Transformare din VHS/HI8 in DVD
Aveti idee unde pot transforma casetutele camerei video tip HI8 in dvd-uri? Ma refer la centre de acest gen in Bucuresti!
Multumesc anticipat de raspunsuri!
Deni & Vlad 28 sept 2005
Raspunsuri
radu300 spune:
Te putem ajuta noi, daca ai nevoie, dar trebuie sa ai o camera HI8 (nu mai avem asa ceva din pacate). Da-mi un mesaj pe privat ca sa iti dau detalii.
"http://community.webshots.com/user/pentrununta"
nitulica spune:
quote:
Initial creeata de jadi
Aveti idee unde pot transforma casetutele camerei video tip HI8 in dvd-uri? Ma refer la centre de acest gen in Bucuresti!
Multumesc anticipat de raspunsuri!
Deni & Vlad 28 sept 2005
daca ai rezolvat problema imi poti spune si mie cum?multumesc!
Olivia26 spune:
Tragi caseta pe PC, direct de pe camera si apoi scrii DVD (iti trebuie DVD writer).
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
dante01 spune:
e Hi8, nu digital 8...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Pegasis spune:
Intrebare-intrebatoare: am un Sony CCD TR840E din 1900 toamna care are 5 iesiri -- pt microfon (neinteresanta pt mine), pt video, 2 pt audio si un Svideo. Pot in vreun fel sa transfer (pe computer de preferinta) casetele inregistrate cu ea, ca mai apoi din computer sa ard niste DVD-uri?
Sa nu rideti de mine...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
dante01 spune:
da, de putut se poate...
vei folosi cu siguranta iesirea Svideo...dar ai nevoie de mai multe chestii ca convertesti acele casete in format digital si apoi sa le poti pune pe dvd...
vezi ca zicea cineva pe aici ca poate face asa ceva, da-i un pm...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
tumpi spune:
ce program pot folosi ca sa trec inregistrarile de pe cam video pe pc?metionez ca am un Mini Dv ,dar am scris aici , ca sa nu mai deschid alt subiect.
Am avut la un mom dat un program,dar s-a pierdut.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Mugur spune:
Daca ai o camera mai noua si ai un port fireware e indicat sa faci transferul prin cablu fireware si un soft pentru captura si facut dvd...(pinacle studio, nero vision etc) trebuie sa ai in calculator port fireware sau un adaptor PCI- fireware.
Daca ai o camera mai veche care are iesire s-video (o mufa rca alba, una rosie si una galbena) adica alb si rosu sunet si galben video iti trebuie o placa de captura (tv tunner- cu un tv tunner poti sa prinzi programe tv daca ii bagi semnal de la antena sau cablu tv) cu intrare s-video si soft pentru captura si scris dvd.
cam atat,
Mugur
ymcar spune:
S-video este o mufa rotunda cu vreo 4 pini. Alea 3 alb-rosu-galben sunt iesiri RCA de videocomplex +audio. Merge si cu alea, dar calitatea e un pic mai slaba ca la S-video.
locca spune:
Jadi, uite pe www.digitalvideo.ro" target="_blank">astia ii stiu eu. Si nu trebuie sa te deplasezi.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)