Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107
Raspunsuri - Pagina 2

katthy spune:
Salutari tuturor!
Va urmaresc de ceva timp.Discutiile voastre mi-au dat putere sa trec peste cele mai neplacute zile ale luniiAdica.....cand vin ...din nou ....rushii
Si pentru asta va multumesc
Acum 1 an ne-am hotarat sa avem .Au urmat 5 luni de apel la mama natura sa-si urmeze cursul, dar fara
. Apoi din nou la
.
buni, Hsg bine, la monitorizare am avut urmat valori- z12 fol 12, endom4.7; z14 endom 7.5, fol 12 dar lichid Douglas-asta insemnand ca a avut loc ovulatia si
m-a trimis acasa la
pt 3 luni. Au trecut 2 fara
si as vrea sa stiu voi ce parere aveti. Eu as vrea sa inecep un tratam de stimulare. Ce pasi trebuie facuti si in ce zile. Eu sunt z28 din 30-31 cm. Bafta tuturor

KITTA spune:
Fetelorsa va zic ce valori avusei azi la eco in Z10:
OD-18.2
OS -22
Endometru 9.7
Sunt ceva mai mari ca aia de luna trecuta tot din z10, asa ca azi imi si facu Pregnilul la spital si maine dimineata ISA.
Sa imi tineti pumnii.
AAAA, de progesteron a zis ca nu imi da supliment de sustinere, ca cica medicina moderna nu mai merge pe asa ceva, daca foliculul e Ok. Ma rog, oricum imi repet hormonii din Z21.
Va pup pe toate.

CHOWPERSA spune:
BUNA FETELOR!SUNT RELATIV NOUA AICI, DE FAPT VA CITESC DE MULT SI APROAPE VA "CUNOSC" CU TOATE CA ASTAZI ESTE PRIMA ZI CAND M-AM INREGISTRAT CA MEMBRU, VENIND CU O INTREBARE PE CARE AM POSTAT-O LA
"Hiperprolactinemie Tratament Bromcriptin" si putin mai compelxa la
"Aspirante peste 30 de ani - cap.3 ".Daca aveti timp poate intrati si acolo sa cititi, sa nu mai repet.Sper din toata inima sa intru si eu pe lista voastra de la inceput.

Mirona spune:
KITTA felicitari pentru valorile de invidiat pe care le-ai avut. Facusi deja pregnilu? Beton. Maine dimineata ISA ... dar mai poti si presta liber maine seara, sau chiar sambata dimineata. NORMAL ca iti tinem pumnii. Da-i bice!!!
katthy bine ai venit la si la endometru. Cam anemice valorile tale pentru ziua 14. Poate ca asta e chiar problema ta, nu ajung la maturitate foliculii. Dozarile hormonale le-ai facut? Da, sicer si eu ti-as recomanda o stimulare, DAR numai monitorizata, supravegheata de dr. Ce fel de stimulare iti va da? Difera de la tratament la tratament si de la dr. la dr. E bine totusi ca ai CM regulat. Bafta.
Fabya DA. Ovulatia poate avea loc intr-un interval mai mic sau mai mare de timp. Chiar si ore bune. E ok si prestatul de dupa ovulatie. Stii cum se spune: vrei fetitza - presteaza inainte si dupa ovulatie; vrei baietzel - presteaza in ziua ovulatiei. La faza cu semnatul ... nu am ce comenta - nu am trecut prin asa ceva.
mamiFlori felicitari pentru samburica. Zece puncte pentru sefa ta. Femeie de milioane.
OF! cate rapoarte de Z:1 am vazut in ultimele zile ... of of
Pup toate toate endometristele.
Miro

M Oana spune:
Fabia poate raspunsul meu vine prea tarziu, dar totusi iti raspund. Foliculul se rupe atunci cand simti intepaturile (la mine la sfarsitul intepaturilor foliculul era in descrestere, deci se sparsese si eliberase pretiosul 'galbenus') si din acel moment puteti presta linistiti inca 24 de ore, deoarece outzul eliberat este viabil chiar mai mult de 24 de ore. In Romania nu prea se semneaza la inseminari din cate stiu eu, numai la FIV exista cat de cat niste formalitati.
Katthy si Chow e de la sine inteles ca va intampin cu cele mai bune ganduri si am sa incerc sa va si raspund la intrebari.
Katterina in ziua 14 folicul de 12 mm???? Sigur nu ai scris gresit? Stimularea ar fi o cale, dar trebuie facuta sub control ecografic, in functie de analizele tale hormonale si la indicatiile unui medic competent.
Cum stai cu LH-ul, FSH-ul si estradiolul? Ce alte analize ai mai facut?
Chow ma duc sa vad intrebarea si daca stiu sa raspund ridic mana si ies la tabla..........
Miro am fost la simultan
Kitta super valori, bafta din tot sufletul maine!!!!

piccaflor spune:
Buna seara dragalaselor!
Nu aruncati cu roshii in mine...am adus scutire pt absente...internet capricios si munca cit cuprinde....
Dar ma gindesc la voi tot timpul si va doresc ceea ce-mi doresc si pt mine...
Asa ca Stuart pune mina si motiveza absentele...
Eu raportez o noua zi 6...ca niciodata,eu care aveam CM la 24-26 de zile,dupa 3 saptamini de BU mi-a venit la 28...mai ca intrasem la idei cu bebei...dar mi-a trecut repede...
Liana,M Oana,Melutzica si toate fetele care ati vazut roshu si in aceasta luna va imbratisez si va fac loc linga mine...ca doar sintem toate in aceeasi barca,ce mama naibii...si ne indreptam
catre taramuri minunate pine cu ...
Bubulina scumpa succes maine la dr T...
Madana iubita bunicuta sotului e mai bine..au externat-o azi...sper ca si bunica ta se simte mai bine
Cristinna si Kitta tin pumnii ...
Amely flacaul tau cel miorlait ce mai face?...al meu napirleste si m-a disperat..
Chowpersa si Katthy bine ati venit ...dar sa stiti ca aveti locuri rezervate la gravidute
...
MamiFlori sarcina usoara in continuare
Simonettule te pupic si ma gindesc mereu la tine...am vb cu Ana si mi-a raspuns la mail...acum astept sa-mi trimita altul cu tot ce trebuie
GalinaRodica ce mai faci?...Serbanica ce face?
Va pupacesc cu drag pe toate,mai vechi si mai noi,mamici si aspirante

Cristinna spune:
Buna dimineata,
Raportez ziua 1. Au venit uratii azi noapte asa ca la mine incepe o noua luna.Azi ma duc la dr sa imi faca o eco admoninala ca sa vedem daca nu cumva am ceva chisturi, iar daca totul e ok, voi incepe a doua luna de stimulare + o cura de polidine
.
Picca bien ai revenit
Va pe toate
Cristinna

asi spune:
Cristina imi pare rau ca au venit.Sper ca luna viitoare sa fie bine.De ce nu incerci natural ca ai sanse mai mari ca la ISA.
TPC e bun?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Cristinna spune:
Asi e bun si TPC, iar natural am incercat imediat aproape de 2 ani si nu s-a intamplat nimic
. Asa ca incerc orice varinata deocamdata, cand voi ramane fara variante ....D-zeu sa ma ajute atunci
.
Cristinna

asi spune:
Cu stimulare si CSD natural ai mai multe sanse decat la ISA.Asta zic si doctorii.Oricum minunea vine cand vrea ea nu cand vrem noi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan