Dar de Norah Jones ce ziceti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Angelina in primul rand merci de compliment...m-am umplut de bucurie.Apoi,da ai dreptate si te inteleg,nici eu nu gust anumite genuri de muzica...care pentru unii ar fi preferata lor...dar ce sa faci...nu se poate sa ne placa absolut orice.Cum ii place sotului hard-ul...iar eu mereu il intreb ce gaseste la muzica aia...dar in schimb asculta cu aceeasi placere si Norah Jones....(Ca de la el am auzit prima data de ea).
Ingerash poti asculta ultimul ei album feels like home,din album ti-as recomanda toate piesele dar s incerc sa fac o selectie:Sunrise
What Am I to You?
Those Sweet Words
In the Morning
Don't miss You At All,acestea sunt preferatele mele de pe albumul acesta.In primul mesaj am dat site-ul oficial,acolo vei putea asculta si cateva din piesele ei.
Vikingaai descris exact modul in care imi place sa o ascult si eu.(NUma' ca eu nu mai fumez)Si da e atat de placut sa o asculti seara.

poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Devylla...mie-mi spui de diferente de gusturi? Pai stai sa vezi cand ascult eu Delta Goodrem si prietenul meu nu mai termina cu Offspring si Bloodhoung Gang.
Comparativ cu ei Norah Jones e un puiut!

In orice caz, trebuie sa recunosc, ca e foarte frumusica. Si am auzit franturi din ultima ei melodie Come Away with Me prin magazine si pe la radio si trebuie sa recunosc, ca imi place...nu stiam ca tot Norah o canta. In orice caz, e diferita de Sunrise.

Sunt o persoana linistita si chiar romantica din fire, dar Norah Jones ar fi prea mult pt mine stii ce ma enerva cel mai tare?
Nu puteam sa-i suport pe aia cum dansau pe marginea lacului si stateau cu batu'-n balta si decorurile...aaah criminal!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Angelina, esti formidabila... ai dreptate, imaginea celor cu bata in balta era destul de enervanta, ca de altfel intreg videoclip-ul...hahahaha... dar cantecul in sine, ascultat in alt context, este foarte frumos.

Vikinga, Buddha Bar.... si mie imi place fffffff mult genul acesta, am cateva cd-uri super! Si ramanand in tema, Montecarlo Nights...

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu ma da pe spate!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Devylla, de cand cu Norah Jones, m-ai facut curioasa: m-am tot gandit eu asa....Sunrise nu mi-a placut din cauza videoclipului...poate ca daca as fi ascultat fara sa fi vazut clipul nu as mai fi gasit-o asa ciudata.

Asa ca m-am pus pe descarcat Norah Jones si am ascultat mai multe melodii, ca sa imi fac o parere cat de cat in cunostinta de cauza.
Tipa are o voce geniala, in orice caz, iar muzica ei este relaxanta (mai putin videoclipul la Sunrise ), la unele melodii m-am plictisit, DAR, am gasit una care mi-a placut EXTREM, si anume, Over the Rainbow, care mi se pare mai faina decat varianta originala.
Asa ca am tinut neaparat sa readuc topic-ul tau la viata si sa iti multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Imi place si mie la nebunie Norah Jones, acum vreo 2 ani am auzit-o prima data...si mi-a ramas in suflet.
In special piesa Shoot the moon...e speciala pentru mine.

Diana Krall este iarasi foarte faina pentru cine asculta jazz cu placere... poate stiti Cry me a river...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Daca ar fi luat-o in alta directie muzicala as fi fost dezamagita. Pentru faptul ca intr-un fel continua traditia muzicala a tatalui sau dar si pentru calitatile sale are toata admiratia mea.

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput