Gradinita franceza in Bucuresti sau Brasov ?

Gradinita franceza in Bucuresti sau Brasov ? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Stie cineva o gradinita sau cresa franceza in Bucuresti sau Brasov ?

Sau unde as putea gasi o bona frantuzoaica !?

Multumesc.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Sanziana, intreab-o pe madishor. Ea cauta intr-o vreme gradinita franceza, poate a gasit... Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60070&SearchTerms=gradinita,franceza" target="_blank">aici

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Nu am gasit, am renuntat.
Mai precis gasisem unele, dar mult prea departe de mine, una pe 1 mai si una in Floreasca. Nu mai am adresele lor, dar le-am gasit cu google, deci poti sa le cauti la fel.
Daca ai mai mult succes, spune-mi si mie.

madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Sanziana, intreab-o pe madishor. Ea cauta intr-o vreme gradinita franceza, poate a gasit... Uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60070&SearchTerms=gradinita,franceza" target="_blank">aici

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Multumesc frumos Carmen. O sa o intreb.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

si eu am cautat mai de mult scoala franceza. intre timp, am aflat ca intr-adevar exista, e p str Christian Tell, in zona amzei. Intr-adevar e in special pt diplomati, si urmeaza este integrata complet in sistemul Francez. Din pacate si costa destul de mult, si in curand se muta undeva in pipera (ramane de confirmat locatia caci nu sunt sigura...)pt a avea mai mult spatiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Intre timp am aflat si eu ca exista scoala, gradinita si chiar un fel de cresa franceza.

Scoala e momentan pe langa ambasada franceza (bd Dacia), iar gradinita tot pe acolo. E rezervata celor cu cetatenie franceza.

Speram sa reusim sa incepem in aprilie cresa franceza, dar numai doua zile pe saptamana ca si asa costa mult.

Blinky, daca afli mai multe despre unde si cand se muta scoala franceza ne spui si noua te rog. Ca va trebui in curand sa ma mut si macar sa o fac pe acolo pe undeva. Mai ales ca lucrez in Pipera!

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

ok, revin cu info: anul scolar la gradinita costa, cam 2600 de euro, este o lista de asteptare destul de importanta, si noua adresa va fi undeva langa Casa presei libere (pe o strada "tipografilor", daca stiti voi, ca eu nu prea cunosc...)Eu cautam acum cateva luni informatii pt scoala, dar am aflat mai multe de la niste amici a caror fata a fost acolo catva timp. Erau extrem de multumiti.Din pacate insa, nu stiu daca romanii au prioritate, fiind o scoala franceza (cum spuneam inainte omologata de academia Fr), si poate de aici si lista de asteptare...

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul lor: www.lyfrabuc.ro

o zi buna,
blinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

2600 eur pe luna!? Fetita mea este cetatean francez si caut o cresa buna, dar suma mi se pare exagerata! nu cumva este pentru un an scolar!? poti sa-mi dai si mie mai multe detalii sau sa-mi spui cum o gasesc pe net!

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Scuze, nu am vazut ca ai precizat ca este pentru un an!

Mergi la inceput