In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 9
iriale spune:
L-au facut si 2 colegi de-ai mei, ce-am mai ras ca unul din ei nu a desenat deloc coada....
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
uite-l pe al meu ....
http://drawapig.desktopcreatures.com/reviewDONE.asp?id=945072
si al meu e cu fata la stinga ca al tau insa eu am gresit ca m-am grabit ( ca de obicei ... si ajung iar la vorba lui fabio ca sunt superficiala ) si am scris ca e facing front cu toate ca e la jumatate de strada intre facing left si facing front ( adicatelea sta cum statea cind era in confesional aia de a cistigat insula faimosilor - ca am uitat cum o chema )... explicatiile se pot citi oricum...
Eu am murit de ris, cumnatica mea l-a desenat cu funda la git si pete pe el , si ii era frica ca era la servici si sa nu o vada careva ca a vrut sa ii deseneze si troaca cu mincare si niste puiuti linga el ...
Dar coada pina acum n-am mai auzit pe careva sa o uite .. eu ma gineam de la inceput la ea ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Buna seara!
La noi ziua s-a īncheiat cu bine. am rīs, ne-am īmbracat in sandale si pelerina de ploaie si am tot ciocnit cu canile de ceai
Crini, baietelul meu e tot din 2004 ca al tau, are 2 anisori. Dar vad ca tu mai ai si o fetita scolarita! Cum a fost la īnceput cu 2 micuti?
Iri, cu numele suntem īn faza de facut liste. Mai mult ca distractie, mai ales ca nu stim īnca ce va fi. Aici pt. fetite e la mare moda Clara, cu "derivatele" Chiara, Carla si Carlotta. Pe urma se mai poarta numele care īncep cu "L". La fete Laura, Lara, Lina, Lena, Louisa, la baieti Luis, Lucas. Sunt frumoase, dar noi am vrea ceva mai original, dar nu foarte exotic.
Avantajele mi le-a adus sora-mea, care a fost cu serviciul la Bucuresti. Dar cum voi fi din nou cu bebe mic acasa, m-am gīndit sa-mi doresc cadou de ziua mea din partea familiei un abonament.
Lui Morcoveata i-a placut horoscopul chinezesc, ca are multe imagini cu animale, dar daca te intereseaza ceva anume, pot sa ma uit si eu mai pe-ndelete.
Cristina, ti-am trimis filmuletul pe gmail. Sper c-a sosit.
E.
crini spune:
Si eu ma gandeam la coada de la inceput, sa n-o fac nici prea mare nici prea mica si s-o imbarlig neaparat.
Dar i-am uitat urechile, daca va vine sa credeti! Tocmai eu, care vroiam sa ma fac medic psiholog. Bietii pacienti...
Enn, al meu e octombrie 2004,deci mai are pana face 2 ani. Nu-i usor cu doi, trebuie multa organizare, dar ai si satisfactii. Copiii se iubesc nespus, nici vorba de gelozie sau rautati intre ei. Tu lucrezi?
Cri, vroiam sa te intreb cum faci cand deschizi un nou capitol. Sportivele mele au ajuns la pagina 8, deci in curand facem partea a doua si vreau sa invat si eu cum se face.
Noapte buna tuturor.
crista-s spune:
Enn ce frumoooos e filmuletul ..... imi place mult de tot ... sunt poze in care zici ca e Morcoveata cel care cinta ... super ... imi place ... iar tu si sora ta sunteti gemene ? Oricum e marfa .... iar regizorul ( sau poate mai bine zis montatorul sef hahahh ) si-a luat el felia cea mare cu finalul super .... ca in filme ....
Am citit acum Frankfurt ... heheheh .. e singurul oras pe care l-am vizitat in Germania, e drept multi ani in urma, cind inca mai iti trebuia viza ... am si poze o sa le caut sa le scanez ... una e facuta sus pe magazinul ala din centru de unde poti admira privelistea ... am o prietena care sta acolo in apropiere ( asa ca mine mai pe sate ... ).
Nico iti scriu mail mai tirziu cu toti pasii de urmat ca sa treci la capitolul urmator ....
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Buna dimineata... iata-ma cu noaptea in cap la servici. Ce-oi fi patit azi ca nu m-am uitat la ceas si am plecat ca nebuna prea devreme...si am ajuns aici la 7.20
Enn, vreau si eu filmuletul... cat este de mare? Cat despre Avantaje, eu ma mai uit pe internet la site-ul lor, dar iti marturisesc ca nu prea ma omor. Revista mea preferata si cam singura pe care o pot citi in adevaratul sens al cuvantului, caci gasesc articole adevarate, scrise de jurnalisti adevarati, este Vanity Fair. Parerea mea...
Cri Cri, ieri dupa-masa am intrat pe msn cu speranta de a te gasi, dar nu erai. Of of of...
Pe mine m-a pocnit ieri o durere de cap teribila si o mai am si acum, ce disperata o sa fiu toata ziua...
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Iri am vazut ca ai intrat, eram dar eram invizibila .... insa avea Fabio treaba si pina sa termine el nu mai erai tu... eu in general cind e el si are treaba pun pe invizibil ca altfel aici intra mereu cineva si el sarmanul si asa vine tirziu si intra putin pe calculator daca il mai si intrerupe ... vai de el ... si apoi el nu e roman ca noi sa poata face mai multe lucruri odata , el e d-ala ... acum facem asta ... pai altceva pe lume nu mai exista ... Eu frate ... de ex. calc , ma uit la tv , stau cu urechile ciulite la calc sa aud daca intra sau iese careva, in acelasi timp am si mincare pe foc sau ceva la cuptor ... cam asa sunt diminetile mele ... Mereu am fost asa ... si pt asta am luat ceva suturi in popou de la un sef "strainez" care ca si al meu barbat nu era in stare sa faca mai multe lucruri deodata ( eu lucram la calc, si vorbeam la telefon in acelasi timp asa am fost mereu ... )si daca el nu putea in mintea lui nimeni nu poate .... probabil ca nu sunt chiar eficienta , cine stie ... dar nu suport sa ma mojgai .. cred ca as innebuni ...
Enn ii trimit eu filmuletul Irinei ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Cri, tu crezi ca depinde de nationalitate sau de sex? Eu inclin sa cred ca barbatii in general sunt mai "simpluti", adica, asa cum ziceai, nu fac mai multe lucruri in acelasi timp. Eu am verificat asta pe multe "exemplare masculine", din familie, dintre amici, colegi.
O sa ma uit la filmulet cand ajung acasa.
Si iti voi trimite si eu unul Ale, cateva minute, in care dragul de el canta. I l-am facut eu cu aparatul digital. Pe adresa gmail?
Aici e un soare superb, pe mine continua sa ma doara capul si ma asteapta o zi luuuungaaaaa...
Iri, mami de Ale
crista-s spune:
Da Iri pe gmail ca e mai grasana si inghite mai multe, in plus se deschide mai usor ... doar ca eu nu intru acolo toata ziua buna ziua asa ca dc vrei sa trimiti ceva acolo e bine sa ma anunti .. acum normal ca stiu si o sa o verific...
Nu e de la sex, e de la natie . Unchiul meu care nu are picior de roman pe unde sta si lucreaza el, face mereu misto "a..pai eu sunt destept pt ca sunt roman " e o gluma e adevarat ... iar fetele alea care lucreaza cu el nu se supara, se hlizesc si ele .. mai ales ca pe acolo singurii romani de care s-a auzit sunt oameni destepti si de cultura deci se poate "compara" si el cu ei, nu fura nimeni portofele sau violeaza prin parcuri ca nu ar mai putea nici el sa glumeasca in felul asta ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
enn spune:
Cristina, sigur, trimite filmuletul lui Iri, eu acum nu prea pot face mare lucru ca misuna asta mic prin zona
Revin mai tīrziu,
E.
P.S. La noi sotul e cel care face mereu multe lucruri de-odata si eu cea pe care chestia asta o exaspereaza