Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 10
Diana30 spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor.
Petra,sa fii sanatoasa si norocoasa si sa te iubeasca bebe Fabiano(sau vrei mai bine vecinul ca-i mai la indemana?)
Ioana75 spune:
maddy, da, ipv+hib e pentru 4 luni (contine si DTPa-ul).
Ina, ce suc, te asteptam la un papanash!
Am fost la plimbare cu fata o ora jumate, i-am mai luat un maieu. Sa ma opreasca cineva de la cumparaturi, sa-mi aminteasca ca nu primesc nici un ban pina hat in martie.
Mai, stiti ce nu inteleg io? Din moment ce toata lumea e vaccinata contra hepatitei B, cum de mai exista oameni care se imbolnavesc cu virusul asta? Rog o fata medicinista (sau cine stie) sa-mi explice.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Fetelor va multumim inca o data de urari! va pe toate! Asa felicitate nu am fost niciodata .
Am deschis albumul 6 luni si la comun si la mine. Dar la mine am de uplodat o gramada, deci mai pe seara e gata.
Azi mi-a vomat Petra de vreo 3 ori lapte branzit. Oare de la suculetul de dimineata sa i se traga? Nici de supt nu prea are chef. Poate o doare burtik?!
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
country girl spune:
Alarma!!!!!
Helpppp!!!
Iritatia la fundicul Ilincai s-a agravat la modul ca o ustura deja si plange dupa ce se murdareste scutecul, recunoaste tat-su prin telefon, altceva in afara de bephanten si crema de galbenele ce pot sa-i dau sa treaca mai repede?????
Ca suc de portocale nu i-am mai dat de doua zile, dar tot face kk moale si des.
Am sa-i fac laptele in mucilagiu de orez dar altceva mai stiti?
poze Ilinca
alinam spune:
Diana eu zisesem ca incep diversificarea mai tarziu , dupa 5 luni da toata lumea imi zicea ca ii e foame copilului, saliveaza cand ne vede pe noi ca papam se uita fix in farfurii si sincer.... nici nu stiu da parca instinctul imi spune ca e cazul ...are deja 8 kg si cred ca i-ar mai trebui si altceva de papa decat laptele meu.
orikum nu trec prea repede la alte alimente, vreo doua saptamani o sa tot papam, sau ma rog o sa incercam, suculete.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
codruta_grg spune:
I-a cumparat sotul meu de la Chicco urmatoarele (cu lista facuta de mine): tetina stea, tetina pt suc fructe (ca si la canita cu cioc arata), un biberon (ca sa fiu sigura ca potrivesc tetinele) si biberon cu lingurita. Normal ca una din vanzatoarele de acolo e si fix la aia a nimerit sotul meu, ca i-a cerut tetine pentru fructe (cu 4 gauri) si i-a dat normala cu 3 gauri. Am sunat si am mers sa le schimb. Acuma is la steriliztat in solutie. Va spun eu maine cum functioneaza.
Eu nu stiu cum pot tine asa vanzatoare, care habar n-au ce marfa vand?!
AAaaaa si normal ca tetinele de fructe nu potrivesc (stau inchesuite, sper sa nu curga)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
b_irina_c spune:
Ioana din cate am inteles eu imunizarea asta nu e pe viata, ci trebuie repetata habar nu am la cat timp. Deci bbii nostrii sunt imuni cativa ani, apoi daca vrem imnunizare rebuie repetat vaccinul.
Acum nu bag mana in foc ca asa e, poate am inteles eu gresit.
Fetele cu medicina poate ne lamuresc.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Si inca ceva... Termina draga Ioana cu cumparaturile ca mai iei bani abia in martie
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Ina, multumim pentru PM. Am sa iti scriu si pe mail. Eu nu stiu ce sa zic, ca noi nu facem kk si mancam la portocale...
Ne pozam o gramada zilele astea ca apoi sotul pleaca cu aparatul sa pozeze schiorii de la Olimpiada.
Poze cu noi