America

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sorry, Guestus habar n-ai:))))nici macar nu mi-ai citit postul ca lumea, oamenii vor in continuare masini mari de ce crezi ca japonezii au facut suv-uri si pick-up trucks si pe diferiti ani a fost acelasi raport de cifre.
Citesti si tu presa romaneasca si zici ca ai informatie

gud lac

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai bre ca Guestus are si el dreptate, zic eu; problema gazului s-a acutizat rau in vara lui 2005, cand a fost luni de zile peste 3 dolari galonul. Si de atunci au cazut si vanzarile la Dodge-urile RAM, Ford-urile Excursion si altele asemenea. Da, oamenii vor in continuare masini mari, dar cifrele spun ca cei care nu au neaparata nevoie de ele se cam abtin...stiu o familie aici, el conduce un Jeep, ea Toyota Sequoia; ce nevoie are femeia aia, care sta acasa si are un singur copil deja marisor, de asemenea monstruozitate de masina mi-e greu sa inteleg. Parerea mea e ca scaderea vanzarilor cam prin zona asta de excese a aparut, aici e cald, zona urbana, avem o zapada pe an si nici aia prea serioasa, lumea nu are ghete in dotare, si in consecinta nici de Toyota Sequoia nu are nevoie, s-ar descurca perfect si cu un Neon.
Industria auto e american icon, insa unele lucruri trebuie schimbate pe ici pe colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

hai ca n-am somn si nici treaba!

ceva date pe 2005:

The overall category winners include:

Best Car Value Under $23,000 – Toyota Prius
Best Car Value Over $23,000 - Lexus LS 430
Best SUV Value Under $28,000 - Toyota Highlander 2WD
Best SUV Value Over $28,000 - Toyota Sequoia SRF 2WD
Best Truck Value Under $26,000 - Toyota Tundra Regular Cab
Best Truck Value Over $26,000 - Chevrolet Silverado 1500 Crew Cab LS 2WD
Best Van Value Under $25,000 - Honda Odyssey LX
Best Van Value Over $25,000 - Honda Odyssey EX

In addition to the eight category winners, IntelliChoice also recognizes the following vehicles as class winners:

Cars

Subcompact Class - Honda Civic Coupe
Compact Class under $16,000 - Honda Civic Sedan
Compact Class over $16,000 - Honda Civic Hybrid
Midsize Class under $21,000 - Toyota Prius
Midsize Class over $21,000 - Volkswagen Passat TDI
Large Class - Chrysler 300
Luxury Class - Lexus ES 330
Small Wagon Class - Volkswagen Jetta TDI
Midsize/Large Wagon Class - Volkswagen Passat TDI
Base Sport Class - Toyota MR2 Spyder
Sport Class - Lexus SC 430

SUVs

Compact Sport Utility Class under $21,000 - Toyota RAV4
Compact Sport Utility Class over $21,000 - Honda CR-V WD
Intermediate Sport Utility Class under $28,000- Toyota Highlander
Intermediate Sport Utility Class over $28,000 - Lexus RX 330
Full-Size Sport Utility Class under $36,000 - Toyota Sequoia SR5
Full-Size Sport Utility Class over $36,000 - Toyota Land Cruiser

Trucks

Compact Pickup Class 2WD - Toyato Tacoma
Compact Pickup Class 4WD - Toyato Tacoma
Full-Size Pickup Class 1/2 Ton 2WD - Toyota Tundra
Full-Size Pickup Class 1/2 Ton 4WD - Chevrolet Silverado 1500 HD
Full-Size Pickup Class 3/4 Ton 2WD - Chevrolet Silverado 2500 HD
Full-Size Pickup Class 3/4 Ton 4WD - Chevrolet Silverado 2500 HD
Full-Size Pickup Class One Ton 2WD - Chevrolet Silverado 3500 DRW
Full-Size Pickup Class One Ton 4WD - Chevrolet Silverado 3500 DRW

si una calda de la ruda mai saraca a yanke-ului(nu dati! asa se zice):
www.newswire.ca/en/releases/archive/February2006/15/c2688.html" target="_blank">Lexus Wins AJAC's 2006 Best New Technology Award

www.newswire.ca/en/releases/archive/February2006/15/c2687.html" target="_blank">Honda Ridgeline Wins 2006 Canadian Truck of the Year Award

cat despre Mertz-ul sau BMW-ul japonezului or americanului or romanului,etc instarit; ala nu se uita la statistici de genul asta si ia ce vrea muschiu' lui. Corect, ce-i mai bun sau cat il duce capu'!
Suprematia e data de clasa de mijloc.

....gata cu fiarele dinspre partea mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Este diferenta intre best value si nr de unitati vandute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by lai

Fetelor, si noi stam langa Santa Monica, in Westwood. Poate punem la cale o mini-intalnire DC

Lai

Doamne Lai ce aproape stam!!Noi locuim in Brentwood langa San Vincente Blvd, urmatorul city e Westwood ul!

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by soma

quote:
Originally posted by corinadana

Soma iarta ma daca te am jignit dar numa' romanul sta cu banutul la ciorap!!!Sau sub saltea?! Scuze!

nu face nimika, cum sa ma supar corinadana? de ce, ca mi-ai zis ca gandesc precum un roman neaos?? Pai asta e compliment, zic io, merci
Da' spune-mi care-i treaba cu romanu cu banutu la saltea/ciorap, ca nu-mi vine.

Cat priveste suprematia masinilor japoneze; a fost este si va fii mult timp de acu in colo. Cred io.

Mai Soma nu stii tu cum tot romanul pune banutul la ciorap???Multumesc oricum ca nu esti suparat pe mine!
Am si eu o rugaminte la tine, asa ca si curiozitate, in scolile japoneze cum se face notarea?
Si vrei sa stii tu la ce s tari japonezii( la masini nu ma bag ca nu ma stiu) la invatatura nene!!! Trag aici al naibii de tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soma spune:

eeee, nu numai romanu pune banu la ciorap si nu tot romanu. Iete si neamtu care te-a vizitat si a facut "wowwww...", foarte atipic pt un neamt, face turism pe la preteni. ca-i mai moca, nu? Sa fi strans banutzu pana acum?
Dar tot n-am inteles de ce ma intrebasi pe mine de ciorap/saltea..zau. M-ai vazut pan Militari manacand seminte pe strada?

Am intrebat un coleg cum e cu notarea la scoala:
6-8 ani=> notare de la 1 la 3. 1 cel mai tare
8-12 ani=> de la 1 la 5.
Da cica se schimba (sau s-a schimbat deja) : f bine, bine, binisor, mmm, zero barat (ceva de genu asta)
Noi n-avem treaba cu notarea deocamdata, suntem prea mici

Ca sunt tari la scoala (cel putin invata mult), perfect adevarat: distractia se termina la ei cam pe la 3 ani. Apoi numai carte, munca.
Cand mergeam la nisip/topogan cu copiii, ai mei tipau, urlau , alergau...ai lor f seriosi lucrau la galetusa si nu vedeai un zambet pe fata lor. Un muschi nu li se clintea pe fata! Copii de 2-3-4 ani. Se mai molipseau de la ai mei dupa un timp...

Mergi la inceput

HI HI pai neamtul tot de la Romania era! Dar a facut si el o comparatie cu ce erau ei obisnuiti si cu ce au vazut aici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Hi Americans!
Am citit si eu povestea nemuritoarede pe prima pagina. De cand sunt pe forum am mai intalnit vreo cateva, referitoare la Canada.
Cat despre stransul banilor cent cu cent, nici meteahna asta nu mi-e straina. Imi amintesc de o forumista din Canada care se plangea de cat de aiurea e totul pe-aici ca nu gasesti lucruri de buna calitate, mancare proasta samd, dar ea era mereu cu gandul la dulcea Romanie si se lauda cum strange ban cu ban sa-si refaca viata acolo iar aici se plangea ca nu-si permite sa cumpere o sticla de vin.
Spre marea mea surprindere, ajunsa aici am descoperit ce minciuni oribile "scotea" forumista in cauza. Well,de fapt problema nu era lipsa lucrurilor de buna calitate, ci lipsa banilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Mona, era de asteptat ca dupa disecarea in batjocura a Canadei sa urmeze cea a US. Mare scofala! Asa ne mia dixtram si noi, nu?

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput