Viata in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Pun lapte, faina, un ou si putina sare, asta dupa ochi. Dupa cantitati nu am facut niciodata si nici nu fac, ca imi iasa tot timpul bine dupa ochi. Tigaia o las la incins, apoi un strop de ulei si aluatul. Nu mi se prinde de tigaia. Spor la treaba daca incerci.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

asa il fac si eu....dar credeam ca am pierdut ceva pe drum...de aceea nu mai sunt ca cele de acasa....dar banuiesc care e problema si nu numai cu clatitele: dorul de tara ne face uneori sa "veneram" lucrurile autohtone si cand ajungem iarasi la ele parca nu sunt chiar asa ca in visurile noastre

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_st spune:

La fel le fac si eu dar mai pun si un pliculet de zahar vanilat. Noi mai mancam calatitele si cu miere si nuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mai, asa pofta mi-ati facut cu clatitele voastre, ca azi mi-am luat din Rosmann tigaie speciala

Eu am mincat cu ingetata, ci dulceata, nutella, apoi cu ciuperci, carne tocata......f bune (cred ca e specialitate din Moldova, ca mie o moldoveanca mi-a facut prima data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

sunteti criminale cu clatitele voatre.Eu nu mai zic ca acum vreo 2 sapt m-am intalnit cu niste prietene si ele au mancat clatite cu inghetata, cioco si frisca,nu mi-am luat,am zis ca sunt la regim, aiurea sapt trecuta mi-am luat si eu la fel,ca ma tot gandeam la ele.Al meu sot le mananca cu zahar.Eu una mai fac si tort din clatite, yami, chiar nu am mai facut cam de multisor.

O seara plina de iubire.

Die Liebe besiegt alles.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Aseara ne-a facut mama mea clatite.Buuuunnneeee.Eu am mincat cele mai multe,sotul nu se omoara cu chestiile dulci,copilul la fel(abia am convins-o sa pape cu crema de cioco).
Chiar ma duc sa mai pap una,imi e foame si abia peste vreo ora mergem la ristorant,la cina romantica de Valentin .
Mi-ati facut pofta de clatite cu inghetata si data viitoare incerc.

In perioada asta,inaintea carnavalului se maninca gogosi de toate felurile,cu cioco,cu zahar,cu gem,cu creme de toate neamurile,etc.
Are cineva vreo reteta mai speciala de gogosi?Danke.
Saptamina viitoare vreau sa fac.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Narcisa merci mult pt PM si nu-i graba cu celalalt raspuns. Mai am timp inca de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

la noi sotul face clatitele.si le face asa subtiri si transparente ca trebuie sa mananc cate 10 sa simt si eu.dar sunt asa bune si imi plac cu gem de zmeura sa le mananc.

le mai fac si la cuptor cu branza(quark),stafide si coaja de lamaie.o nebunie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

@osna, m-am amuzat cind am citit, ma gandeam ca mananci si ptr burtica

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, tot la clatite va gasesc? Eu am disparut pt ca stau cu nasul in Tv cum vin de la lucru. Si ma uit la patinaj....

Denisa, ati rezolvat ceva cu casa?

-------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput