Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Gabitza1977

Buna fete!

Sunt mai noua pe forum, dar m-as bucura tare mult sa ma primiti printre voi! Noi avem nunta pe 20 mai, anul acesta!!! Abia astept!!! Gaby

Bine ai venit la DC!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetelor!!!!!

Sa ma laud si eu ca mai toate v-ati luat cate ceva pentru nunta noi ieri am primit wisky-ul cele 14 sticle din vama....graba mare ca am auzit ca se inchid vamile, acu nu stiu cat de adevarat e, asa am auzit!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, aseara am fost sa mai vedem o oferta pentru foto/cameraman/decoratiuni sala. M-am cam shucarit ca nenea nu ne-a zis nici un pret concret, mai trebuie sa mergem o data la ei la firma sa vedem poze si sa stabilim exact ce vrem noi, intalnirea asta am avut-o la restaurant, ca au un contract cu restaurantul si o sa ne dea ceva discount. Singurul lucru care mi-a atras atentia a fost ca ne-a oferit ceva deosebit, adica tunuri cu confetii in loc de jumbo si a zis ca face ornamente pentru sala si altceva decat baloane. Parca m-ar tenta sa fie ceva mai deosebit, ca la nuntile la care am fost, tot baloane si baloane si iar baloane... Voi ce ma sfatuiti?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popescusimo spune:

nunta mea s-a mutat pe 26 august, m-am apucat deja de pregatiri, a mai ramas putin timp, sper sa reusesc sa pun totul la punct pana atunci...

pupici miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Buna fetelor!

Astazi la ora 18.30 am programare la Mariaj Lux - Demetrios. A mai fost vreuna dintre voi acolo, au multe modele, e ok?

va pup si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Salutare!
Sunt super-crizata pentru ca va srisesem ditamai romanu' si cand sa pun si un smiley d'ala ... mi-a disparut tot ce am scris si mi-a ramas numai maimutzoiu' ala!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la Multi Ani cicep! toate cele bune, sanatate si tot ce iti doresti tu

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

quote:

Sunt super-crizata pentru ca va srisesem ditamai romanu' si cand sa pun si un smiley d'ala ... mi-a disparut tot ce am scris si mi-a ramas numai maimutzoiu' ala!!!!!!

Ciciep - LA MULTI ANI, numai bine, tot ce iti doresti, sa ai o nunta ca in povesti si o viata MINUNATA

Gabitza1977 - BINE AI VENIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Originally posted by nicolici26

Buna fetelor!

Astazi la ora 18.30 am programare la Mariaj Lux - Demetrios. A mai fost vreuna dintre voi acolo, au multe modele, e ok?

va pup si o zi buna

Buna Nicolici26!

Nu am fost chiar la salonul Demetrios, insa am vazut modelele pe site-ul lor si cateva modele prin reviste si mi se par super-frumoase...dar si preturile sunt foarte mari, din ce stiu eu...

Bafta multa azi!!!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

]LA MULTI ANI CICIEP!!!Bun venit la DC Gaby

Divine girl

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput