De ce Gradinita Particulara?merita sa construim??
Raspunsuri - Pagina 2
madalinaSC spune:
buna
sunt mai mult decat interesata de acest subiesct. in urma cu ceva timp chiar eram interesata sa deschid si eu o gradinita particulata in asociatie cu cineva mai cu stare, cu conditia ca eu sa ma ocup de tot (acte, desfasurare, aprovizionare, dotari...un fel de director), si, chiar in zona dristor...insa... pus pe hartie...ne-a cam socat rezultatul....eu sunt mamica de 2 baietasi ingerasi, dar dupa ce ies din concediul de 2 ani de ingrijire copil, ma gandesc ca tre sa iau iar in piept un job. am lucrat ca teacher la 2 gradinite particulare (una avea si program after-school), dar si ca educatoare la gradinite de stat, dar si ca profesor de engleza la gradinite de stat. imi place foarte mult sa ma ocup de copii si, pot spune ca am "lipici". daca mai este interesat costin_andrei, ma poate con tacta....
Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)
gnastase spune:
Andrei,
eu sunt o mamica care locuiesc in zona si care de mult asteapta o gradinita particulara de calitate in apropiere - una unde sa se poata ajunge cu metroul. Am avut fetita si la gradinita particulara in vila si la stat. Nu pot sa spun daca e mai bine la particulara sau la stat. Experienta mea cu gradinita particulara nu a fost foarte buna. Nici la stat nu este deloc buna. Raman la parerea ca in timp gradinitele particulare vor deveni cea mai buna alegere. Care ar fi criteriile pentru care as alege o gradinita particulara:
- oferta educationala sa includa GERMANA sau ENGLEZA. Eventual o grupa de germana si una de engleza pentru fiecare categorie (grupa mica, mijlocie, mare). Personal nu cred ca se pot face la un nivel acceptabil 2 limbi straine in paralel cu copii atat de mici. Nu trebuie incluse multe optionale sustinute de VIP-uri - aceasta e doar o metoda de a incarca nota de plata. Important e sa fie cateva optionale sustinute de cadre didactice calificate.
- calitatea cadrelor didactice. Sa fie persoane calde, bine pregatite, cu metode educative care sa nu mineze personalitatea copiilor - vezi gradinite de stat. Neaparat consilier psihologic pentru cadrele didactice si copii.
- grija pentru sanatate. Numarul de copii in grupa sa fie corespunzator spatiului incaperii - nu stiu daca exista norme. Copiii bolnavi sa nu fie primiti in gradinita. Din nefericire, desi se lauda ca nu primesc copiii bolnavi, multe gradinite particulare nu respecta aceasta promisiune facuta parintilor.
- supraveghere video online - parintii sa poata vedea prin internet securizat ce se intampla in grupa in care este copilul lor.
- ar fi bine sa va ganditi sa asigurati transport. Am gasit anul acesta o gradinita buna, in apropiere de casa - dar nu se poate ajunge decat pe jos (30 minute) sau cu 2 mijloace de transport (2 statii cu un mijloc, doua cu alt mijloc). Din pacate nu pot sa imi dau copilul la aceasta gradinita particulara.
Sunt sigura ca veti face o gradinita frumoasa si imi pare rau ca ati venit atat de tarziu. Pentru mine localizarea voastra era perfecta - o statie de metrou.
Va doresc succes si sper sa va ajute sfaturile mele.
Gabi
LindaZ spune:
Din cate vad eu la membri, costin-andrei n-a mai postat nimic din aprilie 2006, deci de un an si 4 luni, asa ca putin probabil sa mai raspunda acum ... oricum si subiectul era vechi. Cine stie, poate nici gradinita nu s-a mai facut ...
crisia76 spune:
Ba gradinita s-a construit stiu sigur pentru ca am primit de anul trecut o invitatie de la Costin Andrei sa o vizitez. Insa nu am mers asa ca nu stiu mare lucru sa zic despre ea. Cautand pe internet gradinita particulara in zona Dristor am gasit una pe strada Labirint care se numeste Kinder Club. POate ca asta este. Sunati si aflati.
costin-andrei spune:
BUNA SEARA / Buna ziua!
Multumesc, pentru interesul aratat, chiar si dupa 1 an si 4 luni de absenta! (cum notase o mamica).
GRADINITA ESTE IN CONSTRUCTIE!!!
Locatia Strada INTR. PARULUI nr. 20, sector 3! in spatele statiei de metrou DRISTOR 2!
tel. 0722579940!! email: exqcom@yahoo.com
Va astept pentru detalii!!
Va pup si va doresc un An Bun cu copii sanatosi si voiosi!
tatal lui costin-andrei