Dar de Norah Jones ce ziceti?
Ca tot se vorbeste de cutarica si cutarica.
Mie una imi place extrem de mult Norah Jones nu ma mai satur ascultand fiecare album al ei.Imi unge sufletul pe ritm de jazz.
Voi ce parere aveti?
Aici veti: www.norahjones.com/" target="_blank"> site oficial
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Raspunsuri
iriale spune:
Devylla, mie imi place foarte mult, am descoperit-o in duet-ul cu Ray Charles si apoi incet incet am inceput sa ascult si alte cantece, chiar zilele acestea imi "pregatesc" un cd cu melodiile sale cele mai frumose.
Daca iti place ea, iti place sigur si Joss Stone.
Frumos spus: "imi unge sufletul pe ritm de jazz"...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
devylla spune:
quote:Iriale multumesc
Originally posted by iriale
Devylla, mie imi place foarte mult, am descoperit-o in duet-ul cu Ray Charles si apoi incet incet am inceput sa ascult si alte cantece, chiar zilele acestea imi "pregatesc" un cd cu melodiile sale cele mai frumose.
Daca iti place ea, iti place sigur si Joss Stone.
Frumos spus: "imi unge sufletul pe ritm de jazz"...
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
Si da imi place f mult si Joss Stone.Dar ii raman fidela lui Norah,noi in masina avem md cu toate albumele ei...pentru calatorii luuuungi.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
devylla spune:
quote:Hmmm,ma amuza modul in care ti-ai exprimat antipatia.Dar cuvantul groaznica parca imi suna prea dur.
Originally posted by angelina
Auoaleu!!! ... intr-un cuvant: groaznica!
P.S.: mie nu-mi place nici jazz-ul...
"Our doubts are traitors, and make us lose the good we oft might win by fearing to attempt."
-William Shakespeare
poze noi
3 generatii
Sabina
angelina spune:
Devylla, sorry, poate ar trebui sa reformulez: groaznic de plictisitoare....ai dreptate, cuvantul groaznic i s-ar potrivi mai degraba lui Marilyn Manson
Cum am mai afirmat, nu "gust" jazz-ul si nici genul asta de muzica.
Stiu foarte bine despre ce este vorba. Are ea un videoclip mai vechi..."Sunrise" se numeste melodia si decorurile arata cam ca cele de la teatrul de papusi.
Ma irita efectiv cand o ascult....de acolo ilustrarea naucitoare cu emoticons.
Ma face agresiva, stii ce spun...ca atunci cand incepe o melodie pe care nu o suporti si nu stii cum sa schimbi canalul mai repede. Ar fi o tortura sa ma oblige cineva sa ascult melodia cap coada si sa mai vad si videoclip-ul.
Sorry, nu am vrut sa sune asa de dur!
Mie de exemplu imi place Darren Hayes. Este foarte posibil ca pe altii sa-i irite foarte tare, si sunt sigura ca multi ar putea afirma ca e groaznic...dar se intelege ca nu e el groaznic, ci genul asta de muzica nu este placut de toti.
P.S.: Am editat ca sa iti fac complimente: bunica ta este o femeie foarte frumoasa!!!
alayna spune:
Si mie-mi place Norah Jones.Mai ales melodia Come Away With meo stiu pe de rost.Si la miezul noptii daca ma trezesti iti spun versurile.
Intr-adevar sunt linistitoare melodiile ei.Si estre atat de frumusicaaaa
Cica a calcat pe urmele lui taica-su.A fost si el mai faimos decat ea.
viorela hoff spune:
si mie imi place la nebunie cu toate ca nu sunt amatoatre de toate genurile jazz-ului.
eu chiar asa am "descoperit-o", intr-o noapte, cu videoclipul Sunrise si chiar decorul gen "teatru de papusi" m-a fascinat.
si apropos de ceea ce spunea Alayna, cred ca melodiile se potrivesc tare bine sa le asculti pe la miezul noptii.
fetelor daca aveti ceva link-uri, sa-mi trimitei si mie va rog.
Vio
PS. si mai e si draguta
Tina catelus de catifea
ingerash spune:
spre rusinea mea , nu stiu decat o melodie a ei, Come away with me, dar aia imi place la nebunie
din pacate nu imi merge programul cu care iau de obicei muzica si deocamdata nu pot sa descarc altceva dar astept sugestii de melodii faine de ascultat ale ei si revin apoi cu impresii.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
vikinga spune:
Si mie imi place. Imi place sa o ascult seara asa la un vin rosu daca sunt singura, sau in baie unde am dolby sorroundasa in cada plina cu spuma, la o relaxare cu o carte si o tigara.Ok cind am timp.....Sau Buddha Bar hhhhmmmm, am aproape toate cd-urile.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
mate spune:
Ca tot ati amintit de noua revelatie Joss Stone,e superrrr,imi place la nebunie,mai mult decat Norah
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Cine da din coate...departe ajunge...