Mamici de mai-iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am vazut o gramada de pozici cu hainute si mamici frumoase

CARMINA CASA DE PIATRA SI DISTRACTIE PLACUTA PE AZI

25+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

[size=3]Am pus si eu pozici amestecate si cu burtica si cu caruciorul si cu hainute .....harababura din poze e si in capul meu

25+[/size=3]

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ama,Gaby,f frumoase pozele.Eu inca nu mi-am facut poze cu burtica.
Haine nu cumpar nimic ca mostenim de la surorile mai mari,cu ele am crescut-o si pe Rut si sunt asa e multe ca unele nu le-am imbracat deloc.Rochite mici asa de dulci,in rochita am scos-o si pe Rut din spital aduse din America si se minunau cele din spital .

CARMINA,sper sa ai o zi de vis..... si mai ales o viata de vis cu sotiorul tau.
CASA DE PIATRA!
La multi ani!
Asteptam

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">20 sapt siwww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mamici care sunteti la a doua sarcina si ati alaptat,este adevarat ca alaptatul deformeaza sanii?
io 29(fix) cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!!!!

Inaioana - daca bb suporta drumul, nici o problema..sunteti bineveniti!!!! Loc avem suficient!!!!

CamiM - raspund si eu cu intarziere, dar acum am ajuns acasa. ceea ce spui tu am experimentat saptamana trecuta, insa m-a tinut cateva zile....prima data am simtit cand m-am dat jos din masina dupa o calatorie de 2 ore si am dat vina pe pozitie, a doua zi...aceeasi durere dupa ce ma duceam sa fac pipi...efectiv..nu puteam sa ma mai ridic..avem o durere insuportabila sub burta..si mai mult in partea dreapta....care trecea dupa ce mergeam un pic prin casa. aveam senzatia ca ma tine un muschi...iar durerea se indrepta si spre picior. dar bine ca a trecut...ce-i drept am facut si eu mai multa miscare de atunci..ma duc zilnic la stadion..

Amonar - imi pare foarte rau sa aud prin ce-a trecut prietena ta..intr-adevar o poveste destul de trista si stresanta pentru o mamica in devenire. Stiu ca nu te poti pune cu sistemul lor imposibil de inteles pentru noi...sotul meu a lucrat acum cativa ani in urma pentru o companie olandeza..si sincera sa fiu cand auzim de ceva legat de olanda...ne dam repede inapoi, dar trebuie sa faci ceva pentru tine..sa te asiguri intr-un fel ca vei fi in siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Cineva ne-a pacalit ca azi ar fi filmuletzul "Miracolul vietii" la ora 15 pe National Geografic. Si io ca fraiera am ramas acasa special si n-am verificat programul sa ma asigur
Sunt tare necajita!!!

24+

Mergi la inceput

Gabi25 si Ama - multumim pentru poze...aratati foarte bine. Ama si la mine burtica se vede ca si la tine....nu a crescut prea mare, insa eu am senzatia ca m-am ingrasat foarte tare.

Doroty...n-am facut poze cu burtica...o las sa mai creasca sa am ce arata.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

DianaD multumim mult ptr lamuririle pretioase legate de apa. Si sarcina usoara in continuare!!!

24+

Mergi la inceput

Dragele mele!!!

Ce parere aveti voi despre icrele de peste...eu muream de pofta si mi-am cumparat icre crude si le-am batut cu robotelul..si-mi plac la nebunie. imi aduc eu aminte vag ca nu-s prea indicate....voi ce parere aveti?????

am pus niste poze facut in luna septembrie 2005...cand ma uit la ele nu-mi vine sa cred cum m-am transformat.

Mergi la inceput

si pozele...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=3c3d&.src=ph

Mergi la inceput