Vi s-a intamplat si voua?

Vi s-a intamplat si voua? | Autor: corinaioana

Link direct la acest mesaj

Buna, mamicilor! Am un baietel de 5 ani care in ultimul timp (de vreo 2 sapt.)imi tot spune ca nu poate sa respire. A debutat treaba asta in urma unei emotii negative prin care a trecut si de atunci la orice efort pe care il face sau la orice tip de emotie mai puternica simte nevoia sa traga aer adanc in piept, desi amplitudinea respiratorie mi se pare normala (nu-l vad ca nu mai poate inspira sau expira). Am crezut ca poate fi vorba de ceva psihologic, nu neaparat de cauza organica si as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi s-a confruntat cu asa ceva. oricum, peste 2 zile ma duc cu el la doctor.

corina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Diana mea a avut episoade din astea destul de dese anul trecut. Poate si pe fond psihic, daca spui de emotii negative (eu m-am despartit de tatal ei) sau poate fi lipsa de calciu, anemie. Dupa tratament cu calciu si vitamine, fata mea si-a revenit. Cand se supara, imi mai spune cateodata ca nu poate sa respire sau o inteapa inima, dar e foarte sensibila, se supara din toate nimicurile.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Noi nu am avut probleme de genul asta decat pe fondul multiplelor bronsite aduse de pe la gradi ,dar nu asa cum spui tu .Ai fost la medic ?Sa nu fie un atac de panica .

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaioana spune:

La atac de panica m-am gandit si eu la inceput, dar cand am vazut ca se repeta destul de des, mi-am dat seama ca nu spre asta e vorba. Eu sunt as. med. dar lucrez la oftalmologie si despre alte specialitati medicale nu cunosc decat generalitati. Am intrebat un medic despre ceea ce se intampla cu Andrei si mi-a spus sa stau linistita, pt. ca multi copii au senzatia ca nu-si incarca plamanii cu suficient aer si ca asta e o chestie psihologica. Baiatul meu este oricum un adenoidian ( a fost operat de polipi si are niste amigdale imense), asa ca si asta poate fi o cauza. Am fost sfatuita sa nu-i mai dau prea mare atentie atunci cand imi spune ca nu mai poate respira, tocmai pt. a nu-l incuraja in astfel de manifestari. Si m-am linistit total atunci cand am mers cu el la un loc de joaca unde timp de 2 ore a alergat intr-una fara sa oboseasca si fara dea vreun semn de dispnee. Multumesc mult pt. raspunsuri.

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Doau lucruri ai de facut:
Intai te duci si ii faci niste analize,vezi cum ies,si,daca sint bine,incearca a doua varianta:un psiholog(sper sa nu ma iei si tu ca o alta doamna de pe aici,care a interpretat gresit recomandarea mea).
Mult succes!
Tinem pumnii!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput