Ajutor - Remedii pt metastaze

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabm79 spune:

buna ziua
de o luna va urmaresc discutiile de pe forum, tot atunci l-au descoperit pe tatal meu cu cancer de pancreas cu metastaze la plamani si ficat..dupa ce cu o luna inainte l-au tratat de gastrita...no coment...nu are rost sa va mai povestesc pataniile din spitral si cu doctorii, din pacate cunoasteti cu toate atitudinea de care ne lovim:( de aceea am cautat pe cont propriu....la ce concluzii am ajuns au fost 2 produse: BioBran si Nicolit.
BioBran-ul l-am cumparat si il folosim de 3 sapt este un imunostimulator natural BioBran MGN-3 este capabil sa mareasca activitatea celulelor NK (natural killer- ce distrug celulele canceroase) cu aproape 300% in doua saptaman. mai multe amanunte..http://www.chemomed.ro/product.php?productid=16555&cat=257&page=1
Despre Nicolit nu stiu ce sa zic l-am cumparat dar nu am avut curaj sa il dam am auzit prea multe pareri contra si inca asteptam...nu stiu ce dar asteptam.
Tatal meu face si chimio si din fericire nu are efecte adverse..putine dureri de burta, eu cred ca si din cauza BioBranului...dupa o luna de administrare vreau sa ii facem analizele de sange pt factorii tumorali si tot restu.
Va doresc la toate numai sanatate si sa auzim de bine.
Va pup.

P.S.: vreau sa cumpar si produsele chinezesti sunt folosite de o cunostiinta cu cancer pulmonar cu metastaze osoase si a zis ca a vazut ceva rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Am mai gasit cateva remedii mai ales pt afectiunile ficatului:

- 2 cesti de infuzie cu ceai de pedicuta, 1 dimineata pe stomacul gol si 1 seara cu jum. de ora inainte de masa. Se prepara cu 1 lingurita la 1/4 l apa.

- 6 inghitituri/zi de ceai de radacina de obligeana

- 2-3 cesti/zi de ceai de urzica

- suc de orz verde - 1 pahar/zi

- tictura de rostopasca - 1 lingurita diluata intr-un pahar cu apa de 3 ori/zi pe namancate timp de 4 saptamani

As vrea sa va intreb daca voi ati auzit de medicamentul IMUNOMOD inventat de dr. Ionascu. Acest medicament contra cancerului este la fel de contestat ca si Nicolitul si Cantastimul. Dna dr spune ca e f eficient in vindecarea cancerului insa nu i se da voie sa il fabrice. voi stiti ceva de el?
eu am gasit in formula as despre el:

http://formula-as.ro/articol.php?nrrev=489&&codcapp=144&&numecapp=Societate&&culoarebgr=C43636

Eu nu stiu ce sa mai cred. Oare chiar exista tratamente eficiente pt cancer? Sa nu se vrea sa se dea pe piata doar pt a nu se pierde bani grei din producerea de citostatice clasice? Eu nu pot sa cred ca oamenii astia, doctori, cu varste onorabile, s-au gandit sa produca niste medicamente care sa distruga vieti, care sa fie periculoase. Sa fie l mijloc invidia si durerea in cot a unor persoane care nu au reusit sa descopere nimik in viata lor si arunca cu noroi in cei care si-au pus toata viata la dispozitia cercetarilor? De ce strainii vor sa breveteze si noi nu? Chiar atat de sadici suntem?

Voi ce parere aveti? Ca eu simt ca o iau razna de atata indiferenta si rautate.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Crinutz
Am citit tot ce ati scris ....Nu stiu ce sa raspund!Sincer o stim pe pielea noastra cat de greu este pt. bolnavul in cauza si pt. cei din jurul lui!
Cred ca un medicament minune nu exista! Cred si ca ce exista stopeaza /uneori vindeca pt. un timp... dar boala ramane acolo ascunsa si iese chiar si dupa 10 ani poate nu acolo dar in alta parte!Nu stiu...e greu/ f. greu!Ficare cauta disperat si alege...Dumnezeu mai stie daca e bine ...de cele mai multe ori cei si asa amarati dau si peste escroci care profita de pe urma necazului celui bolnav!
Cred de asemeni ca ce ti-e scris in frunte ti-e pus...si oricat de mult ai incerca sa schimbi destinul nu poti!
Azi sunt intr-o dispozitie f. proasta caci orice suparare a sorei mele se rasfrange si asupra mea... Cumnatul e iar in spital pt. 3 zile de cito' care l-aiu mancat de viata... i-este rau de la ele , a vomitat de 2 ori azi noapte si nu vrea sa manance nimic!
Sunt disperata! Nu mai stiu cum sa procedez! Sora mea mai are 2 luni si naste...si sub nici o forma nu are voie sa se supere si altele caci poate naste prematur avand colul scurt! Ma apuca disperarea cand il vad si pe el cum se chinuie! Si cand il aud( De ce mi se intampla mie toate astea????- el nestiind nimic de diagnosticul real) ma apuca cu adevarat toate crizele!
Multa sanatate/ rabdare si putere va doresc
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Dany nu pot sa iti spun decat ca te inteleg. Nu stiu cat mai putem indura toata durerea asta. dar trebuie....Incearca sa nu iti pierzi speranta. Ar fi bine sa incercati cat mai multe caci oricum mare lucru de pierdut nu mai aveti, nu-i asa? Uita-te si pe linku-rile noi sa vezi ce scrie si pe acolo.

Intr-adevar cum spui si tu "ce ti-e scris in frunte ti-e pus" insa Dzeu poate ne da posibilitatea sa mai si facem cate ceva, ne lasa sa cautam, sa alegem variante, caci se stie ca "Dzeu iti da dar nu iti baga si in sac". Asa ca e de datoria noastra sa incercam tot ce ne e cu putinta pt a nu regreta ca n-am facut-o. Uneori ma gandesc ca poate raspunsul sta in cele date de Dzeu pe pamant, in plante. Oare de ce le-a lasat Dzeu? Ca sa ne vindece sau doar asa ca sa fie frumos? Dzeu, din cate stiu eu, nu a creat nimic la intamplare.

Sa stii ca eu mi-am mai recapatat increderea dupa ce am mai aflat cate ceva. Hai sa va povestesc si voua....

Ieri, sotul meu a stat de vorba cu o dna bolnava de cancer. Totul a pornit de la cacerul de san, neoperat pt ca nu a vrut. doar tratamente obisnuite cu cito. Pe langa asta a mers prin strainatate, a incercat diverse tratamente insa nimik nu parea sa o ajute. A facut bineinteles metastaze, una dintre ele aparand in zona urechii. Nu mai stiu exact unde a mai aparut, cred ca si ficat. Ma rog, e mai putin important unde au aparut, cert e ca are inca la san si in alte parti. Asta se intampla de 9 ani de zile. In tot acest timp a facut tratament cu produsul lui Eugen Giurgiu (pe baza de miere, propolis...) si un program bine stabilit de Virginia Faur de la Favisan. Citostatice nu face f des, decat la intervale de cativa ani. In schimb face frecvent tomografii si analize de sange. e o felmeie care traieste normal, face si treaba in curte si casa si nu in ultimul rand care a luptat cu boala. Asa cum spune si ea e fff important psihicul si sa vrei sa te vindeci. Bineinteles ca a avut si o dieta corespunzatoare. Asa cum citeam despre tratam Virginiei faur este f importanta detoxifierea organismului inainte de a incepe orice tratament. Eu m-am mirat ca femeia asta traieste de 9 ani de zile cu tumorile astea in ea.

Asta e un caz "real", nu este citit pe net. Uneori cand citesti despre persoane pe care nu le cunosti e greu sa nu iti pui intrebarea daca e sau nu adevarat ceea ce spune. Dar cand vorbesti cu persoana fata in fata e altceva.

Mama a urmat deja tratamentul lui eugen Giurgiu insa nu s-a tinut de el. Trebuie facut macar 6 luni. Oricum se simtea bine dupa el, manca mai cu pofta. Dany eu zic sa incerci sa contactezi si sa ii scri o scrisoare. Macar ii mai vine pofta de mancare.
Eu o sa incerc sa ii scriu dnei Faur si sa vedem ce ne poate da. Stiti cumva daca are cabinet si in Bucuresti?

Sanatate!


"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Crinutz
Nu are cabinet la Bucuresti...ci la Lugoj din cate stiu!
Eu nu pot merge acum pe tratam. dlui Giurgiu caci am inceput Nicolitul si mergem cu el!(are contraindicatii clare de miere /prod. apicole si vit. B).
Verisoara mea de 20 de ani( D-zeu sa o ierte... are un an de cand a murit) a incercat tot ce se putea... plus tratamente scumpe si in UK si alte minuni... tumora era inoperabila a dat inapoi un an iar dupa un an a revenit mai virulenta... nu s-a mai putut face nimic!! Au ramas 2 parinti distrusi pe viata( unicul lor copil).
Povestesc acum un caz real... vecina mea de palier - cancer la san... acum 3 ani depistat ...la inceput inoperabil...tratamente: cito', iradieri...apoi operabil...s-a extirpat tot...apoi iar cito' si tot asa! I s-a spus sa manance normal...absolut orice( a fost operata de raposatul dr. Saptefrati) acum mananca bine( carne mai ales- e carnivora/ bauturica nu le lipseste... ce sa zic... face markerii tumorali regulat...valori spre ZERO! i-a crescut parul... a fost de la inceput f. optimista...desi i se dadusera initial sanse minime! A fost in salon cu Tora Vasilescu ce a trecut si ea prin aceleasi chinuri. Din cate stiu de la dansa doar ele doua mai traiesc( din acel salon).
Verisoara mea a tinut un regim drastic...saracul copil chiar a fost chinuita cu mancarea... exclusiv naturist ... si s-a dus!!
De aceea zic...destinul/ soarta.
ce va fi mai departe...???? vom vedea.
Numa' sanatosi sa fim
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

P. S.
Pofta de manca are in general...chiar luase vreo 3 kg. Dar cum ajunge in spital si-i pun perfuziile cu cito' incepe raul ala mare!acesta persista pana a doua zi cand vine acasa ( deci 3 in spital si cam in a 4-a zi spre a 5-a zi dispare raul ) apoi incepe iar cu pofta de mancare... ca sa puna inapoi ce a pierdut in spital! Offfffffff mai are o zi si scapa de acolo!
Sa te fereacsa D-zeu sa ajungi in spitale ( oricare ar fi ele) caci peisajul e groaznic! Iar la sectia de oncologie nu mai vorbesc! Iar cei care ati trecut prin asa ceva stiti despre ce vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bnalaura spune:

In primul rand trebuie sa cer scuze administratorului. Nu a fost cu intentie. Nu am vrut sa fac reclama. Acum am citit mai atent regulamentul. Sorry! Promit sa nu se mai intample.

Tatal meu nu a facut chimio si nici radioterapie. Acum 2-3 saptamani a facut febra mare, medicul de la salvare a zis ca e probabil de la o infectie urinara. Ne-am dus cu el la spital pentru mai multe analize.A stat internat o saptamana. Toate analizele au iesit OK, mai putin VSH care, au spus ei, "e putin mare din cauza tumorii". Si tensiunea era cam mare. A luat niste injectii cu antibiotice si ceva pt tensiune.Febra a disparut, tensiunea a scazut si se simte din nou bine, nu are nici un fel de durere, deloc! Doctorita care s-a ocupat de el in spital ne-a spus sa incepem totusi chimioterapia, "un tratament bland" a zis ea. Sincer nu stim ce sa facem. Tot in spital am aflat ca exista un medicament chinezesc care anuleaza efectele chimioterapiei si ca se comanda undeva in Tg Mures. Voi reveni cand voi sti mai multe, mi s-au promis pe vineri mai multe informatii.
Am citit ce ati scris voi despre chimio si ma ingrozesc la gandul ca i-ar putea face mai mult rau decat bine. Pe de alta parte, pe toate site-urile pe care le-am gasit cu subiect medical, chimioterapia este recomandata ca tratament. Doctorita cu care am vorbit acum, desi foarte tanara, mi-a inspirat multa incredere. A fost si ea uimita de cat de bine a reactionat tata la medicamente. A fost singura care a zis sa incepem un "tratament bland".
Toti ceilalti medici au zis ca nu are rost sa-l chinuim si nu-i dadeau multe zile de trait (asta acum 3 ani!). Nu stiu ce sa fac. Trebuie sa luam o decizie pana saptamana viitoare. Ar trebui sa-l internam in spital doar 2 zile, una in care sa-i faca tratamentul si inca una ca sa-l tina sub observatie. Daca reactioneaza bine, a zis sa-l ducem din nou dupa 30 de zile. Mama mi-a spus azi ca poate ar fi bine sa incercam. Mie mi o groazaaaa...

De nicolit (am vazut ca l-ati pomenit foarte des) am auzit si eu. Sincer, nu l-am incercat, dar am auzit de la o cunostinta ca o doctorita din Arad are un fiu care s-a vindecat cu nicolit.
Mama mea a auzit de tratamentul lui Fulga, cu spanz. A cumparat tratamentul si l-am incercat, a fost cred primul tratament care i l-am aplicat tatalui meu. L-am intrerupt pt ca ni s-a parut ca nu-i face bine. Trebuia sa tina un regim foarte sever: numai cruditati si sucuri naturale.
Tata este un om foarte dificil, ne este ingrozitor de greu sa-l tinem la regim. Tot timpul cere ce nu are voie(carne, cafea, un pahar de bere). Nici nu stiu ce e mai greu: sa-i spun "tata asta nu ai voie" sau sa il las sa manance stiind ca-i face rau. Singura carne pe care i-o dam este carnea de peste. In rest legume, foarte multe fructe, masline, ciuperci, salate de toate felurile, branza. Mancare gatita "vegetarian", dar pe cat posibil mai mult "hrana vie" (adica cruditati, nu fiert, nu prajit). Suc: amestec de morcovi, cu mar, telina, sfecla rosie, aloe vera si pomesteen. A avut peste 100 de kg, acum a scazut la 90kg.
Am citit ca celulele cancerigene se alimenteaza exclusiv cu proteine din carne!! Deci obligatoriu carnea trebuie eliminata complet. Se spune, si eu cred asta, ca daca nu mai au cu ce sa se alimenteze dupa un timp se mananca intre ele si dispar.
Eu cred in tratamentul naturist si sunt convinsa ca nu are nici un efect daca nu se elimina carnea din alimentatie.
Ah! si inca ceva: trebuie eliminate si alimentele care contin acele E-uri, cum sunt de exemplu margarinele alea de tot li se face reclama la televizor, si cuburile alea pt supe si ciorbe si condimentele "vegeta..le" etc. Daca dati cautare pe net cuvantul "E-uri" veti gasi o groaza de informatii de vi se face parul maciuca.
Stiati ca in Romania 1 din 4 oameni moare de cancer??? Va spun sigur, deoarece lucrez intr-un domeniu unde primesc tot felul de statistici. Mai jos v-am extras de pe unul din sit-uri cateva informatii.

E-uri periculoase

E123 ...E239 - sunt posibili cancerigeni
E 621 - glutamat de sodiu , se gaseste in supele instant concentrate, mezeluri, si unele condimente. Are efecte neurotoxice si poate provoca migrene si crampe
E320 - E321, E211 - acidul benzoic si derivatii sai, cancerigeni
E251 - nitrat de sodiu, cancerigen
E252 - nitrat de potasiu, cancerigen
E120, E127, E141, E160 - alergici
E127 - eritrozina, colorant rosu pentru compoturi si alte alimente, provoaca mutatii genetice
E102 - tratrazina, colorant galben pentru bauturi , mustar si gem, poate genera tumori tiroidiene sau crize de astm bronsic

Vitamina C din unele produse,foarte multe, e de fapt acid ascorbic de sinteza si nu este acelasi lucru cu vitamina C naturala. (mai bine luati o lamaie!) Tabel cu E-uri de care trebuie sa ne ferim

COD DENUMIRE RISC UNDE IL GASIM
E110 Sunset yellow - colorant galben Cancerigen Dulciuri, prajituri, budinci sucuri
E123 Amarant - colorant rosu Cancerigen, interzis in SUA si Rusia Dulciuri, jeleuri, branza topita
E124 Ponceau 4R - colorant rosu Toxic interzis in SUA Mezeluri
E127 Eritrozina - colorant rosu Provoaca cancer al tiroidei la animale, posibil si la om Alcool, inghetata, prajituri, bomboane, sucuri racoritoare
E128 Rosu 2 G - colorant Mutagen si toxic. Interzis in SUA si Australia Carne de hamburgeri
E211 Acidul benzoic si derivatii sai posibil cancerigen, interzis in SUA, dar permis la noi Unele bauturi racoritoare
E220/E228 Sulfiti - conservanti Provoaca alergii Carne de hamburgeri, cartofi deshidratati, fructe confiate, prajituri, bere, vin, otet de vin
E230 Bifenil - conservant Toxic, interzis in Australia , (permis la noi?) Citrice
E231 Ortofenilfenol - conservant Toxic, posibil cancerigen. Interzis in SUA si Australia. Cirtice
E233 Tiabendazol - conservanti Toxic. Interzis in Australia Citrice
E249/E252 Nitrati si nitriti - conservanti Posibil cancerigen Mezeluri si alimente conservate prin sarare, branza
E320 Butil-hidroxi-anisol BHA-conservant Posibil cancerigen Conservant, cartofi deshidratati, uleiuri vegetale, supe concentrate, sosuri, guma de mestecat
E425 Glucomanan - agent de textura Toxic respirator Jeleuri
E621 Glutamat monosodic MSG Provoaca efecte neurotoxice Condimente, supe concentrate
E95 Acetsulfam K - indulcitor Posibil cancerigen, interzis in SUA Guma de mestecat, produse zaharoase, bauturi racoritoare
E954 Zaharina - indulcitor Posibil cancerigen Guma de mestecat, produse dulci, bauturi racoritoare

Va intreb eu... ati folosit astfel de produse?? Eu da! Tata si mama DA, familia mea si toti cunoscutii mei... da!









Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Dany zici ca el ia si Nicolit? Nu i-a diminuat deloc raul de la cito? Chiar acum i-am scris un mail dnei Virginia Faur, sper sa imi si raspunda. Poate incercati si voi ca e total natural am inteles. Si nu cred ca intra in contradictie cu nicolitul. O sa va spun daca am reusit sa fac ceva.
Eu sunt curioasa cum puteti sa ii ascundeti ce boala are? Ce i-ati spus? Nu aude acolo in spital discutii, ca oamenii vorbesc mult despre ce li se intampla? Eu tind sa cred ca stie si nu spune nimik. Aveti grija sa nu tina in el toata durerea si neputinta fara sa spuna nimik, ca ii poate dauna. El trebuie sa aiba un psihic bun.

Si intr-adevar sa te fereasca Dzeu de spitalele romanaseti si mai ales de medicii care isi fac meseria doar pt bani.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Crinutz
Pai ia Nicolitul de 10 zile doar! Dl. dr. a spus ca asa repede nu-si vor face efectul! Cred ca acum i-au bagat si cito' mai puetrnice...dar doar presupun acum...maine ma uit pe biletul de iesire cu tratamentul prescris!
El chiar nu stie... stie ca are niste polipi , stie ca face cito' ca sa nu-i mai apara...sa dea in alte complicatii! Are frati si parinti care-l mint destul de bine! El in rest se simte bine! La spital fratii fac in asa fel sa stea la rezerva cu 2 paturi.Noi nu am fost de acord cu ascunsul adevarului dar nu am avut incotro... rudele lui au platit toate cheltuielile cu spitalul( si au fost destul de multi bani) .Eu atat am putut sa-l ajut... am cumparat Nicolitul si sper sa ducem 2 ani cu tratamnetul asta!
Se pare ca cito' facute acum cateva luni nu au fost bune de nimic...caci tumora a recidivat! Partea buna a fost ca metastazele la ficat s-au mai micsorat si au putut fi operate!
DANY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabm79 spune:

Buna seara,
citest in fiecare zi pe forumul acesta si caut vesti bune de la voi...si cand sunt ma bucur si imi dau speranta...
In legatura cu alimentatia, nu stiu ce sa zic cu eliminarea carnii, tatal meu face cito si inaintea fiecarei perfuzii trebuie sa isi faca analizele de sange(trombocitele si hemoglobina trebuie sa fie intre anumite limite), in saptamana in care a consumat foarte putina carne a avut trombocitele sub 100.000 si nu i-au putut face tratamentul...am fost disperate, eu si mama mea, dar dupa o sapt in care a mancat mai bine si in fiecare zi gratare a ajuns la val de 500.000, tatal meu fiind f slab(are 53 de kg) imi doresc sa manance cat mai mult si mi s-a zis sa manance multa carne sa prinda putere, din fericire sapt trecuta s-a ingrasat 1,5kg...nu pot sa va zic ce fericita am fost:)
Am uitat sa va zic ca pe langa BioBran, mama mea ii face in fiecare zi un pahar de suc de morcovi si unul morcovi,lamaie, potocala si un strop de ulei de masline.
Luna asta am aflat ca bunica mea din partea tatalui a avut o formatiune canceroasa langa ureche...dupa ce i-a cauterizat-o dadea semne ca revine si s-a tratat singura cu rostopasca, dupa cateva luni i-a disparut de tot si a trait sanatoasa pana la 86 de ani, deci totusi plantele au puterea de a vindeca...
Numai bine si sanatate si va rog scrieti orice tratament il urmeaza rudele voastre si rezultatele tratamentului.

P.S O asistenta de la sectia de oncologie din timisoara mi-a spus sa nu cumva sa ii dam Nicolit tatalui meu ca au avut o pacienta care s-a internat intr-o stare f rea dupa tratamentul cu Nicolit...dar oricum toti doctori nu cred in minuni, in ochii lor daca ai cancer esti mort deja, asa am senzatia cand merg acolo la spital si ii vad cum se poarta cu pacientii:(((

Mergi la inceput