Filme...care nu ne-au placut
Raspunsuri - Pagina 9
teutza spune:
am vazut the devil's rejects...mi s-a parut o prostie de film.nu stiu daca i-a placut cuiva imi pare rau in caz ca altcineva are o alta parere despre acest film, insa eu nu am putut sa inghit atat sange si pervesitate a familiei de puscasi care sfarsete in chinuri groaznicie..adica cel putin cred ca asta meritau cei 4 pentru sutele de crime comise...nici nu stiu de ce m-am uitat pana la sfarsit la el, oricum regret ca mi-am pierdut timpul astfel
catalynaa spune:
Am vazut aseara Duplex-nu m-a impresionat in mod deosebit...pot spune ca a fost chiar fooooarte plictisitor!
Oana spune:
Filme care nu mi-au placut: Trainspotting, Girl next door, Virtual Sexuality, Sin City, Requiem for a dream.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
iliuta spune:
Nu-mi plac filmele cu Jim Carey si ultimul film pe care l-am vazut si nu mi-a placut: The Ring. A, nici Matrixul nu mi-a placut.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Sanca spune:
"The Cell" - o porcarie cu Jennifer Lopez. Singurul film la care am iesit din sala dupa 20 - 30 de minute si am cerut banii inapoi.
iliuta spune:
Sanca
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Oana spune:
Am vazut ieri Domino (2005) cu Keira Knightley. Nu stiam cum sa dau mai repede sa se termine odata. Numai sange, impuscaturi, batai, violenta. Groaznic....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Teodora D. spune:
in urma catorva filme pe care le-am vazut sau am incercat sa le vad in ultima vreme, m-am gandit ca acest topic trebuie "reinviat".
de ex. m-am chinuit sa vad "ai mei, ai tai, ai nostri", in care dennis quaid si rene russo "poseda" 18 copii, un film plin de clisee enervante la care m-am uitat pana la sfarsit doar din masochism. dar cum as fi preferat totusi sa nu il inchiriez si cum intru mai des pe DC decat pe imdb.com, as dori sa citesc si despre filmele proaste pe care le-ati vazut...
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
gabi_j spune:
'A Prairie Home Companion' - cu nume celebre ca Meryl Streep, Lidsay Lohan, Tommy Lee Jones, Woody Harrelson... si ce pierdere de timp! Cred ca de fapt au avut chef de o mistocareala in grup, sau nu stiu, dar filmul e de toata groaza.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'