Cluj rulz! - 36
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
AM companie!
Corina, cand m-ai cautat? NU mi-a spus sotiorul, ca am ajuns acasa la 9.25 seara si nu am avut timp sa pove despre astea; nu am stiut ce sa fac mai repede....da papa lui Stefan, fa baita lui Simon (Stefan era imbaiat de Adi, ca norocu`), papa lui Simon, culca Simon etc. Musai sa ne vedem in vichendul asta!!!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Ma gandeam io ca Adi uita. Si i- am zis sa NU UITE A ZICE LA TINE SA DAI UN PHONE DACA AI VREME. Da' oricum cre ca nu ai stiut pe ce sa pui mana cand ai ajuns acasa. Pe la vreo 20.30 am sunat. Sper sa ne vedem in this week- end, ca de nu......... e de rau. Azi m- am gandit de cand nu ne- am vazut (cre ca de-o luna). Am atins un record
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
svety spune:
Da voi cand ati dat buzna aici, ca eu mishun, da' nu va vazui? Uelcam bec Mariana. Spor la treaba
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Corina, nasol record avem! Chiar ca e de rau daca nu ne vedem! Mi-e dor de voi!
Svety, multam de urare! Sa stii ca azi am mai discutat cu kodaku` despre situatia voastra si l-am luat de urechi de ce-i asa scump; mi-a raspuns ca imprimanta voastra are cea mai inalta tehnologie de a scoate poze (prin transfer de caldura), de aia e asa de scump; mi-a mai zis ca nici laboratoarele digitale nu scot asa calitate; trebuie sa-l credem, nu?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Mariana, Mihai a spus ca daca e pana in 500.000 s-o comand. La urma urmei 15000 poza merita ca ieseau super-super si noi scoteam 2/pag.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
TatianaG spune:
Mariana, si eu sunt pe aici, dar nu stau mult ca acusi termin de facut lapticul (de muls ). Am ajutor, pe mama. In prima luna statea la noi in cursul saptamanii, venea duminica seara si pleca vineri. Dar acasa au intervenit niste probleme si poate sta doar in we: vine vineri si pleaca marti. Azi a venit dupa doua saptamani de "absenta" . Iti dai seama c-o asteptam ca pe painea calda!
Noapte buna!!!!! Plec la somnic pana nu se trezeste vreunul pentru papa.
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) POZE NOIwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
mariana tache spune:
Na, ca nu am intrebat exact cat costa , dar intreb si iti spun, ok? Si am uitat sa-mi intreb sotiorul de poze, dar intreb maine, ca nu te uit!
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Tatianaaaaaaaaaaa! Draga de tine! Ma bucur tare ca a venit mamica la voi! Cum te-ai descurcat fara ea? Cum ai iesit afara cu copiii? (ca stiu ca ai iesit ) Cat timp dormi pe noapte?
si iti urez somn usor.
Si si somn usor la toata gashca, ca mor de somn. Ma trezesc dimineata buna sa fac treaba; va dau de stire atunci.
Ps. Roxule, am uitat sa iti spun ca m-am infoliat, am facut 9 min. de bicicleta, am facut masaj....a fost f bine!
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
`neata.
Sa aveti o zi minunata!
Cele care mergeti la servici (?) sa treaca repede, iar restu` poporului....spor la
Sanatate Maxima!!!