In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 7
crini spune:
Buna dimineata si din ploioasa Milano. E un timp ca nu-ti vine sa iesi din casa, ci sa stai la caldurica, sa bei un ceai, sa citesti ceva frumos...
Iri, e un dulce puiutul tau! Pupici multi.
Eu sunt nascuta pe 1 oct 1971. Am vazut ca mai e cineva din 71, dar am uitat cine.
iriale spune:
Nico.... Si sa mai vii aici cand vei fi mai libera. Din '71 este Enn.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
RAGAZZE ... ce faceti voi ? la mine e un soare cu dinti afara ..am fost dimineata pina in sat si m-am congelat in asemena hal ca nu reusesc sa ma dezghet, am avut si manusi in miini si tot degeaba ... Ori sunt bolnava ( ma paste vreo gripa ceva ... ) ori nu mai sunt eu obisnuita cu frigul, nu stiu ce sa zic ...
ia uitati www.geocities.com/calatoriilesufletului/countryside.html" target="_blank">aici ce prostie am facut eu si astept raspunsuri ... oricum e in faza de "proiect" ... trebuie sa mai sap pe acolo ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Iri, ce scumpilic e Ale! Si ce frumos e tuns! Al nostru saracul tot vrea la frizer, dar noi ne temem sa-l ducem la tuns, ca e frig si urit si el mereu bolnavior... Nici acum nu e de bine, ne paste o internare Acum doarme, poate scapam, daca maninca si bea bine dupa ce s-a trezit...Sa ne tineti va rog pumnii!
Cristina, e draguta paginuta! Mama, la cīte nu te pricepi!
Acum ma duc sa maninc ceva, c-am fost iar la doctor si n-am apucat. In 6 luni de sarcina am pus pe mine exact 1 kg
Va pup cu drag si aveti grija de voi
E.
crista-s spune:
Enn iti tinem pumnii ... sa nu ajungi la spital ca tare e rau. Cit despre greutate suplimentara prea rau nu e ... lasa ca ai timp sa mai pui ceva si chiar daca nu pui acum macar nu o sa ai nevoie sa slabesti dupa .. ca bebe mic oricum creste mare ( maninca din tine ).
Cristina
Noi doi... si nu numai
iriale spune:
Enn, draguto, ai grija de tine si de bebei...of, va tin pumnii sa nu va internati. Dar tu oricum nu ai putea sa mergi cu el, nu?
Cri, m-am uitat la paginuta, inceputul este foarte promitator! Eu as folosi niste culori mai vii, vezi tu oricum... si ce bine ar fi daca am sti si celelalte date complete. Vezi ca Morcoveata are data completa, cu tot cu an, si la fel fetita lui Gabry.
Esti super!
Enn, dar pe Morcoveata cum il cheama????
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Enn, uitam... (oare de ce uit toate alea??? ).. Pe Ale...il tundem noi acasa! La frizer se stresa si am vazut ca acasa merge mult mai usor.
Iri, mami de Ale
crista-s spune:
Iri o sa caut in urma ... eu nu le-am vazut acum si asa ca am scris mai mult din amintiri, dar nu m-am agitat cum nu era nimic "batut in cuie" ... o sa caut si alte pagine .. poate cu alte desene .. si o sa le pun aici sa le vedeti sau o sa va zic si voua unde sa intrati ca sa alegem impreuna o pagina - asa democratic..... sau poate scriu doar acolo la inceput si gata .. sa vedem ce chef imi vine .. ca eu sunt cam pe toane ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
pet.cost2005 spune:
Buna seara la toate fetele!
crini - si pe la noi vremea este asa cum spui tu ... asta imi provoaca asa o tristete ...
Astazi nu am fost tocmai in forma. M-am trezit cu o durere de cap, la inceput mai usoara, iar acum a devenit insuportabila. Am pus-o pe seama vremii pt. ca alt motiv ... raceala a trecut, deci nu stiu de unde ar putea fi.
iri - si eu l-am vazut pe Ale cu degetelul in gura ... e scump tare!
iza - parca mai mult imi place cum iti sta in rochita alba ... iti pune mai mult in valoare corpul, dupa parerea mea. Rochiile sunt superbe amandoua.
cri - 15/12/1975, asta ca sa completezi opera . Ai facut treaba buna !
De saptamana viitoare schimb abonamentul la net si atunci am sa fiu pe-aici si in timpul zilei, deci voi avea ocazia sa ne intalnim mai des.
Va pup si o seara buna!
Petro
crista-s spune:
Petro abia te astept.. sa stam si noi la taclale macar dimineata pina te apuci de treburi prin casa fara frica ca soseste ora si tb sa inchizi ... uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Cristina
Noi doi... si nu numai