Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai Luminita, sa stii ca nu ramine decit sa verifici pe propria piele cum se comporta copilul tau, ca io zic ca difera de la poznas la poznas - fiecare are modul lui propriu de a raspunde la astfel de actiuni, gen mers la teatru pentru copii sau la circ ! Io iti doresc sa fie bine ! Bafta !
Daaa, auzisem si eu de postul acela de radio, dar m-am luat cu treaba si am uitat de el ! Pe ce lungime de unda este ?... Sau pe linga ce alt post, sa stiu cum caut ... de fapt, probabil ca difuzeaza numai muzici de copchii, asa ca nu o sa imi fie greu sa il reperez, zic io ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Parca 99.3 sau 93.3, hmmm ???
cred ca totusi prima este frecventa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

ah, si sa stii ca nu au numai muzici de copchii. mai dau si pentru oameni mari, sa mai asculte si mamele cate ceva...

off, gata va las ca am treaba ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Si noi, si noi suntem fani Itsy Bitsy FM ...Alice il gasesti pe 99.3 FM...

Daria, bine ca ne-ai dat vesti despre Andreea si Alexia...

Luminita...si eu abia astept sa mai creasca Alessia ca sa mergem la teatru...dar mai astept, nu am inca curajul sa incerc asa o experienta...Cu Felicia am inceput sa merg pe la doi ani si ceva si a fost OK...

Filme...nici eu nu am mai vazut demult...si din lipsa de timp dar mai ales din lipsa de rabdare ...pur si simplu nu mai pot urmari un film cap-coada...

Am mai vazut poze cu doi cretulici frumosi - Ricu si Andrei

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Multumesc, am sa caut ! Sper sa ii placa, asta pentru ca al meu copil este fan muzici gen madonna, dj project, class, si tot felu de nazdravanii care se difuzeaza pe atomic tv, am ramas interzisa intr-o zi, eram la bucatarie, unde am un radio setat pe kiss fm si la un moment dat dau astia piesa aia "A bad day" si ramine copilul meu nemiscat in fata radioului pin ce se epuizara toate acordurile ... Hehehe, si cica nu seamana cu mine, ca eu sint fan piesa asta si Daniel Powter ! Tin minte ca am incercat odata cu un cd cutiuta muzicala si nu l-a interesat !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

La multi ani Oana si Ioana!!
Mai cu intarziere urarile, dar sincere...:)

Io de cateva zile scriu dvd-uri cu desene animate...am un finutz care face in curand 3 ani...indragostit de desene...asa ca nasha cocoloasha vine cu desenele in sacosha...hehehe

Noi avem tone de filme....da' nu le-am vizionat...le punem bine pentru cand o sa avem timp...
Unde mai pui ca vreau sa scriu si seriile complete din Seinfeld, Married with children, Friends, Sex &the city, Fetele Gilmore....hahaha

Pupam voios!
Ma pregatesc de pensie, sa am ce sa vizionez...hahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare gagici !!!
mananc si va citesc ...iar acum cu o mana si scriu ...
LA MULTI ANI sarbatoritelor de ieri ..multa sanatate si impliniri pe toate planurile !!!!
m vazut si poze cu Ric (mamaaaa, ce seamana cu tine Dana) si cu Gizmo in masinuta ..un scump !!!!
multumesc pentru raspunsurile date privind decalotarea ...o sa vorbesc si cu dok ca sunt tare speriata ..
pe Pufulet o sa-l dau la gradi din toamna la Bambi step by step ..trebuie sa merg sa fac deja programare ca este foarte aglomerata..chiar daca preturile sunt cam piperate ..am zis ca-l duc acolo pana la 3-4 ani si apoi il aduc la gradi de cartier ..sa vedeme ce-o mai fi !!!!
..si da ..voi adopta o fetita ...tot prin toamna se va intampla ..si sper din tot sufletul sa nu ma descurajeze toate procedurile din tara noastra ...oricum o sa va tin la curent !!!si tineti-mi pumnii ...

Roxi , voi ati gasit gradi in Cta ?

apropo de filme faine ...de vazut Crash ...este si el nominalizat la Oscar

gata lunch-ul ...
pupici mii

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Monica ...si Lost nu?...daca vrei , la noi la firma vine un baiat cu filme pe DVD , DViX ..si are si serialele astea
daca vreti , cine vrea ..va trimit fisierul
pupici ..gata ..muncesc

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Simona, ingerashule, tinem pumnii sa fie bine ! Multa baftaaaa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal si io vreau sex&the city!!!! friends il are un preten.

Mergi la inceput