Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by ver@]LA MULTI ANI CICIEP!!!
Bun venit la DC Gaby
Divine girl
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
Multumesc mult Vera si multumesc tuturor pt. ca ma primiti intre voi!
LA MULTI ANI ciciep!!! Multa sanatate si fericire cat cuprinde!!!
Gaby
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
Gabitza, am uitat sa-ti spun - esti trecuta pe listutza!
sa ne tii la curent cu "locatiile" celelalte
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
Giova spune:
ciciep
si o nunta ca-n povesti!!!
Gaby bine ai venit pe !!!
Krelia nu te mai gandi la prosti.
Ralu sa porti sanatoasa noile achizitii.Frumos ornamentul de tort.nu am mai aupac sa-ti spun.insanatosire grabnica.
oana .
eu am baiet mare!!!de 2 nopti doarme 6 ore, a inceput sa elimine o masa.asa mai dorm si eu mai mult, dar tot trebuie sa ma trezesc sa ma mulg, ca vacuta Fulga are lapte pt. inca 2 bebi si pateaza tot patul.
restul
!!!
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Gabitza1977 spune:
quote:
Originally posted by krelia
Gabitza, am uitat sa-ti spun - esti trecuta pe listutza!
sa ne tii la curent cu "locatiile" celelalte
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Iti multumesc mult Krelia!!! :)
Deocamdata nu am rezervat decat restaurantul, care va fi Silvius. este foarte-foarte frumos!!!! Nu vom fi mai mult de 75-80 persoane, locatia nu permite. Dar sigur va iesi bine, asa vreau sa cred! Biserica va fi mai mult ca sigur cea de la Palatul Ghica, unde am fost si botezata! Dar inca nu am rezervat ora.
Rochita inca nu am :(( , dar gasesc eu, in cele din urma!
Krelia, vei fi la targul din week-end-ul acesta, la Marriot? Sau altcineva de pe site, va veni acolo?
Va pup pe toate!
Gaby
ralu_trancu spune:
am scapat . nu s-a mai luat nimeni de mine. Am luat un paracetamol si ma simt mai bine. Maine voi fi solo la birou. Si am si ceva treaba , dar nu prea mult. Sa vedeti ce ma plictisesc.
Poze vechi si noi
krelia spune:
quote:
Originally posted by Gabitza1977
Krelia, vei fi la targul din week-end-ul acesta, la Marriot? Sau altcineva de pe site, va veni acolo?
NORMAL
![](icon_smile_big.gif)
vreau sa ma prezantez si sambata asta la Sofitel...sa vaz ce sfaraiala o fi si p'acolo...da'..asa..mai pe la pranz
![](icon_smile_wink.gif)
...vreau sa-mi arunc ochii pe acolo pentru invitatii, guestbook-uri...marturii (sper sa gasesc si altceva in afara de sacii aia clasici....)..accesorii...asa ca....aveti grija cum calcati covoarele!
![](radtare.gif)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Gabitza, bine ai venit ! atentie, targul de maine e la Sofitel, nu la Marriott !!! La Marriott eu s-ar putea sa vin... da' la Sofi nu...ca asta de la Romexpo m-a dezamagit... bine, mi-au placut marturiile date gratuit de la o firma... si mi-am facut provizii ca lumea.. da' in rest...
si am vazut-o de la mica distanta pe Ralucah... asta a meritat drumu' pana acolo !
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
nebunica-zapacica spune:
Salutare, fetelor!
Ciciep, la multi ani,sa ai o nunta asa cum iti doresti
Iubi meu si mama mea isi serbeaza si ei zilele de nastere tot azi!Am umblat pana acum dupa cadouri pt. iubi, mama e departe asa ca a primit doar la multi ani prin telefon, restul cand ajung acasa
Gaby, bine ai venit!!
Ieri am gasit o rochita de vis pe site-ul Agnes Toma. E a treia rochita de la sfarsit, broderia mi se pare divina, partea de jos nu se vede prea bine. A vazut-o cineva la Romexpo, va aduceti aminte cum era?
Asta e adresa:http://www.agnestoma.ro/index3.html
Cred ca era bun un bon de-ala cu 10% reducere, la 540 de euro. Nu m-am gandit ca as putea sa dau atatia bani pe rochita, dar e asa frumoasa!!!
Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Ete la ea ce se mai plange! Da cine s-a luat de tine? Adica grija si iubirea mea inseamna ca ma iau de tine? Las' ca nu-l mai aduc pe Alex la tine. Hai fa-te bine si nu mai face mutritze, urato! Pup
La multi ani iubitului si mamei tale, Nebunico!
Bine ai venit pe DC Gabi!
Iupiii..inca doua si pot sa plec!
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am scapat . nu s-a mai luat nimeni de mine. Am luat un paracetamol si ma simt mai bine. Maine voi fi solo la birou. Si am si ceva treaba , dar nu prea mult. Sa vedeti ce ma plictisesc.
Poze vechi si noi