Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetele, daca nu va e cu suparare, am si eu nevoie de ajutorul vostru.

Tocmai am terminat de "proiectat" cardurile plic pt. mese. Eu le-am calculat dimensiunea dupa marimea bacnotei de 1 milion (vechi) care-i cam maricica.
Asa ca ar fi de 7,5 cm / 18,5 cm (atat au cardurile mele...ca bacnota e un pic mai mica).

Totusi, e vreuna dintre voi care si-a cumparat deja asa ceva, sau are din intamplare unul pe acasa?
Daca da...ati fi voi asa de dragute sa-l masurati si sa ziceti si la fata ce dimensiune are unul din comert?
ca mi-ar place sa fie la fel.

Acu' ma duc sa caut carton...sper sa gasesc.

Merci...anticipat.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Si ar mai fi ceva:

Daca sa zicem soacra moare prima si "cupilu'" vrea si el partea lui, indiferent daca s-a facut au ba imparteala in hartii, cota lui e oricum stabilita prin lege (daca nu exista testament dar si aici exista niste cote stabilite de lege tocmai pentru a proteja anumite clase succesorale).
El trebuie doar sa ceara.
Termenul e de 6 luni parca pentru acceptarea expresa si daca nu o refuza in 6 luni se considera acceptare tacita. So nu trebuie sa astepte sa moara si tatal.
Deci in 6 luni sau mai tarziu.....oricand isi poate cere cota lui(doar daca nu cumva a refuzat expres succesiunea in cele 6 luni de la deschiderea succesiunii - adica de la decesul mamei)

Si iaca sa ne lansam in ipoteze.... Cred ca am speriat-o pe Danutza cu scenariile nostre, ca sa nu mai vb de bietul herede adik, in speta de fata, "cupilu'"

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Krelia, eu nu-mi amintesc asat dar daca nu uit..o sa verific.

Danutza, cred ca am casuta plina de mesaje si tre' sa mai sterg din ele. Poate si Krelia a patit la fel.
Acum nu am timp sa citesc tot cu atentie da' iti raspund mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Danutza_s
krelia, sincer m-ai facut sa rad...esti cool rau....

Si ma mai fac!!!
E posibil sa nu fi putut trimite, ca aveam eu doldora mesaje..am mai sters...dar..dk vrei sporovaiala, mess, taticu'...sau mail...ca ie mai samplu, nu?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

sunny, rochitza care ai probat-o era cu volanase, si sotzul tau avea o camasa deschisa la culoare, parca galbena si erai si cu mama? si in picioare ai pus niste sandalutze albe ale domnisoarei de la stand?

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Bey fetili, iaca si eu, dupa perioade de inactivitate crasa pe DC, da' activitate extrem de intensa la munci, ca as trage si o injuratura daca nu as fi asa delicata...Abia astazi am terminat de citit tot ce scriserati...
Asa...EU VREAU INTALNIRE LA MARIOTT!!! Cine mai vrea, cine mai vine? Ca deh, tot am ratat eu doua intalniri!Si acum nu mai am echipa mare dupa mine...
Si ziceti ca am fost inspirata ca nu am venit la Tg asta...
In alta ordine de idei, stici cu ce ma astepta mama soacra acasa la Valcea?? Cu revista Mireasa!!! Adica eu nu am luat-o, si a luat-o ea...o saptamana a citit-o din scoarta in scoarta!!!Vazui neste modele de la EddyK, care nu erau asa de inzorzonate...si chiar elegante....sau asa pareau in poza...
Vazui si o tanti la televozor care spuse de neste rochii de la 2000 de euroi in sus... De cine era vorba? Stie cineva?

Hai va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

"sunny, rochitza care ai probat-o era cu volanase, si sotzul tau avea o camasa deschisa la culoare, parca galbena si erai si cu mama? si in picioare ai pus niste sandalutze albe ale domnisoarei de la stand?"

Nope. Aceea nu eram eu. Sorry. Eu am fost doar cu o prietena buna de-a mea (una din d-rele de onoare). Daca ai vazut 2 blonde, din care una proba, aceea eram eu.
Am vrut sa dau quote, si nu mi-a iesit
Lasa ca ma fac eu mare.
Acum va pupicesc pe toate, ca a venit zanul sa ma ia la masa in oras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

Vazui si o tanti la televozor care spuse de neste rochii de la 2000 de euroi in sus... De cine era vorba? Stie cineva?

peste 2000 de euroi..nu'sh sa fia uxit ca au adus rumanii la rumani...da pana in 2000, sigur gasesti ...si asta...la Demetrios, Eddy K sau Pronovias...

Sa mai fie vreun dizainar d'asta faimos de care sa nu stim noi, si care sa aiba asa o "gastronomie" de preturi???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rallu-am masurat eu cardul..are 18/8.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Danutza, am citit si pana la urma tot problema cu mostenirea trebuie clarificata.

Oricum,

- daca e cum am zis eu....socra poate sta linistita, mostenirea e doar a iubitului tau
- daca e cum zice Krelia, 10 ani ar trebui sa ii fie suficienti ca sa se lamureasca in privinta ta.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput