Poznasi de iulie-august 2004 (156)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Vrabiuta - ce vesti faine cu somnul, iar tie ... sa treaca repede nebuneala !
BlueAngel - spor la acte, sa ne tii la curent, sunt interesata si eu !
Schimbul 3 cand incepe munca ? :-)))
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Dorsilia spune:
Andrea, am cautat si struguri, se pare ca nu erau, cel putin momentan in billa si selgros.
Face kk bobite 1 data la 2 zile, cu mari scremeri
ina32 spune:
La multi ani Oana si Ioana, sa fiti sanatoase!! N-am mai reusit sa intru de cateva zile din motive de job.
Am vazut ca vorbeati de filme. Am vazut "My big, fat, Greek wedding" sau cam asa ceva. E o comedie pe care am vazut-o intr-o perioada "gri" si chiar a reusit sa ma inveseleasca.
Aseara am avut o mare surpriza, s-a lasat copilu la dormit in patutul lui. De mana cu mine, io cocosata pe jos, cu mana printre zabrele, dar pana la urma a adormit. S-a trezit pe la 2 si a "sarit" la noi in camera, dar...noi zicem ca am facut un pas inainte
Maine seara plec la Viena, intr-o minivacanta, pana luni. Abia astept!!!
A primit cineva suplimentul ala de 3 milioane?
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Mihaela, in sectorul 3 - stau in Salajan, pe Theodor Pallady, fost Ion Sulea !
Mindrelor, io fac una bucata pauza de DC si sper sa ne auzim later, am putina treaba ! Va pupez cu drag !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Eu pe la baraje 1 dec. 1918 deci sa ma astept si eu la cele 3 mil. pt. mamici cu servici; buna veste ca sunt cam in criza de finante.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
rain spune:
pupici!
Oana si Ioana, LA MULTI ANI ! tot ce va doriti voi alaturi de cei dragi ...
noi am avut musafiri si ieri, toata ziua , si ca sa ma relaxez am fost aseara la Adina, l-am lasat pe tati s-o duca pe moata la culcare, iar eu am stat la Adina pana la 12 noaptea , si cum arata casa ca dupa razbel, astazi m-am relaxat si cu o curatenie !
am vazut poze, am citit tot, nu prea am timp acum sa scriu, poate mai tarziu, ca tocmai ce s-a trezit moata si vreau sa ies cu ea afara!
pupacim!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Dorsilia spune:
bravo Ina, ati facut un pas inaine, bafta mai departe
Olivia- tot vroiam sa te intreb...de ce vreti sa-l aduceti pe Luca la bunici in Ro?
cristalina spune:
Blue angel...succese! Tinem pumnii sa iasa cum va doritzi!
Am gasit si Lost...daca zici ca e asa mistoc il iau si pe asta...
Eu fac rost de filme de la studentimea romana...:)))...Ca de cautat eu nu am timp...Pe la baietii veseli de pe reteaua noastra se mai gasesc dar nu serii complete de seriale..:)
Vaz ca doritorii sunt din provincie....hehehe
Mai dureaza pana se strang, ca astea-s seriale d'alea luuungi...:)...Dar cand le am complete va anuntz ,,,le trimit prin posta...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
gongutza spune:
Shi eu p-aci,somnolenta ca aseara am avut si io musafiri...pe Nicole,mama ce bine a fost sa mai stam la povesti live nu doar la telefon,a stat si ea linistita ca era far de cupil,lipsea doar sticla de vin,da ea era cu masina asa ca
Chiar asa,a primit cineva stimulentu' lu' peshte?Monica(dna Bibi) daca il primesti scrie-mi si mie ca stiu ca ai depus actele cu o zi inaintea mea!
Ca vorbiti de filme,daca aveti de unde luati "The Sweetest Thing" o comedie super...eu am ras de se uitau toti din aeroport la mine( si era duminica,nu va inchipuiti cumva ca eu ma uit la filme la serviciu)
AM treaba iar....uffff...revin
philip spune:
am intrat sa va zic neata de la noi. am primit si eu un email de la andreeaB, scurtut, dar macar stiu ca sunt bine. mai astept amanunte de la ea.
l-am vazut pe gizmo, cu zulufii in masinute. scump foc!
la multi ani sarbatoritelor, asteptam un paharel!
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
sint nauca..dupa git..m-a luat si nasul...asa ca-s numa'buna de munci
La multi ani Oana si Ioana!!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!!!
Wow Alice ...si din cei 240 000...faci si cinste , nu?. Vazut pe Gizmo..se vede ca-i place!
Anca felicitari pentru promovare (eu inca -o mai astept:((. Va tin pumnii sa gasiti solutia cea mai inteleapta...
Lia, Luca merge in Ro la bunici pentru ca dupa un an si 1 an si 5 luni de adus baby sittere din Ro...sincer mi s-a cam luat sa mai fac alte incercari...La crese bune (1600$/luna)nu sint locuri..iar celelalte nu-mi plac. In al treilea rind stiu ca vine vara si unde este mai bine decit zilnic la plaja??? Si in ultimul , ultimul rind...avem nevoie si noi de o pauza...de 3 ani de zile nici macar concediu nu ne-am luat...
Nicole..ai scapat de sub asediu?
Oana...binenteles ca se poate sa se decaloteze singurica..pentru ca fimoza era un fiziologica..deci dr s-a cam grabit..
Noi sintem fani..Lost...am vazut-o si pe Monica Birladeanu.!!!
Cristalinule...te pregatesti de pensie???
Noi acum adunam discuri pentru Duracell...apropo...sint desene animate sau filme educative la televizor??
Am rezolvat cu patul..DC-ul sa traiasca! Daca auziti pe cineva care vinde scaun de masa...dati-mi si mie de veste! Multumesc!
Roxi ce mai face/zice iepurele suedez?
Irina...vacanta frumoasa...astept poze! Felicitari si multa rabdare in continuare!Raducu cu cine ramine?
Carolina..ma bucur ca degetelul s-a vindecat..ce bine!
Eli am inteles....cam scumput apartamentul..dar stiu ca in Japonia este totul foarte scump....
Wow ..cit m-am intins....