Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
Mama, ce gravidutze frumoase!
Mi-e dor de burtik! Da-mi trece cand vad puiul in brate.
Cristina, cum fac sa pun si eu albumul personal la albumul grupului si poza la panoul de onoare? SI poza cu burtik? Cred ca am nevoie de adresa ta, nu o stiu, cred ca e pe undeva pe-aici, dar pana invat eu sa folosesc toate optiunile ...
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
ioana, adresa mea e chornoiu@rdslink.ro . eu ma ocup direct de rubricile speciale, cea cu povesti, tabloul, tabelul...
lavi, pai in cercetare am fost, ales gradi... vreau sa dau o tura la inc. lu' martie.. cu o cafea si-o floare.. ca lu cristi i-au zis ca inscrierile nu se fac acum, da' io stiu de preinscrieri... oricum nu lasam pe toamna. si la toamna ne facem "gradinar".
ripley eu prefer noaptea costumas cu totul, si body pe dedesubt, ziua body si pantalon. cand ne rasfatam, punem sarafan pe deasupra.. ca de, ne raman mici si-i pacat de ele. macar la poze sa le purtam.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
LAVI
IOANA si mie mi-e dor de burticutza....chiar mi-a placut perioada aia.
RIPLEY, m-am ingrasat si eu 1,5kg cu eugenii si biscuiti.
PISI, o sa incep sa-l decalotez mai mult, dar cred ca decalotarea totala ar trebui facuta de dr...zic eu.
As vrea sa ies afara ca TREBUIE neaparat sa ma duc la piata. Cristi vine dupa 19.30 si numai e nici naiba-n piata.
Lavi e fortata sa iasa cu NATI zi de zi...da toata lumea imi zice vazi sa nu racesti baiatul...si uite asa mi se face frica sa ies...
Da parca nici ca o colega de-a mea care-mi zicea ieri ca l-a scos pe nepotelul ei zilele trecute - da nu alea cu ger - si ca a facut rosu in gat...si are numa 10 luni.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Gogolos spune:
Noi tocmai ne-am intors de la plimbarica, unde am dormit de puteai taia lemne pe noi! In brate, bineinteles, ca inca nu ne-am cumparat carucior
Voi ce carucior aveti? Stiu ca sunt multe capitole pe acest subiect, dar asi vrea sa stiu daca are cineva carucir cu roti mari mari de tot, polonez? Ca eu am un vecin care vinde asa ceva si tot incearca sa ma convinga sa cumpar. E drept ca arata foarte bine, dar oare o fi rezistent? CaA eu am niste gropane infata blocului ca imi trebuie 4x4 sa trec peste ele, si nu asi vrea sa dau vreo 6 milioane ca sa se strice in 2 luni!
Pentru mamicile care au probleme cu bebeii care raman fara aer dupa ce plang mult: mie pediatra mi-a spus, preventiv, (noi nu avem problema asta si nici nu ne lipseste, si asa ne "distram" cu innecatul asta blestemat) ca din cauza ca plang mult expira mult aer si nu il mai inspira. Solutia ar fi sa ii dam sa inhaleze un pic de spirt, atunci bebeii au reflexul sa inspire puternic. Nu stiu daca si cum functioneaza metoda pentru simplul motiv ca nu am incercat-o, dar m-am ganit sa va spun totusi, e o solutie. Sa dea Domnul sa nu aveam si noi asa probleme, ca e de ajuns ca in fiecare zi se inneaca nasol de tot, uneori si noaptea prin somn, uneori tuseste tare de tot sa isi elibereze caile respiratorii, alterori se inneaca asa de tare ca nici sa tuseasca nu mai poate. Dar v-am mai scris de problema asta a noastra, cu ajutorul lui Dumnezeu trecem noi si peste asta!
Doinna, scumpi de tot prichindeii tai!
Voi ce jucarii ati cumparat pentru bebeii vostrii? Cu ce se joaca cel mai mult?
Gogolos si prichindelul
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinamh/cristinamh.jpg)
cristinamh spune:
hai mai, cu spirt??? cum sa dai copilului sa inhaleze alcool?! ,o fi manevra buna la oameni lesinati, da ma indoiesc f tare ca e ok s-o practici la bebelusi!!
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
salutare,
OFFFFFFFFF,reusesc si eu sa intru dupa 4 zile de absenta,si am reusit sa citesc mai tot,
noi usntem ,sau mai bine zis am fost,bolnavioare,
Daria a facut rinofaringita,luni dimineata am vazut ca stranuta si tusea cand se ineca cu mucusorii,am chemat dr si ne-a prescris amoxicilina la 8 ore si eferalgan iar in nasuc ser fiziologic combinat cu ser efedrinat ,juma -juma,si apoi a doua zi vibrocil,si uite ca dupa 3 zile de chin azi ne simtim binisor,nu mai avem mucusori decat putin,si nu mai tusim deloc,
offfffff,ce frica am mai tras,este prima noastra boala,ne-am speriat pt ca se ineca cu mucusorii oricat am incercat eu sa-i aspir
asa ca maine ,ne ducem la vaccin,sper sa fie bine,si sa nu avem complicatii,eu as mai fii asteptat dar pediatra zice ca este k
vom vedea
am pus si eu poze in albumul comun "parinti de oana-daria"
LA MULTI ANI tuturor printeselor si printilor care au fost sarbatoriti zilele astea
si BUN VENIT mamicilor noi sa va traiasca bebeii
ANDA ,indraznesc sa te rog daca ai cumva putin timp liber si poti sa ne faci si noua astrograma,daca nu ia timp nu ne suparam,multumim frumos:oana-daria nascuta 02,12.2005 ora 3.55 ,bucuresti g 3350 l 54 cm multumim inca o data
pupici fetelor
ela si oana-daria (02.12.205)
Gogolos spune:
Eu am spus ca nu am incercat metoda, doar o stiu de la pediatra. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand imi vad copilul ca e albaastru si nu mai respira de cateva secunde bune, l-asi da si cu motorina numai sa isi revina! Eu stiu numai cum e cand nu mai respira al meu, dar la el e alta problema, am spus. Oricum tipa asa zicea, si asa le zice si mamicilor care au problema asta..... Eu am dat numai o parere, nici macar personala, asa ca nu
Gogolos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
fetelor, multumim mult pentru urari, sa va traiasca si voua copilasii!
joy, daca nu cumva am innebunit, ceea ce n-ar fi exclus, cred ca n-am facut astro pt. vladut. sper sa nu muncesc de 2 ori, dar cred ca nu am facut-o. nu mai stiu, mai, la cati copii "am facut" in ultimele luni...
ina, incep si eu ca mama di tutti acum, nu renunta la laptic! doctorii asti n-or fi nebuni toti daca studii si parastudii spun ca orice zi de lapte de la san e importanta.
am facut vaccin acum 2 ore! poetul a fost curajos! eu tot repetam "are mama un baietel curajos" (cred ca vroiam sa ma imbarbatez pe mine, nu pe el:) si dr. radea de mine "copilul e mai curajos ca mama" ca eu imi tineam capul intors sa nu vad cand il inteapa. acum sa vedem, sa speram ca nu facem febra.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
pisi-si-boscu spune:
Joy, cred ca ai adoptat cea mai buna atitudine. Si daca consideri ca e cazul, cu ocazia vizitei la doctor, poti sa il rogi pe el sa verifice daca e ok.
Am vazut ca bagati vata in nasucul copilului ! Scuze dar, .
Vata lasa niste firicele care aspirate, nu vreau sa imi inchipui ce e intampla...
Am vazut ca se vorbeste despre expiratia copilului in timpul plansului. Ati auzit vreuna dintre voi de spasmul hohotului de plans?
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Anda , la multi ani! Sa-ti traiasca micutul si sa dea Dumnezeu sa ajunga poet!
Catutza si Bianca-Maria