Cluj rulz! - 36

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Voi sunteti la Agape!
Ce as fi vrut si io!!!!!!!
Da' sotzul meu avea meci (de fotbal) de la 5!
Mi-e o ciuda de mor! As fi avut nevoie de o iesire!
Mariana, ce facetzi?

Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va astept cu povesti de la intalnire.
Ce nu se poate da pubic astept PM.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Salutari mamicilor ! Eu mi-am trimis copilul la plimbare cu sotiorul si am un pic de timp liber si am zis sa trec sa va salut.Cred ca la ora asta sunteti la Agape, va doresc distractie placuta si sa-mi povestiti cum a fost.

boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

M-a sunat Mariana sa-mi spuna de kodaku' meu si parea foarte, foarte ocupata. A zis ca nu are timp de net.

STEAUA, Mihai te intreaba care e parerea ta despre jiji b. Mai, al meu e fan dang,dang, vorba carcotasilor!

Noi suntem bine. De trei zile i-am facut program lui Dani si e alt om! Chiar se joaca singur, povesteste...am facut curatenie, haine, mancare si puiu e tare cuminte. La cat mai multe zile!!

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Hi-hi, Svety, tu ii pove lui Mihai tot ce se intampla pe aici? Esti o figura! Despre personajul respectiv (nici nu vreau sa-i pronunt numele) nu vreau sa zic nimik. Doar atat ca e bine ca sustine financiar Steaua. In rest, nimik.
Cum i- ai facut program lui Dani? Si s-a linisit? Ca noi suntem tare maraiti. Nu vrem singuri deloc. Spal vase, mancare etc in prezenta lui. Ca altfel nu se poate. Spre ca e marait de la eruptia dentara. Inainte era foarte cuminte. Amu e irascibil

pozici

Mergi la inceput

CORINA, eu i-am facut program si ori merge ori e in toane bune.
Trezirea la 9.30-10 (el doarme bine noaptea si se trezeste la 7 la supt, dar suge dormind)
Intre 10-12:
-il schimb, il imbrac etc. -imi ia 30'
-mancam cerealele;
-il pun in rotobil si se joaca
-ma joc si eu cu el
-ma duc in bucatarie si-i fac supa
La 12 iesim afara. Stam pana la 13-14
-acasa ii schimb hainele
-mixez supa o pun in bibe (200ml)
-bea supa, ii dau putin tzitzi, culcat langa mine adoarme pe la 15-15.30
-se trezeste la 17
-lapte
-joc(eu haine si papa la tati)
La 19 vine tata si preia sarcina:se uita la tv
, ii face baie
Il culc tarziu pe la 22.30 sau 23. Adoarme imediat si nu se trezeste.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Dau si eu o tura si ma culc. Cum a fost la Agape? Stiti ce inseamna "agape"? Mese ale dragostei. Asta mai stiu de la teologie

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici! Sunt in extaz! Imi ascult la casti piesa preferata care va fi si ringtone la telefonul meu si in plus, am telefon nou!!!!

Raluca, telefonul de care iti spuneam e disponibil cam intr-o sapt. A avut Vic bafta sa i se strice frumusete si bunatate de tel nou noutz, Nokia puii mei stiu de care si fiind in garantie l-a trimis la reparat. Cand vine, telefonul Nokia al de-l vazusi la Simo al tau e! Cu tot cu incarcator!

Fetelor, m-am urnit! Asta nu inseamna decat ca maine de dimineatza merg la bazin sa innot! Ta na na! Dupa care la ora 10 am o zi de nastere la prietenuta lui Serbanica, Irina zisa "nina" ca asa poate fiu sa zica...si poate pove pe la amiaza, cand doarme Serban...

Stanca, la intalnire a fost excelent! Am mancat buuuun si portii maaaari si preturile sunt superok. Atatea mancaruri am vrut sa incerc, sunt sigura ca am sa mai merg degraba acolo, ca tare mi-au facut cu okiu cateva...singura chestie naspa daca pot sa zic asa era ca au adus destul de tarzior mancarea si Cristiana care s-a grabit nu a mai stat sa termine si apoi Erika a plecat doar dupa o cafea...d-na Tache a trecut sa ne salute, a ras un litru de apa si a plecat sa se dea pe bicicleta si sa se infolieze, ai Mariano, soro, cum a fost?
Pe mine ma astepta Nastase ca pe pita calda, ca avea si el de iesit in oras...asa ca spalaram fiara repede si am culcat-o si iata-ma-s...mere cam greu netu la mine ca descarcam ceva soft ca sa poate Vic sa-mi puna pe telefonul cel nou ringtone-ul ala bestial!

Surpriza: a venit Olim impreuna cu Raluca!!! Sa stiti ca trebuie sa zic, ce mult imi place de noi!!! Ma lasati sa ma si sa va laud pe toate ca tare suntem simpatice!! Fiecare dintre noi e altfel si chiar toate suntem haioase zic eu, fiecare in felul ei! Eu sunt foarte fericita ca ne-am unit si imi place tare tare cu voi! Abia astept urmatoarea intalnire! Ar putea fi tot la Agape? Ca sa epuizam meniul ?

Astept impresii de la toata lumea,

Roxa-boxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Mariana, te- am cautat azi, dar nu am dat de tine, binenteles. Nici nu cred ca ma asteptam. Am vb cu nashu'. Ce mai lucri? Cum stai cu ?
Svety, si noi avem program. Dar e diferentiat in functie de ora de trezire: de obicei intre 9-10 (uneori ne trezim si pe la 7 sa papam). Si ne culcam pe la 22.30-23. Si nu ne trezim decat cand ne dor gingiutele (asta de vreo doua sapt). Ce seamana programele copchiilor nostri!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

si de la mine!
Dupa o luuuuuuuuuuuuuuuunga absenta am reusit si eu sa-mi fac un pic de timp liber (ca de avut nu am...trebuie sa-l fabric ) ca sa va citesc (mi-am facut toata tema ) si sa va scriu.

In primul rand vreau s-o felicit pe Tatiana! Ma bucur tare ca ai reusit sa treci un pic pe la noi! Si iti doresc in continuare muuuulta putere! Eu sunt nedumerita! Pe tine nu te ajuta nimeni cu copiii??? Doar sotul dupa ce vine de la servici???

Ancuzza, daca te uiti la mine la semnatura, vezi ca scrie "album 2". Intri acolo si gasesti un album cu parchetul pus de taica-meu; il gasesti usor.

Fetelor, asa dor mi-a fost de voi! M-am bucurat tare ca am reusit sa trec un pic sa va vad. Asa faine sunteti! Vorba Roxanei, tare ma bucur ca va cunosc! Dar sunt si trista...dupa Florina...

Tu, Florina, ce-o sa-mi mai lipseasca iesirile nostre in parc! Chiar sunt trista ca plecati. Sper sa va fie bine!

Sa stiti ca mi-a placut de Olim! La inceput nu a zis prea multe, dar s-a integrat repede-repede, de zici ca ne cunoastem de-o viata! Olim

Stau asa si va analizez in parte pe fiecare si incerc sa-mi dau seama de care mi-e mai drag dintre voi....nu reusec sa am un raspuns....sunteti asa "pestrite", ca nici cum nu pot sa va aleg .
Multe as vrea sa va mai spun, dar fug sa fac macar o poza pe ziua de azi! Daca am companie, revin

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput