Mamici de mai-iunie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
virgi spune:
Flory
Chiar astazi citeam intr-o revista ca pana la 6 luni nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta miscarii lui bb..dupa 6 luni..trebuie sa-l simti cel putin o data la 8 ore.
florypop spune:
Virgi saru'mana.
Am momente in care sunt constienta ca poate fi normal dar imediat imi aduc aminte de sarcinile trecute si iar ma apuca.... Sper din suflet sa fie bine si promit ca nu va mai stresez.
Pupici la burtici,
Flory
21+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
virgi spune:
Flory
Nu ne stresezi deloc..de asta suntem aici..sa ne linistim una pe alta. E bine sa mergi si la medic..sa te linisteti tu..ca asta e cel mai important.
Eu personal de la 23 de saptamani l-am simtit zilnic pe bb..si chiar cu miscari foarte puternice...pana la 23...treceau si cate 2 zile fara sa-l simt si nu pot sa neg ca nu eram ingrijorata.
raalucutza spune:
VIRGI la 250 e mesaje devii membru junior si apoi de-abia la 500 devii membru senior sau matur cine mai si stie cum se numeste!cine a descoperit cum se coloreaza semnatura sa imi spuna si mie!si sa imi spuna cineva si cum scriu colorat ca eu nu pot!sau nu stiu..................
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:
GRAVIDUTZEEEEEEEEEEEE ninge asa fumos aici la noi!de azi noapte ninge in continuu!s-au depus deja 40 de cm de zapada peste zapada care era deja-cam juma de metru!asa ca e ca-n povesti afara!si stau in fata calculatorului cu fata spre fereastra si ma bucur de aceasta zi minunata!pupici

RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
doroti_5 spune:
Buna dimineata Burticute!
Amonar merci de urare.
Lyly mersi si tei de urare, dar vezi tu eu ziceam ca nu m-am suparat ca nu felicitat nimeni de pe forum de ziua mea, si fetele sunt asa de dragute ca au inceput sa ma felicite acum, si mie mii o rusine de intru in pamint deja ![]()
![]()
.
Cypocs sa stii ca si al meu bb e supermiscaret noaptea, nu in fiecare noapte, dar oricum ma trezeste cu suturi, chiar uneori ma sperii.
Despre cit de des il simti pe bb, pina la 25saptamini erau si la mine perioade cin nu-l simteam 2-3zile, dar acum e prezent in toata ziua la apel!
Fetele cu animalute ma impleti si pe mine, eu iubesc foarte mult animalele, doar ca pina acum nu am avut ocazia sa am una in casa, si acum stau si ma gindesc sa-mi iau si eu o pisicuta.
Virgi vrem si noi sa vedem si burtica!
O zi buna tuturor!!

doroti_5
26+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
inaioana spune:
Ralucutza, si noi mergem cu masina distante lungi (am fost si la Venetia prin Austria fara probleme) dar stiu ca majoritatea oamenilor nu o fac, de aiai iti spusesem. Daca e asa..atunci ..mult succes! Cat despre scrisul colorat, vezi ca am explicat pe pagina 2 (parca) pentru Alia cum se face. Si la semnatura e la fel.
Amiss, din pacate eu si Carmina mai fumam cate una asa ca...trebuie un loc aerisit.
in rest, suna foarte bine restaurantul propus de tine asa ca l-am trecut la listutza.
Virgi, nu iti face probleme de acuma cu alaptatul. Daca stii bine teoria si ai rabdare si vointza de a alapta...sigur vei reusi!
Lista rosie - intalnire 25 Februarie 2006
1.Lyly
2.Carmina (cu poze de la nunta)
3.Cristina
4.Amiss
5.Luana
6.Io
7.Magg
Propuneri locatie : Nan Jing, Gloden Falcon, Restaurant chinezesc recomandat de Amiss
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
inaioana spune:
Virgi, sunt super misto pozele. Iar tu nu esti deloc
ci arati foarte bine. Mi-ai facut pofta cu pepenele ala.
Cat despte plaja..e minunat peisajul...mi-ar placea la nebunie sa ma plimb si eu pe acolo. In schimb pe sotul tau de ce il pozezi numai din spate?![]()
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
adriella spune:
Inaioana, Lyly,Amiss- multumesc mult pentru sfaturi.
Lichide beau intr-adevar cam 2 l de apa, 2 l.de lapte si 1 l din supe suc sau stiu eu...deci aprox 5 l pe zi.
Va mai povestesc azi dupa ce vin de la medic.
Io
24+
Lya spune:
Raluca,cand dai sa raspunzi la subiect,fi atenta un josul ferestrei scrie Forum Code is On,apesi acolo si ai toate explicatiile.Eu doar de acolo am priceput ca-s