Miresele anului 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
ralnied1 spune:
Pai eu eram deja la usa... Nu m-ai vazut??? Crezi ca astept de doua ori sa fiu invitata??? No!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
Freia, felicitari pentru rochie dar asteptam pozeeeeeeeeeee, sau da-ne macar linku' s-o vedem pe site-ul lor.
kateryna, traiasca domn' inginer! Hai ca ies pe balcon, arunca sticla in directia mea c-o prind.
Diverse pentru nunta
krelia spune:
ete ca se intoarse coana de la sofitel....pleca fara aparat...ca pleca in graba...si oricum, nu stiu daca puteam sa fac vreo poza la cum stateau ulii aia pe acolo...oricum, mare lucru, dupa cum probabil deja stiti...n-ati pierdut..dezamagire totala..intr-adevar parca mai slabuti decat in 2005...iar multe dintre firmele care au fsot la romexpo..aici au lipsit.....si iar n-am vazut ce vroiam...marturii...numai la saculeti, arahide din alea de care stim....guestbook..hm...am gasit ceva...da' sa ma scuze..parca era agenda imbracata in satin....(ba chiar 20 cm mai incolo era chiar un CAIET dictando pe post de guestbook...yak....)....
am probat inelush invartecush - simplu simplu...far'de piatra prea pretioasa (prob. o fi fost zirconiu), dar mumos rau si pt buzunarele de acum ale lu' iubi...am probat si verighetussa...8-10 milioane perechea....si culmea, magazinul este la cateva strazi de mine .....dar...ciocu' mic ..ca iubi m-a rugat astea 6 saptamani sa nu ii mai impui capu'..asa ca.....inca mai astept....
ah, si am "tzap-tzarap" si eu un cupon din ala de tratament masaj facial (acu' imi par erau ca n-am luat mai multe, ca erau o gramada...si nici nu se uita nimeni....imparteam la miresici )
Ah...si am gasit o firma care face albumele de poze direct pe carton....mat, lucios..anyway...dar...le face cum vrea "cleentul"..si sunt veri hepi ....aveam in plan un valentine's gift...da' intarziam la coifor...asa ca....m-am indreptat direct spre locul "de chin" si am iesit....mai frumoasa decat am fost! ..proaspat vopsita
apropos...voua vi se pare ca sunt palida la fata (alba)...in general? Ca mi-a zis si asta ca-s cam alba...si cica, sa-mi dau cu rosu in obraji..auzi...
ps. andreea_trend, mersi pt pont, ai avut dreptate, iar n-am gasit nimic sa-mi placa la cap. invitatii...cred ca tot pasajul de la lipscani ma asteapta...
ah, am uitat sa va povestesc faza tare: intru eu intr-o camera...unde erau 2 firme....una cu invitatii si aranjamente si una cu mai multe chestii, marturii etc..printre care si filmari (ca aveau un ditamai ecranu' de prezentare)...ma uit eu la standul firmei celelalte..cand la un moment dat aud (Nightwish - Sleeping Sun...sa mor...zic..haaaaooolioooooo....nu sa poate, fratie...si ce credeti ca recunosc...videoclip no 1....stiti voi cine ...si l-am cunoscut......si mi-a zis ca a mai pus 3 videoclipuri facute in toamna..asa ca...bagati download (daca vreti datele firmei, PM)
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Tizabela spune:
Seara buna fetelor vin cu noutati cum v-am promis am pus pozitele cu rochita mea si cu invitatile in album si astept parerile voastre despre ele!
Acum am o mare dilema am fost sa o ridic pe a mea si cand imi arata prietena mea ca al ei este magazinul de unde am luat-o noile modele della Issima spose sa cad pe spate m-am indrogostit de o alta.
Imi place si asta si aia cum nu vreau sa am doua vazand ca oricum dupa ora 12 noaptea eu am sa ma imbrac intr-o rochie normala facuta de stilista mea preferata Luisa Spagnoli spuneti-mi si mie voi pe care o vedeti mai bine pe mine???
Multumesc anticipat pentru sfaturile vostre!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
SimRam spune:
Cineva cerea informatii despre bijuteria Sabrini, care este in Mall Timisoara. Bijuteria Sabrini comercializeaza produse VANDA
www.bijuterii-vanda.ro/" target="_blank">http://www.bijuterii-vanda.ro/, si au reprezentatnt si in Bucuresti.
Hope that helps!
plici plici spune:
seara buna gagici!!! am citit si eu din urma. Al meu mi-a povestit printre hohote de ras cum se uita la gratioasele "mirese" de la targ vineri cand a fost prezentarea de moda pe scena si cum a s-a impiedicat una dintre ele la fel de gratios (lucreaza in sofitel, asa ca a "urmarit" din birou toata agitatia).
SunSmile ce are Alex? ce-a mai inghitit? Ralu_trancu eu ti-am admirat inelu in tacere la intalnirea noastra faimoasa :). Cecilia sa-l porti sanatoasa si tu, e deosebit!!!!
Krelia maica tu ce faci? gasisi cadou de valentines?
pupici la toate si duminica frumoasa si calduroasa :)
dyadya spune:
Tizabela, poti sa impaci si capra si varza si iedul! La Biserica o porti pe cea alba, la restaurant pe cea roz iar dupa miezul noptii te schimbi in cea de-a treia rochie. In felul asta le porti pe toate trei si fiecare are o semnificatie aparte: la biserica porti o rochie alba(ma rog, relativ alba), la deschiderea nuntii porti o rochie extravaganta, care cu certitudine va face furori si va surprinde invitatii(ei se vor astepta sa te vada si la restaurant ca la biserica), iar dupa 12 noaptea te schimbi in rochia "normala".Ei, ce zici de asta? 3 in 1!!!Si cu ocazia asta nu trebuie sa renunti la nici o rochie.
Dar, fii draguta, si nu te mai uita si prin alte cataloage pana la nunta, ca s-ar putea sa ajungi sa te schimbi din ora in ora ca sa ai timp sa le imbraci pe toate!!!
Diverse pentru nunta
ralu_trancu spune:
Neata! Ne-am trezit si noi....si as vrea sa ma duc la targ. sa vad si eu ce e pe acolo.dar mi-e cam lene....parca programu e pana la 6 asa ca poate megem mai incolo, dupa ce vine stefan de la fotbal
Poze vechi si noi
SunSmile spune:
Neata
Tiza...super rochitele! Uite Dya ti-a dat sfaturi constructive! Numai ca, vorba ei, sa nu te mai uiti dupa rochii pana la nunta!
Iubita...vezi ca fetele sunt cam dezamagite de targ. Dar poate ca merita macar asa de-o privire!Pup u
Pliciu scump, nebunu e cuminte. Ma rog, nu a mai inghitit nimic!Pup
Cumatra ce faci bre? Hai pupici si tie, vopsito!
Sa aveti o duminica faina si linistita!