe la bucatarie.Vine la usa si bate cu pumnii in plexiglas-ul de la usa.
AndoraAm vazut pozicile.Ai o fetita super frumusica .Imi place in mod deosebit poza cu tortul
.Incerc si eu sa tin cat de cat un pic de regim si cand am vazut tortuuul

AissaMititica de ea,imi dau seama ce chin trebuie sa fie pe ea cu pacatosii astia de dinti.La noi cand au iesit caninii nu au fost gingiutele asa umflate si nici rosii , in schimb am tinut-o intr-o diaree si regim 2 luni de zile
Eu am scos tot familionul luni seara la zapada.S-au jucat copiii cu mamaia si cu mingiuta,tati s-a dat pe "patinoarul" facut in fata portii ,in papuci
si mami a facut poze

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
mina spune:
Buna dimineata (ma rog,dimineata la ora asta.....). Nu va ganditi ca acu ne-am trezit ca suntem fresh de la 7 juma...nu stiu ce are vizi ca de cateva zile tot asa o tine. Drept ca adoarme tot pe la 9jumi seara dar asta nu e o scuza.
Eu sunt cam in viteza ca de luni am angajat bona si e greeeeu tata cu acomodarea. Probabil o sa o tina tot asa mai greu pt mine pana cand se prinde ea saraca ce si cum cu atras atentia vizigotului cu jocuri diverse. Treaba grea nu zic dar sper sa prinda repede smecheria. Ca nu mai pot.
Bine, pe de alta parte eu sunt total constienta ca atata vreme cat stau acasa tot eu voi fi prima pe lista la calareala dar nici sa ii las singuri pana nu ma asigur ca am incredere in ea nu pot.....va fac capu mare nu e asa? Suportati-ma=tzi ca doar la voi am sansa sa ma plang ca cine sa ma inteleaga daca nu voi......
Mare anunt mare i-a iesit teroristului un canin, dreaota sus. Aveti dreptate, parca dintre toti dintii caninii sunt cei mai chinuitori..
Gata, va pup pe toate in grup organizat, piticii ii pup la gramada si o taiem afara: abandonez bona cu copilu la leagane si io ma duc sa fac piata in liniste. O ce bucurie!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului