Aspirante optimiste - 181
Raspunsuri - Pagina 5

felicia_ spune:
Marinar., o sa fie bine, o sa vezi! Apoi sa vezi ce matusica mandra vei fi... eu asa fac , arat tuturor pozele nepotilor mei...
Sorina7, Tumpi, , stiam ca am RH pozitiv si ca e ok... eram suparata ca eu nu cerusem sa-mi faca asa ceva... eu am zis LH, ea a auzit RH... Asta este...
Poze1Poze2

tumpi spune:
sorina las-l incolo de "psicut", intr-o buna zi o sa soseasca si clipa aia "pana la urma tot o fac".
Cu trecerea timpului am inceput sa ma detasesz tot mai mult de pb asta,nimic,sau aproape nimic nu ma mai face sa.Sa fie oare din caza ca ma
cam chinuie maselele de minte?sa fie oare varsta, nu stiu,dar am realizat ca viata noastra e mult mai importanta si mai ales persoana pe care am ales-o sa ne fie partener de viata
.
Am realizat ca tb sa traiesc viata, ca doar una am,ca daca eu sunt linistita si impacata cu mine insami,o sa vina si el.
Sunt linistita,poate resemnata,dar nu am sa las OBISNUITA sa-mi acapareze viata.Intotdeauna tb sa fie ceva nou in viata mea,ceva piperat,o aventura,ceva(nu va ganditi la prostii)dar nu va mai fi monotonie.
Vreau sa invat lucruri noi,iar plecarea asta pt mine va veni ca o schimbare nu numai de decor.Voi lasa trecutul in spate,pb care au fost,persoanele care mi-au facut viata amara.Voi fi o noua persoana sau mai bine zis voi fi eu care am renascut in acelas corp
Gata am filozofat destul.
laurici nu mi-as fi permis sa atrag atentia asupra mea,voiam sa fie o intalnire obisnuita, sa va simtit bine si eu pe langa voi.
O sa-mi fie dor de toate, nu am sa mai pot intra asa de des,dar voi fi prezenta intotdeauna aici.
Nu am sa-mi iau ramas bun, nu inca, nu plec zilele astea.Si oricum nu va fi un rama bun,fiinca nu am sa va paresesc, doar trupul meu paraseste aceste meleaguri,prezenta mea va fi mereu aici printre cele care mi-au devenit prietene.
Gata, inchei aici fiinca devin sentimentala si incep sa toate fetele optimiste si nu numai(desi nu aveti voie sa cadeti in butoiul fara fund)
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

danyalo spune:
LA MULTI ANI !!! VALESa fii sanatoasa,fericita..si sa treci cat mai RPD la gravidoase - burticoase!!!
DANY

lauricipani spune:
tumpi, nu stiu cat de important este pentru tine dar, as vrea sa sti (lasand in urma micile "neintelegeri" de demult...)ca si pentru mine esti o persoana foarte importanta. Sa fi sigura ca, atunci cand nu o sa mai fi prezenta in aceiasi masura printre forumistele de pe DC, eu ma voi gandi mereu la o fetitza dulce si frumoasa care este prezenta cel putzzin cu sufletul alaturi de gandurile, dorintele si telurile noastre.
Ma bucur ca te-am cunoscut si ca te pot numi prietena.
Oricum, sper ca pana pleci sa avem ocazia sa mai tragem un paharel si o serie de ras, asa ca sa pleci cu noi in gand!!!
Sorinache, io m-am gandit! anul asta o sa o fac!!! tu ce zici? Ai curaj??? Cred ca a sosit momentul sa ne bagam mintzile in cap si sa ne tinem serios de treaba.
Anca Wish unde te-ai ascuns? Vale? Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

crinuta71 spune:
Buna fetelor,
V-am spus ca eu intru mai rar pe aici, adica scriu mai rar (nu prea mai sunt optimista), dar va citesc in continuare (nu scapati voi asa usor de mine...)
Tumpi vreau sa-ti urez succes si bafta acolo unde mergi! Si sa reusesti sa-ti implinesti dorintele!
pentru toate fetele de aici
poze

danyalo spune:
si eu va urmaresc..va citesc..asta ca sa nu ma puneti..absenta!!
eu...ziua...8 !!!dar luna asta..nu astept nimic...doar analizele de la Cantacuzino...(sper sa fie ok) ...doamne ajuta..dar luna viit. ca tot e luna femeilor...sper sa ne aduca muulte vesti bune.
Eu azi la 6.45 am primit vestea de la sora mea ca peste 9 luni voi fi matushica!!!..sunt super incantata..macar asta sa fie si bucuria mea!!
va pup
dany

andicu spune:
Danyalo, sa-ti traiasca nepotelul sau nepotica! si succes in rolul de matusica! si eu sunt matusa, dar de la vreo 3 verisoare, pe ultimul nepotel l-am si botezat acum 2 saptamani! nu pot sa-ti descriu ce drag imi e! sa dea Dumnezeu sa fie bebe sanatos si mancacios si sa va bucurati de el!
Tumpilina, eu sper din tot sufletul ca o sa fii la fel de activa pe forum, chiar daca de la mai multe mii de km departare! noi fara tine nu ne simtim bine pe la Aspirante, tine minte ! iti doresc mult noroc si impliniri acolo unde te muti, sa-ti priasca, sa fii fericita si sa te vedem ! poate acolo iti prieste aerul!
Io sunt fericita ca am slabit 5 kg!!! habar n-am cand ,cum si de unde, da' cica se vede si se simte la haine ! am ajuns la 60! mai am vreo 3-4 de dat jos si's ca si noua
! cred ca m-am reglat la loc, zic eu!
Andreea.Pozele mele