Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - de unde ai filmuletele alea ??? Seriile alea de nota 10 ? :-) Ce mult mi-au placut si mie ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna fetelor!

Alice --- vazut poze placut mult; sunt in Cora Pantelimon cumva? ca noi aproape sapt. ne invartim pe acolo si poate am trecut una pe langa alta si nu ne-am salutat

Edi si-a mai revenit un pic cu burtica si insfarsit dupa 3 noptii de schimbat la greu pampersi azinoapte nu a mai facut pe el. Azi luam rez. la analize va zic maine ce si cum.

Noi am fost la un spectacol gen teatru dar in aer liber cu el si i-a placut ff mult de asemenea de Mos Craciun la mine la serv. a fost si un mic spectacol (1-2 ore) si a urmarit totul cu mare placere dar cel mai mult i-a placut teatrul de papusi.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Heheeee, cea mai buna veste pe ziua de azi - au venit banii pe ianuarie de cic (plus cei 240000 de alocatie) !! Mama, da ce repede s-a miscat statu' de data asta ... si cica nu-i bine la Romanika !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

BUNA FETELOR!

huoo, iar scriu cu majuscule !!

am bagat rapid un ochi ca trec la bucatareala imediat, fac un spanac rapid azi, fieb un ou si basta

noi suntem la faza tot de fite-fite, si nevricale, supozitoare contra constipatiei, deh, n-a avut para succes...iar in toata timisoara nici urma de lass baby, sau ceva de la erbavita, cica nu se cumpara nici imunobaby, nici lass baby, asa ceva !!!

o sa comand de la bucuresti pe site, humana lactoza, ca nici de aia nu avem aici in vestu salbatic, parca am trai in pampas

mai, eu una, azi l-am altoit la fund pe Danut, i-am zis de cateva ori sa nu mai traga de tastatura si n-a inteles, dar data viitoare il iau de pulovar si-l scot pe hol, il inchid acolo cand mai are faze ca azi, ca m-a capiat, de dimineata s-a trezit gica-contra, si numai nemultumiri are

va pup
revin dupe ce bag spanacu la cuptior

Mergi la inceput

Da, Mihaela, in cora pantelimon, noi acolo mergem de aproape fiece data la cumparaturi, ca este relativ aproape de casa ! Mica-i lumea, nu ? Ma bucur ca Edi este mai bine, pupici si sanatate muuulta, sa fie bine cu analizele !
Lia, dac-ai sti tu de cite ori nu l-am tras eu de par pe Gizmo ca imi inchidea calculatorul, heheee, si nu am scos-o la capat decit cind l-am urcat departe de minutele lui ! Asa ca faza cu dudul in alta camera s-ar putea sa nu functioneze, sa nu te enervezi si mai tare ! Lasa ca or sa treaca si figurile astea, ai sa vezi ... si or sa apara altele ! Pofta buna la spanac !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Lia, dar cu struguri ai incercat. La noi merg mai bine decat para. Si nu-i mai da citeva zile branza, banana, orez. Si Danut nu face kk in fiecare zi sau face bobite? Pentru ca daca nu face in fiecare zi, dar cand face are aspect normal asta nu-i constipatie. A si cat mai multe lichide, preferabil ceai de musetel cu miere si lamaie.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia - io pe mandra o bag in camera ei cu fata la pat si acolo sta, ca daca nu o musc de buci :-) asa o amenint io, ea zbiara, se lasa pe pamant, io zbier si gata. Ne trece si apoi ne reimprietenim. Sunt faze ... vor trece ...
Si noi am primit lova :-) facem ospat :-))))))

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Alice--- primisi ale 8 mil.?? in ce sector esti 2 sau 3?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragelor, mandruta mea a dormit de aseara de la 8 pana azi dimineata la 3 neintoarsa. si dupa o portie de laptic a mai dormit o tura pana la 7 jumate. cu asa program, bineinteles ca am intarziat la gradinita, respectiv la birou... dar am dormit taaare bine!
eu sunt mega-stresata la birou, v-am zis ca o sa imi faca cineva statuie... eveniment in strainatate cu 80 de oameni in doua hoteluri si toata nebunia aferenta... si organizez totul singura! balamucul nou! cred ca de-asta doarme bebe asa bine, sa ma lase si pe mine sa ma odihnesc.
facem conversatie cu puiul mic, mor de dragul ei. eu ii zic sa se urce pe o cutie sa ajunga la iepurele mare de plus, iar ea nu vrea, se uita la mine si zice alune... (alunec); sta tweety pe fotoliu si eu zic: tweety face nani. la care ea se uita la tweety, se uita la mine, se incrunta si pe urma: ochii!! (pai ce mami tu nu vezi ca are ochii deschisi? nu doarme...). ia cd-urile din masina dimineata si le mestereste – azi dimineata nu a incalzit tati masina ca ne grabeam tare. a pus mana bebe pe cd si zice: ade! (adica arde, ca doar senzatia de rece si cea de fierbinte e la fel de neplacuta). se spala foarte constiincioasa pe tot corpul, iar pe fata numai pe obrazul stang.
cristalule, parca tu ziceai de spalat cu ceva no tears. au astia de la johnson un fel de sapun lichid foarte bun, care nu usuca pielea si nici nu o ustura ochii de la el. nu imi amintesc cum ii zice, e intr-un recipient alb cu capac albastru.
simona – iti tin pumnii de pe-acum sa fie totul bine, si sa mearga hartiile repede-repede.

la multi ani sarbatoritelor!!!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Mihaela, in sectorul 3 - stau in Salajan, pe Theodor Pallady, fost Ion Sulea !
Mindrelor, io fac una bucata pauza de DC si sper sa ne auzim later, am putina treaba ! Va pupez cu drag !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput