Filme...care nu ne-au placut
Raspunsuri - Pagina 8
Oana spune:
Mey ce aveti cu www.imdb.com ca e un site foarte bun si eu de acolo ma informez pentru toate filmele.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
angelina spune:
Oana , eu nu am nimic cu site-ul, Gangurici a crezut ca imi iau reperele de acolo, iar eu nu stiam cum ajunsese la concluzia asta.
Apoi mi-a amintit de link-ul pe care l-am dat eu odata si care era chiar al site-ului astuia.
Eu insa, pe atunci am luat site-ul doar asa la repezeala, fara sa analizez prea mult .
...o zapaceala...
gangurici_licurici spune:
Angelina
Oana, si eu il folosesc de multe ori, cand vreau sa aflu informatii legate de filme despre care nu stiu prea multe. Nu-mi amintesc sa se fi intamplat vreodata ca punctajul lor (facut de altfel pe baza voturilor membrilor) sa fi dat gres. In general filmele ce au peste 7 puncte sunt foarte bune, intre 6-7 s-au mai nimerit filme care mie mi-au placut foarte mult, asa ca eu consider ca daca filmul e cotat cu peste 6 sunt toate sansele sa fie un film cel putin acceptabil.
Numai bine
angelina spune:
Gangurici ....scuze inca odata daca te-am suparat!
In alta ordine de idei, mi-au venit acum in minte doua filme care se vor a fi comedii, dar dupa parerea mea, foarte plictisitoare si slabute:
Bruce Almighty & In Her Shoes
Cel putin In Her Shoes mi s-a parut de-a dreptul penibil. Zici ca scenariul a fost scris de mine cand eram in clasa a 8-a....
Victoria spune:
quote:
Originally posted by angelina
Cel putin In Her Shoes mi s-a parut de-a dreptul penibil. Zici ca scenariul a fost scris de mine cand eram in clasa a 8-a....
Subscriu! Mi-a parut rau dupa banii dati ( si aici mi se pare nedrept ca un bilet la film la Mall costa mai mult cau unul in primul rand la teatru...
Mie, ce-i drept, nu imi place cum joaca(??) Cameron Diaz, rolurile de " stupid blonde" i se potrivesc pentru ca nu necesita efort din partea ei, e " herself".Poate, sau sigur, sunt subiectiva..La fel, nu ma pot uita la filmele cu Kirsten Dunst pentru ca are o privre rea ( rolul din Mona Lisa smile a "prins-o" bine) si zambetul la fel...Sorry, acum cred ca am fost off-topic ca era vorba de filme, nu de actori.
V
veni, vidi, Victorie!
angelina spune:
Victoria, subscriu si eu offtopic la ceea ce ai spus tu referitor la Kirsten Dunst - eu nu o pot suporta - si mie mi se pare ca e a dracului, tot din cauza privirii aleia... este cea care ma enerveaza cel mai tare la ora actuala!
Cat despre Cameron Diaz, si eu as tinde sa cred ca de fapt rolurile ei i se potrivesc si in viata de zi cu zi. Dar sunt cateva filme in care joaca si mi s-a parut OK!
Ha, ha!!! Apropos de Cameron Diaz, mi-am mai amintit inca un film care nu mi-a placut deloc:
Charlie's Angels....innebuneam cand le auzeam: "GOOD MORNING, CHARLIE!!!"
Cred ca antipatia fata de K. Dunst e legata de rolul ei din Interviu cu un vampir, cel putin in cazul meu asa a fost, primele filme in care am vazut-o imi aminteau mereu de fetita vampir (chiar daca rolurile erau de cu totul alta natura). Am revenit ulterior la sentimente mai bune, iar Elizabethtown chiar mi-a placut.
Oana spune:
Exact Gangurici si eu am vazut-o prima data pe K. Dunst in Interviu cu un vampir si de atunci de cate ori o vedeam ma gandeam la fetita vampir.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Tocmai mi-am amintit (citind raspunsurile de la "Filme de dragoste"- nu dati cu ) ca nu mi-a placut Meet Joe Black, desi la vremea cand l-am vazut imi placea Brad Pitt foarte mult (ma rog, imi place si acum, dar atunci tocmai vazusem "Interview with the Vampire").
Iar aseara am vazut "A History of Violence" si in ciuda criticilor favorabile, mie nu mi-a placut. Pur si simplu nu i-am vazut sensul. Am mai vazut filme cu multa violenta-cu mult mai multa chiar- dar vroiau sa demonstreze ceva, sau intriga era interesanta, originala (ca in cazul lui "Pulp Fiction"), sau violenta era de fapt folosita ca o pledoarie anti-violenta (ca si in Natural Born Killers), dar aici nu era nimic, ideea nu e originala, a mai fost un film cu Geena Davis si Samuel L. Jackson oarecum asemanator. Probabil ca-mi scapa mie ceva...
sunnyday spune:
Sa zic si eu cateva: nu mi-au placut american beauty, the bodyguard, filmele cu Jim Carey (am o problema cu el). De obicei nu prea imi plac ecranizarile dupa carti care mi-au placut (sigur ca sunt subiectiva, dar de obicei eu mi le imaginez altfel decat regizorii respectivi), Titanic, Natural born killers, si mai sunt. Recent, recunosc ca nu m-a deranjat nici un film pe care l-am vazut.
Trebuie sa fac si o marturisire: mie imi plac filmele cu harry potter, ,lord of the rings, startrek, starwars si alte sf-uri. Ma relaxeaza foarte tare
pupici si nu va suparati pe mine