Mamici de mai-iunie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Carmina, chiar daca m-am trezit tarziu cu uratul, probabil nu mai intri sa citesti, sa stii ca ne vom gandi la tine maine(i-am spus si sotului meu ca mai patimeste cineva..) si iti doresc tot ce ne dorim si noua, dragoste, armonie, bucurii mici si dese, comunicare si umor!! Sa fie intr-un ceas bun!!
Virgi, daca am sti ce nenorociri inghitim in fiecare zi…. Nu cred ca patim nimic, remember, eu beau apa de la robinet, fara nici o retinere. Nu-ti face probleme cu apa plata.Eu am spus doar ce stiu, nu ce fac...
Amiss_zip, eu vreau la mare anul acesta!!! Noi ne-am si programat in august vacanta la mare, cu bebe, catel, cort si un munte de bagaje probabil…Evident, depinde de mai multi factori: vreme cat de cat stabila, sa am lapte si om mai vedea. Stiu, la trei luni multi mi-au spus ca e prea devreme, altii au incercat si a fost bine. Oricum, la cort e mult mai comod decat la hotel, ai umbra toata ziua, circula aerul, e racoare. Nici nu vreau sa imi imaginez cat de complicat ar fi sa ma car in fiecare dimineata cu un camion de accesorii din camera de hotel pe plaja....
Inaioana, cred ca ma voi supara eu si voi merge in recunoastere saptamana viitoare in Abu Abdu. Iar preturile acolo sunt mult mai mici, se pare ca f greu poti manca peste 30 RON de persoana, sunt o gramada de chestii din partea casei (de ex. muraturi!!!!!!)
tot incerc sa mai scriu si la subiectul cu dr. Nayel si nu apuc, abia reusesc sa tin pasul cu voi aici. Luni merg la dansul cu rezultatele de la morfologia fetala, abia astept!!

Luana si Hora

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, petrecere reusita maine! Casa de piatra sa aveti!

Luana, la mare, cu cortul si cu bebe??? Interesant... Cum o sa-i faceti baita de exmplu? Aveti ceva curaj...

Inaioana merci de raspuns (eu te-am intrebat nu Dilaural...).

Bogdanai, nu-i musai sa fie in ultimul trimestru doar scurgerile de colostru. Colostru se secrete din lua a 4-a de sarcina, probabil sanii tai sunt mai harnici si fac mai mult si de asta curge si iese usor laptele din sani (asa am si eu la stangul). O sa-i fie bine lui bebe ca-i vine usor laptele...

Amonar, naspa poveste... Cu nimic mai groaznica dceat multe din povestile din Ro. Chiar vrei sa nasti aici? Sau eventual sa faci cezariana aici...

Ralucutza fa asa: raspunde la subiect de ex aici fara sa trimiti raspunsul si scri cum vrei sa-ti apara la semnatura, folosesti butoanele de deasupra casutei text (ptr. bold, tip caracter, culoare) ca intr-un fisier word obisnuit apoi dai vizualizare, vezi daca iti place daca nu mai modifici, apoi dai copy si apoi paste la profilul personal la semnatura. Dai si acolo vizualizare si gata...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Luana, bine ai face sa ne dai informatii proaspete! Bine ..eu oricum deja

Diana, scuzeee......am scris aiurea, nu stiu ce am avut azi, am fost tare senila. Cred ca sunt gravida...ca altfel nu-mi explic! Uite sa-ti treaca:

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

DianaR, ma duc in camping, in Popas Mamaia (singurul camping chiar pe plaja de pe litoralul romanesc), nu mergem pe camp. E extrem de curat si de civilizat, ai tot ce-ti trebuie, apa calda la discretie, eu merg din ..1987..
Sunt ceva mai responsabila decat imi place uneori sa dau impresia, nu plec de nebuna. Vom vorbi si cu medicul, vom lua toata casa daca trebuie. Si, evident, numai daca voi putea alapta, altfel mi se pare mult prea complicat!!
Pana una-alta, sa ma vad eu nascand si sa fie bebelina sanatoasa, dupa aceea ma voi gandi cum sa facem, nu?!
Inaioana,cu papa bun te tin la curent, poate fac si doua-trei

Luana si Hora

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

AMONAR am vazut pozele cu tine si hainutele pt bebe. Mi-au placut f mult. Si ce burtica ai..........
Tare dragalase hainutele. Si eu am luat pt fetitza mea dar nu le-am fotografiat inca. O sa fac asta in weekend si o sa le postez.

Avetzi grija de voi fetelor si de bebelushi.

Diana 23+ Cu Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am vazut ca s-a discutat despre apa. Singura apa care nu contine minerale este apa distilata (ea contine doar molecule de apa, nicio alta substanta, dar fara minerale nu e buna la gust). Toate celelalte: minerala, plata, potabila contin fara exceptie si saruri minerale. Daca pe sticlele cu apa minerala apare continutul in saruri (minerale), pe cele cu apa plata, mai rar.Ati auzit cu toate de duritatea de apei. Ea se masoara intr-un numar care arata concentratia in saruri de calciu si magneziu din acea apa. Apa potabila trebuie sa aiba duritatea intre 7-9, apa dura o are peste 16. Pietrele la rinichi au ca materie prima in special aceste saruri pentru ca sunt insolubile- mai ales ca in corp se pot schimba din saruri partial solubile in saruri insolubile. Cum puteti scapa de o parte din aceste saruri: fierbeti apa. Datorita caldurii sarurile partial solubile se transforma in saruri insolublie care se vor depune pe peretii vasului in care faceti fierberea. In plus, distrugeti si eventualii microbi care ar putea veni cu apa "potabila".DianaD 31+

Mergi la inceput

....iar am scris o gramada si, pentru ca nu eram logata, am pierdut tot....
voiam sa ii multumesc Dianei D pentru informatii.
ma plangeam ca, mie neplacandu-mi, de felul meu, dulciurile, acum am luat-o razna, am inceput sa mananc ciocolata goala (ceea ce la mine nu se intampla, mi se facea rau instantaneu). ce ma fac??! o sa-mi treaca dupa ce nasc?? vreu inapoi la dragostea mea mare, muraturile!!
apropo, ati incercat ciocolata cu menta de la poiana?

Luana, Hora si ciocolata cu menta

AlaBalaPortocala

Mergi la inceput

am pus cele doua albume cu Portugalia in semnatura, sa vedem daca merg.
Singura greseala e ca in loc de Portugal trebuia sa scriu Heaven. Doamne, nici nu va imaginati ce fericita sunt ca mi-am indeplinit visul meu cu mersul la Lisboa inainte de bebe!! De-acum, mi se spune, Dumnezeu cu mila... s-au cam dus ale tale..

Lisboa: http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Lyly809, nu stiu daca te mai ajuta, dar ofiterul starii civile pentru sect 2 e in cladirea aceea imensa, moderna, de langa magazinul Bucur Obor. Intrarea e undeva in dreapta, cum te uiti la cladire.

Luana si Hora

Lisboa: http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Mi-am luat rezultatele de la urocultura si a iesit sterila!!!Am pus poze noi cu burtica de la 26,27 si 28sapt!!Si cu hainutele care i le-am luat lu' bebe numai ca am luat si doua paturici superbe pe care insa nu am apucat sa le pozez.Carmina azi e ziua cea mare!!!CASA DE PIATRA!!! io 29(fix) cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput