Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

catush, multumesc! Daca mergi, te rog sa-mi zici cum e cu parcarea.
Carmen, multumesc! Acum daca stiu ca se cheama Progresului pot sa ma uit pe harta linistita. Eu am intrebat ieri un prieten daca Trafic Greu = Progresului, dar el a zis ca nu crede (e venit in Buc dupa mine).

De cind cu diverisficarea cu cu biberonul cu orez, fata si-a schimbat programul: se trezeste pe la 7 si ceva, si la 8 jumate - 9 adoarme iar pentru o ora juma - doua. Ar fi foarte bine daca ar ramine asa, sa o las dormind cind ma duc la servici.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, nu ai pus pozele cu Miruna in toaletele noi de la Cora?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Carmen, nu inca. Azi avem a 2-a sedinta foto, si le pun dupa (sper). In orice caz, o sa ma laud imediat, stai fara grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana, m-a suit pe masa minune si cred ca mi-a pus si valvele cele minunate!
Azi i-am luat sange la fata, a venit asistenta si i-a recoltat. Eu a trebuit sa o tin. A urlat neintrerupt 10 minute cat a durat operatiunea. I-am luat exudat din gat si nas si kk. Pipi am incercat eu la 5 dimineata cu punguta minune de bb, dar era prea devreme. Am pus-o invers, fata a facut pipi imediat, dar s-a scurs tot in pampers.
Saptamana viitoare fac si pipi, numai ca imi cumpar 4 pungute sa am.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Catusheu prima data i-am dat putin piept si se cam ineca si apoi i-am pus o bucatica de carnita din pulpa bineinteles fara piele si am amestecat-o cu piureul la blender.

Cristell baiatul meu dormea inainte de diversificare doar cate 30 min maxim in 3-4 reprize.

Liamia multumesc pebtru atentionare..orezul il fierb foarte bine si apoi il pun impreuna uc restul ingredientelor la blender si iese o pasta foarte fina. Orezul nu contine gluten.

Ioana multumesc pentru atentionarea cu Danone..dar ce sa ii dam ..de care iaurt ..ca parca nu ma-as apuca sa prepar eu.

Iaurturile Milli sunt bune sau Dorna?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da Irina am pus meniuri acolo ...puteti fiecare sa completati ..eu una sunt tot in pana de idei ..nu stiu ce sa ii mai dau sa pape.

Ma duc sa prepar suc de morcov acum.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zile!!! Sa cresteti mari sanatosi, cuminti si frumosi Si special pt PETRA care face 6 luni

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

IOANA - merg azi acolo la magazin dar pe urma ma duc acasa la bebela si nu mai am cum sa intru pe DC ca sotul asta al meu ocupat nu a reparat laptopul,ca mai bine imi iau altul.....
Daca vrei sa-mi dai un nr. de mobil iti dau msg.
La internet cafe nu am timp sa ma duc ca sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de botez

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

am pus poze de la botez si altele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/detail?.dir=d319&.dnm=ded8re2.jpg&.src=ph

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Oooof nicole, n-am chef de masa aia. Sper sa nu se supere pe mine ca nu ma duc. Astept sa-mi fac curaj intii.

Referitor la meniuri, eu propun sa detaliem mesajul respectiv, de exemplu cu: suc de mere cu morcov si piure de banane cu brinza; adica sa nu fie doate fructele acolo, sa adaugam fiecare si combinatiile pe care le dam bb-ilor.

Mergi la inceput