Aspirante optimiste - 181

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari, matusico! O sa vina si verisorul, ai sa vezi!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Multumesc frumos pt. urari
Andicu...
am vazut pozele..suuper..sa va traiasca...finutzul...

ce ziceti fetelor!!! ia spuneti voi frumos...care vreti sa o urmati pe sora-mea??
hai ca incep sa scriu!!!
Io in general sunt f. norocoasa...am o bafta chioara..dar se pare ca in privintza bb-lui nu e vb. doar de noroc!!!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, bonjurica. Nu v-am mai "vazut"de mult...din pacate. cred ca ma pregatesc si eu sa intru intr-o zodie mai norocoasa, am cam terminat cu tratamentele, sa vedem ce rezultate au dat...eu deja ma simt mai bine...desi nu mult dar e ok. Asa ca....ma pun pe treaba. Va pupicesc.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Iepumic succes!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Buna dimineata fetelor frumoase
Eu nu am mai intrat de foarte, foarte multa vreme pe acest subiect poate si pentru ca mi-a lipsit optimismul vostru. Unele ma cunoasteti altele mai putin...
Asta nu inseamna ca nu v-am din umbra pe furis.
Tumpi - fata frumoasa, iti doresc sa ai parte de tot ceea ce e mai bun, pe straduta ta sa fie tot timpul soare si un sa va lumineze viata

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

lulica cum crezi ca te-am uitat? io chiar te-am cautat mult timp. Si ref la optimism...cred ca ar trebui sa te incarci ca alta solutzie nu ai!

pupic toate frumoasele!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetelor mumoase! Am ajuns si eu aseara la Praga..intr-un final...dupa ce am asteptat 4 ore in plus in aeroport pt ca avionul pe care il asteptam a avut o defectiune si s-a intors inapoi la Praga si ne-au trimis altul. Stau la Hilton, nu pot sa va descriu cat de impozant si minunat e hotelul asta. Prin cate hoteluri am fost nici unul nu s-a ridicat la nivelul astuia. Singura problema e ca nu prea se fumeaza pe nicaieri. Noi avem o camera unde se fumeaza dintr-un etaj intreg de nefumatori. Acum astept un ghid sa vina sa ne ia cu masina sa dam un tur de 4 ore al orasului sa vizitam ce e de vizitat si diseara ma duce mosul meu la biserica Betlehem la concert (Mozart si Vivaldi) si eu care venisem cu tot arsenalul sa dau atacul la orizontala dar... oricum nu are scapare ca polonezii mei nu au mai putut veni asa ca e TOOOT al meu!
Fetelor au astia un pat aici ca-mi vine sa-l iau acasa! pe bune...
Pe lachi l-am lasat la o pensiune... sper sa supravietuiasca pana vin io ca am inteles ca s-a pus pe greva foamei. Hai ca mai intru diseara sau mai tarziu ca am un internet aici la etajul meu si am acces pana la ora 23.
Va pup pe toate!
Sper ca a fost mumos la intalneala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna fetelor, nu am mai trecut de multisor pe aici...
Eu tocmai am trecut prin cateva zile de fericire..... 2 teste slab pozitivew, intarziere de 10-11 zile... dar aseara am patat, de azi mi-a venit in toata regula. Si totusi, e un inceput.... mai incercam

Felicitari noilor gravidute. DANDANA, felicitari!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Felicitari, Danyalo! Inca o matusica! Sa aperam ca in curand vei fi tu cea care asteapta bb!
Marinar, sa ne tii la curent, poate faci si niste poze cu un frumos, cu dedicatie pt Anca Wish!
Lachi, distractie placuta in continuare!
IrinaCodrina ....
Va doresc tuturor un weeck-end placut!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Laurici fata frumoasa, ma bucur ca iti mai aduci aminte de mine...
Lachi fata frumoasa, ce ma bucur ca e TOT al tau... scoate artileria grea fetitza si pe cai (nu se filmeaza).
Sincer m-as fi bucurat sa nu va dea camera de fumatori

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput