Poznasi de iulie-august 2004 (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Si m-am chiorat ca nu mai gasesc butonul de edit,mai gasiti si la Pta iancului,Pta Matache,Rosetii,Stefan 2,Teiul Doamnei si Titulescu.
Daca stiam unde va localizati nu mai scriam ditamai lista,hehehe,da lasa ca si asa ma plictisesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, am scris adresa alela, nu imi mai trimiti o data te rog frumos:
mamagiuliei@yahoo.com
Merci mult !

Io am o zi de kkt si parca nu mai vrea sa treaca, vreau acasa
Ce bine de cele care ati ramas acasa cu copiii !
Merg sa bocesc ca m-au suparat azi toti la munca si simt ca o iau cu cercu` pe zapada in curte

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adina, cred ca numai titan 2 este in zona mea, asta daca ma decid sa cumpar si citeva borcanele cu peste, sa am pentru zilele cind nu am timp de gatit ! Oricum, ma bucur ca omul tau mik este incintat de preparatul cu pricina, asa ca nu-i rapi placerea ! Eu am renuntat la borcanele pentru ca am vazut ca nu a refuzat pestele pe care l-am cumparat de la magazin si cum tot am timp sa gatesc (si chiar daca nu am, pentru copilul meu imi fac siiiigur !)...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Lumi, eu il culc pe Stefan incepind cu ora 22:30 - uneori adoarme imediat, alteori (ca aseara de ex.!!) adoarme pe la miezul noptii...Dar, fara exceptie, are trezirea din jurul orei 5...

Trimis programul si la restul doritoarelor...sper sa va fie de folos - cind mai am ceva nou, va dau de stire!

Si eu ii dau lui Stefan peste, chiar de vreo 2-3 ori pe saptamina, pastrav, salau sau stiuca - le cumpar proaspete de la metro, cora sau carrefour, le curat, le portionez si le congelez eu. Eu am problema ca Stefan nu accepta mincarea de la borcanase - doar fructele pe care le maninca aproape exclusiv de la borcan...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Daria, nu mai fii suparata ! Uite, ti-am trimis eu pe mailul pe care l-ai scris fisierele de la Gabriela, sa iti fie cu folos !
Mei, si nu-mi monopolizati afacerea cu cercurili, bre !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lumi - bebelina papa foarte bine la gradi, ieri a papat ciorbita si doua portii de paste. la prajiturele nu prea se inghesuie, iar eu ma bucur foarte tare toata mancarica e facuta la gradi, de catre bucatareasa lor, iar meniul e publicat pe site cu o saptamana inainte.
educatoarele ii ajuta sa manance - sunt doua educatoare si o fata care le ajuta. dar vad ca lia pui, dupa o luna de gradi, mananca singura cu furculita bucatelele din farfurie. sa o vedeti cum se concentreaza, mor de drag. am filmat-o intr-o dimineata. si dupa ce termina isi sufleca mainile si cere apa. dar nu pleaca la baie pana nu pune scaunelul inapoi sub masuta din sufragerie domnisoara in toata regula.
a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult, dar din pacate nu mai inteleg asa de bine ce spune. o mare parte din cuvinte sunt achizitii de la gradi si nu am "dictionar". povesteste in masina dimineata, imi arata tramvaiul, taxiurile, nenea care conduce masina... azi dimineata se conversa cu un sofer de taxi la semafor, prin geam. inainte sa plecam din casa a cerut "ococo" si mi-a luat ceva timp sa ma prind ca era vorba de oscillococcinum (ii dau in fiecare dimineata cate un dop de bilute, si tare ii plac). acuma mi-am luat de o grija, ca daca uit sa i le dau mi le cere singurica

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Salutare
Noi suntem virusate cobza, Mara a implinit o saptamana de cand se chinuie, lui Eva ii atarna mucii pana pe parchet (fara exagerare!!!) Iar pe mine ma tine o durere de capatana de moorrr!!! cred ca sinuzita scrie pe mine
Dar sunt happy ca am sfarsit cu examenele, luni o sa am si rezultatul, sper sa fie ok.
Ce se face cu copiii caposi care nu iau nici un fel de medicamente???? A mea zici ca vrei sa o omori asa zbiara numai cand le vede. I-am facut fundu prastie de cate supozitoare i-am introbagat, dar ce sa-i fac daca nu vrea nimic pe gura.
Aaaa... si nu manca nika de 2 zile, s-a jegarit ca o matza vagaboanda, ofofof si vai de capul meu...
Gata m-am vaicarit destul, fug sa ma bag la loc in pat, macar pot sa lenevesc in voie daca tot sunt bolnava
Va pupam, weekend frumos!!

Mergi la inceput

Marcela, ce faaaaaain ! Ma bucur mult pentru Lia pui ca ii este bine la gradi ! Tot sa dai copilul la gradinita daca-i pe asa !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

corina - multa sanatate! si profita acuma de somn, cat esti bolnava si ai scutire
alice - dupa o gramada de emotii, uite ca pana la urma totul s-a rezolvat cu bine. educatoarea "de baza" de la baby acorns are pregatire de psiholog si un lipici la copii, ceva de speriat. imaginati-va ca dimineata cand ajungem gasim copilasii stransi in jurul ei, iar ea le citeste... cum stau niste copilasi atat de mici atat de cuminti... e un mister pentru mine. iar azi dimineata cand i-am dat-o pe lia pui in brate si am plecat, mandra mea nu a zis nici pis! ba cred ca nici nu s-a uitat dupa mine cand am plecat adevarata vorba romaneasca: omul sfinteste locul!

pupici si weekend placut tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Biluta - sanatate multa lui Edi !
Cristalina - dai de baut sa inteleg ? Intre timp, refacere rapida tuturor si sanatateeee !
Vrabiuta - uauuu, ma mut in Bucuresti sa dau copilu` la gradi aia !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput