Miresele anului 2006 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Stiu eu, stiu eu...
La Pronovias mi-a placut mie la nebunie o rochita...si era o nimica toata...NUMAI 2.600 euroi.
Deci iacata ca se poate

BraveGirl...multumesc mult.

Deci sunt in limite normale...URAAAA....

Acu' sa vad daca gasesc carton. Si daca gasesc de mai multe culori, sa le aleg.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by Rexanne

Vazui si o tanti la televozor care spuse de neste rochii de la 2000 de euroi in sus... De cine era vorba? Stie cineva?

peste 2000 de euroi..nu'sh sa fia uxit ca au adus rumanii la rumani...da pana in 2000, sigur gasesti ...si asta...la Demetrios, Eddy K sau Pronovias...

Sa mai fie vreun dizainar d'asta faimos de care sa nu stim noi, si care sa aiba asa o "gastronomie" de preturi???

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Iaca nu stiu...Da' era o tanti din asta mai trupesa si tantosa care tot ii dadea inainte cu toalili ei eleganti, si di clasi di halea inalti...si zacea ca o rochita e de la 2000 de euroi in sus...si a avut 3 cereri de cumparare si 25 de inchiriere...
Si era tare mandra...
Oricum, chiar daca socrela doreste sa dea, eu mi-am autoimpus o limita de 1000 de heuroi!!!Peste care nu trec!!Cum n-au trecut nemtzii la Oituz!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

mercic elara....sa isi rezolve ei cu casa lor, ca nu e treaba mea aici...si cu contractul, atata timp cat nu are cadru legal, ma duc il semnez si dupa aia il rup imediat ce ajung aksa...
deh, daca soacra`mea vrea sa dea niste bani de pomana la notar ca sa aiba sufletul impacat ca nu raman eu cu nici o particica din casa asta(uitasem sa spun ca ea vrea si in caz de divort si in cazul in care moare sotul meu eu nu pup nimk,doar daca am copil, el sa mosteneasca drepturile tatalui, cum e si mormal...da` doar copilu`, nu si eu !!!!)...oricum puiut nu sta sa o asculte pe mama`sa....
si ma fac si eu rea, si imi cumpar casa mea, sa nu mai imi zica nimeni nimk....asa....
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rexanne
Iaca nu stiu...Da' era o tanti din asta mai trupesa si tantosa care tot ii dadea inainte cu toalili ei eleganti, si di clasi di halea inalti...si zacea ca o rochita e de la 2000 de euroi in sus...si a avut 3 cereri de cumparare si 25 de inchiriere...
Si era tare mandra...
Oricum, chiar daca socrela doreste sa dea, eu mi-am autoimpus o limita de 1000 de heuroi!!!Peste care nu trec!!Cum n-au trecut nemtzii la Oituz!!!
Pup!

pai la 1000 de heuroi..iti iei o rokie de la astia 3 de sta matza in coada si se mai si invarte...!
Si platesti si eticheta, vorba aia!!!
Wiiiiii ....

Rallu - aiurea, n-am stiut..deci, se poate si.... la mai mare, ca sa zic asa

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Danutza dak esti sigura ca, contractul nu are nici-o baza legala erste ok, oricum cel mai bine estye sa stati voi singurei.Eu o spun din experienta ca si noi stam cu socrii si este aceeasi problema. Ce este mai nasol este ca iubi este singur la parinti si nu vrea sub nici-o forma sa plece din casa( are niste veri si cotoroanta ar vrea sa le lase lor apartamentul)asa ca eu m-am resemnat.........Oricum va doresc Sanatate si sa rezolvati toate problemele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Pai am vazut neste rochitze pe la Gabriela la 800 de E, chiar dragute, elegante, si tare m-ar manca neste talpi sa ma duc in vizita pi la ei, ca's colea, langa serviciu meu...fac si eu nitica miscare...
Fetele au zis ca unele sunt murdare, si purtate, da' nu pot sa-mi comand una noua??
Da tre' sa-mi fac programare?
Scuze ...stiu ca s-a mai discutat...da' eu's mai mica...si mai uituca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

dak esti sigura ca, contractul nu are nici-o baza legala erste ok, oricum cel mai bine estye sa stati voi singurei.Eu o spun din experienta ca si noi stam cu socrii si este aceeasi problema. Ce este mai nasol este ca iubi este singur la parinti si nu vrea sub nici-o forma sa plece din casa( are niste veri si cotoroanta ar vrea sa le lase lor apartamentul)asa ca eu m-am resemnat.........Oricum va doresc Sanatate si sa rezolvati toate problemele..

mercic
eu stau de aproape 3 ani in casa asta cu puiut si cu bunica lui...nu prea am avut certuri cu ea...dar stii cum e....niciodata nu o sa fie perfect, decat daca stam noi 2 singuri singurei..ceea ce nu o sa se intample prea curand....dar dupa cum am zis mai sus...ma fac eu mare si rea si daca ma ajuta cel de sus imi iau eu casa mea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Tizabela, rochitele sunt amandoua superbe, dar mi se pare ca ti se potriveste mai mult cea roz (corsetul nu ar mai merge putin stramtat, ca sa iti scoata si mai bine talia in evidenta).
Ne spui si noua, te rog, cat a costat a doua rochita?
Prima nu se vede prea bine, ai pozat-o doar de la spate.

Ana-Maria

Don't worry about what people think, they don't do it very often.

Buna rochita roz costa la vanzare intr-un magazin cat vezi aici pe link-ul asta http://www.centrosposiparadiso.it/public/abitisposa/originale/index.html# este modelul Selvaggia.
Da rochia mai trebuie stramtata pentru ca eu am mai slabit 3 kg,dar nu asta este problema ci faptul ca vazand-o pe aia de la Issima nu mai stiu ce sa aleg.
Slava Domnuli ca am inca timp sa decid si ca o pot schimba.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele
Vaz ca a venit si zapada....si eu cu ea!
Ati fost harnicutze si azi!
Madam cumatra dulce..multam frumos!Mi-a intrat mancarea mai usor dupa ce te-am auzit!
Iubita ce faci?
Pliciu mic si drag..is matinala mah. Ca tre sa shpionez lumea...si tre sa fiu prima pe pozitii!
Rallu felicitari pt carduri! Esti printre cele mai harnicutze!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, tineti pumnii, plecam la nashi! Noroc ca am apucat sa iau cadoul saptamana trecuta, ca uite azi am primit telefon sa mearga al meu pe la ei ca are nush' ce calculatorul lor, si uite asa mai rezolvam o problema, ca i-am anuntat ca venim in petit!
va povestesc maine.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput