Mamici de mai-iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Am descoperit si eu pana la urma cum sa-mi colorez semnatura ...ca nimeni n-a vrut sa-mi raspunda cand am intrebat.

Se pare ca toate dormiti,numai eu imi pazesc odorul ca ieri i-am facut vaccin, mi-a facut febra,o doare si piciorul rau de tot ,dar bine c-a reusit sa doarma ca mi-a fost tare suparata si cred ca ma mai asteapta vreo 2 zile grele cu ea.Dar trece si asta!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya20+ cusiwww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ina

multumim pentru link-uri. eu le-am salvat si ma voi apuca de citit...insa sper ca teoria sa nu-mi joace feste in practica.

Eu sunt invidioasa pe intalnirile voastre si cand ma gandesc ca am biletul de intoarcere in romania deja platit si expira in mai, imi vine sa ...sunt tare...ca iar veti manca bunut..si eu raman cu adulmecatul pozelor.

asta-i viata uneori.

Mergi la inceput

Lya

Eu nu dorm..si am o curiozitate..de ce tu esti membru junior cu 275 de mesaje si eu nu cu 209.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Neata dragutele mele!Mama,da' ce mult ati mai scris nene.Mi-a luat o seara intreaga pt a va citi,ca de nu prea am mai avut timp.Zilele astea am tot fost plecata de acasa pt ca mi-a fatat "catelusa" care nu e altceva decat un ciobanesc carpatin pe care o ador.Si are 5 puiuti mumosi rau,toti negri ca ea si pur si simplu nu mai pot sa ma dezlipesc de langa ei.Si mai ma duc si la serviciu,asa ca am niste trasee de facut,de nu va puteti imagina.
Imi pare rau ca nu pot veni la intalnirea de pe 25 feb,dar lucrez.Da' eu sper ca o sa mai facem una in martie.Atunci sunt disponibila,ca intru in prenatal.
Multi de la mine.
CARMINUTA eu iti zic de azi CASA DE PIATRA,sa fie ziua de maine asa cum ti-o doresti,sa ai o cununie ca-n povesti.Primeste din partea mea multe .

Dana 24+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Virgi eu cred ca la 250 mesaje te transformi in "junioara".

Dana 24+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Puiudana

Sa-ti traisca cei 5 puiuti si catelusa.

Mergi la inceput

Am pus 2 poze cu de mine la 4 sapt.

24 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/b271&.src=ph

Mergi la inceput

scuze 24 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Neatza burtici.

Neda, m-a mai incurajat putin postarea ta. Azi noapte parca am simtit ceva dar probabil ca visam de la paranoia. Astazi am sa o sun pe doctorita sa vedem ce zice.

Diseara imi aduc puiul acasa....

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Buna dimineata si de la mine.
Vorbeati de pui miscareti......si a mea ziua are ore fixe cand imi muta burta de la loc, dar noaptea e tare cumintica, se agita doar daca ma doare pe mine ceva.

Vroiam sa va intreb pe cele care sunteti mai aproape de varsta sarcinii cu mine, daca v-ati calculat de cand puteti intra in prenatal????? stiu ca in martie, dar cu aproximatie de cand?

25

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput