In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 15
enn spune:
Crini , noi īn Franta cu copilul n-am fost decīt la rude, asa ca nu prea stiu ce sa-ti recomand. Fara copil am vazut Parisul si īmprejurimile (Versailles, etc.), am fost o data la mare pe Ile de Ré si o data īn Normandia. A, si mai des la Strasbourg, Metz si Colmar, care-s mai aproape de noi.
Īntreaba-le eventual pe fetele din Franta, ele-s la prieteni dintotdeauna, La France.
Si daca tot amintisesi de DVD-uri pt. copii, exista oare si Dumbrava minunata? Mie-mi placuse foarte mult cīnd eram mica.
Iar acum la īncheiere sa va dau vestea cea mare : bb mic va fi fetita si probabil....Dora.
Eu sunt foarte bucuroasa, nici nu-mi mai pot īnchipui ca-mi dorisem īnca un baiat.
E.
iriale spune:
Enn... Felicitari din suflet, baiat si fetita, ce iti poti dori mai mult?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Enn ce bucurie ... si micuta Dora o sa mareasca grupul vorbaretelor .... Felicitari !!
Mey Nico si Enn fetele voastre o sa trebuiasca sa se cunoasca una e Thea ( Theodora ) si una Dora ... fac tandem ...
Vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaaaa!!! In fine poate fi si baietel si poate cel mai bine 2 gemeni ...baiat si fata ... tocmai am vazut la Milano 2 in carucior ce draguti erau ... insa pt mine barza asta a intrat in greva ....
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Am scris cu roz ca deh vroiam sa fiu in tema de "girls", dar nu se vede prea frumos...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Enn, felicitari, o sa vezi ce frumos e cu doi!
Dumbrava minunata am vazut-o doar in videocaseta, nu si dvd. Nu stiu daca or fi pus-o intre timp.
Si despre reviste: pe vremuri imi placea Glamour, avea si moda, si farduri, am fost chiar abonata. Pana la urma m-am enervat din cauza articolelor. Atata ii dadeau cu femeia sa se poarte ca barbatul, sa eliminam emotia si sa tratam dragostea ca un sport ca mi s-a facut greata. Mai ales ca eu sunt o romantica si o sentimentala, sotul meu zice ca am ramas la idealul de iubire adolescentin. Deci conceptia asta nu ma reprezenta si era prezenta peste tot.
enn spune:
Merci mult, fetelor
Cristina, īti tin pumnii - tocmai citisem la La vida en Costa Rica, ca o vacanta īn Rep. Dominicana face minuni
A, si Vanity Fair n-are editie īn germana. Dar poate fac un efort (financiar) si-mi cumpar originalul.
Morcoveata vine azi acasa cu babysitter, asa ca stau ca pe ace. Mai ales ca s-a facut brusc tare frig si ma tem ca Alice nu va reusi sa-i puna manusile....Pentru mine e aproape la fel de greu ca-n primele zile de cresa.
crista-s spune:
Enn lasa ca si o vacanta la Neptun face minuni, stiu citiva copilasi "fabricati " acolo , apoi am mai auzit si de Paris ( Nico atentie !!!)...deci ar cam trebui sa umblu ... degeaba ... nu stiu frate cum or face altii ca noi nu suntem in stare ....
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
codruta_grg spune:
Fetelor, va rog sa imi spuneti cum se numeste in italiana storcatorul de fructe si legume.
Ca l-am rugat pe sotul meu sa imi cumpere si mi-a luat unul de citrice ca cica la ala i se zice in Italia asa ca storcatorul de care vorbesc eu e "amestecator" n-am inteles nimik......ma rog. Vrea u sa ii dau termenul exact. Poate imi si recomandati voi unul. El e in Torino.
Multumesc
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
pet.cost2005 spune:
codruta - asa se numeste frullatore
asa se numeste robot da cucina
si asa de numeste frullatore ad immersione
iar ala pe care ti l-a luat sotul tau se numeste spremiagrumi si este www.casainrete.com/shop/braun_citromatic_vario_mpz_6.htm" target="_blank"> asa
Iar de recomandat ... nu stiu ce magazine sunt pe-acolo, dar cred ca sunt Euronics, Media World, Troni sau alte magazine de electrodomestice.
Petro
codruta_grg spune:
Iti multumesc Petro, dar dupa indelungi cautari pe net am vazut ca ce ma intereseaza pe mine se numeste Centrifuga si arata ASA.
Acuma il trimit si la magazinele de care mi-ai zis tu.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI