In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 13
danangie spune:
pentru putin
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
enn spune:
Cristina, iti tin pumnii sa fie totul bine. Sa ne povestesti ce noutati din Albania, Columbia si de prin alte parti ale lumii ai aflat īn timp ce stateai la coada
iriale spune:
Saracuta Cristinuta... la coada toata ziua... si banuiesc si ca in frig, caci e frig la Milano azi, nu-i asa?
Enn, te-ai impacat cu prezenta noii mese in bucatarie?
Aici bate un vant teribil, asta-noapte vuia si suiera de ziceai ca zburam cu tot cu bloc. Iar acum cerul este impartit in doua: jumatate senin si cu soare, iar jumatate, inspre coline, neeeeeeegruuuu de cred ca vine o ploaie, mama-mama!
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Iri, am vazut ca tie iti place Vanity Fair, o s-o cumpar si eu ca stiu ca noi ne potrivim la gusturi. Are si un site, sa ma uit inainte?
Cri, ce rau imi pare ca n-am stiut din timp ca vii la Milano, poate reuseam sa ne vedem. Sper sa rezolvi repede cu consulatul ca e destul de frig si urat afara.
Cine stie ce si cum cu tortul de trufe? Vreau si eu sa-l fac, unde gasesc reteta?
Ati vazut ce cazatura au luat patinatorii italiei la perechi? M-am uitat si eu aseara la finala si au aratat inregistrarea din ziua anterioara, cand au cazut. Se uita tipa la el cu o privire acuzatoare...
iriale spune:
Nico, Vanity Fair are si un site, dar daca te uiti, oricum nu poti aprecia revista in sine, asa ca te sfatuiesc cu mare drag sa te opresti direct la nenea care vinde ziare & comp si apoi sa o savurezi acasa, pe fotoliu... de cand a aparut, este practic singura revista pe care o cumpar.
Cat despre patinaj, am reusit sa ma uit si duminica si luni, nu mi-a placut absolut deloc reactia italiencei, am considerat-o lipsita de fair play, nu mi-au placut nici cum erau imbracati... I-am adorat in schimb pe rusi, ucraini, americani si bulgari.
Si s-a uitat un pic si Ale si tot dansa de zor prin pat si ridica cate un picior zicand "Mamma mamma guarda che so fare!"
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
enn spune:
Fetelor, m-ati facut curioase cu Vanity Fair. Ma uit daca nu gasesc si o editie īn germana.
Iar despre masa, īmi pare sincer rau ca nu va pot pune o poza. Ca ieri seara a trecut o prietena pe la mine si a rīs cu lacrimi vazīnd vechitura de care s-a facut atīta caz. Dar sotul meu crede īn ea, vrea s-o slefuiasca, s-o lacuiasca etc. etc. Mie-mi pare rau dupa micuta si cocheta noastra masuta de bistro, care a fost exilata īn beci, dar cine stie, poate ne mutam cīndva īntr-un apartament cu balcon si o reabilitam.
Iri, nici eu n-am mai fost īn sudul Frantei si sunt tare nerabdatoare. Īn zona īn care mergem se zice ca si-ar fi gasit Matisse stilul care a ajuns sa-l defineasca. Trebuie sa fie foarte frumos. Mi-e doar putin teama sa nu fie totusi cam racoare, fiind la poalele Pirineilor.
danangie spune:
Buna fetelor.
Off, ma simt asa de naspa. Am nopti de cand nu inchid un ochi bine din cauza racelii....si acum urmeaza sa fac 2 nopti in fila. Sunt asa racita, stranut, tusesc, nasul tot rosu de parca sunt un clovn, imi curge nasul incontinuu. Maledetta influenza. O urasc. Sper sa nu ma tina mult si sa nu mai fac febra.
IRIALE dar copilasul tau vorbeste numai italiana? Cum ai facut sa-l inveti lb italiana? Sau a invatat-o la asilo? Te intreb din curiozitate pentru cand voi avea si eu copilasi si mai mult pentru nepotica lui Alin care are 1 an si 10 luni.
Aici la mine in Peschiera e innourat dar caldut.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crini spune:
Enn, da unde pleci tu, ca eu am pierdut faza asta?
Danangie, am observat si eu ca in familiile mixte in general nu se pastreaza si limba 'minoritatii', ci doar a tarii in care se traieste.
Probabil la Iri acasa se vorbeste doar italiana, cred ca nici sotul nu prea o are cu romana. Si-atunci de unde sa invete copilu?