Produsele Aloe

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Coraly, toate deodata, da! De cate 3 ori pe zi. Daca soacra ta este distribuitor, cere-i lista cu afectiuni si tratamente, trebuie sa o aiba. Acolo este schema de tratament pentru fiecare afectiune.
Eu cunosc pe cineva cu diabet si (normal) glicemia foarte mare. Tratamentul cu produsele de la Forever l-au ajutat sa ii revina glicemia la normal.
O alta cunostinta a fost diagnosticata cu ciroza hepatica si dupa un an de tratament cu Forever si cu ceva suc de morcovi, mere, sfecla rosie si ridiche neagra, fiind nevoita sa faca o operatie de hernie, doctorul care a operat-o a ramas stupefiat: ficatul isi revenise complet, nici urma de cancer!
Eu zic ca investitia merita din plin, si daca e un pic mai scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

quote:
Originally posted by alebazi

nadyana, pe unde esti?
te asteptam
am si eu o rugaminte, te rog frumos
"baiatul meu" pleaca in afara la munca. Spune-mi si mie ce sa-i cumpar sa aiba la el in caz de raceala, chestii usoare. El are si o tuse urata de vreo 7 ani de cand il stiu.

multumesc frumos

Abia acum am vazut intrebarea ta.Scuze..Se vede treaba ca am fost "bagata"tae in reamenajarea apartamentului si abia acum incep sa-mi revin..
Pt. raceala se recomanda Echinaceea Supreme.Intareste f bine imunitatea impreuna cu gelul de Aloe.Atunci cand ne doare in gat, f bun si eficient este Aloe First..
Tasia,si eu mi-am luat Touch-ul.De fapt, de fiecare data cand vad ca am nevoie de sampon,balsam, first, gel, pasta dinti,calciu,gel de dus, etc., merg si iau un touch pt ca beneficiezi e acea reucere mai mare.Unele produse din Touch le mai dau si prietenilor.Si eu sunt f multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Si eu vreau sa iau trusa Touch Of Forever pentru mine si familia mea.

Totusi eu am nevoie de produse de slabit si reglarea glandei tiroide, iar copii de produse de crestere a imunitatii si intarirea memoriei.

Sortul are probleme cu parul...incepe sa se rareasca...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Da, ai dreptate, Simina!In trusa chiar ai tot ceea ce-ti trebuie pt. tine si familia ta.Gasesti acolo si Aloe First, spry-ul de care se vorbea si pe forum si care este bun pt. tot ce inseamna afectiuni ale pielii, arsuri,rosu in gat, caderea parului si chiar vaginite, candida,si tot ce tine de astea, etc.Ai acolo si sampon, pasta de dinti, tot ce poti folosi pt. igiena, deodorant fara aluminiu, crema hidratanta, crema cu propolis, suplimenti nutritivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Imi poate spune si me cineva ce se recomanda pentru stafilococul auriu? Fata mea se chinuie de vreo 12 ani ,face tratament medicamentos trece...si reapare peste 1an sau 2.Nu mai stiu ce sa-i mai dau sa nu mai revina din nou.

Mutumesc, Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Corina,activeaza-ti Pm-ul ca sa iti dau niste sfaturi!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu am folosit produsele pe baza de aloe de la Forever Living
sunt f.bune
le folosesc si parintii mei si alti cunoscuti
sunt scumpe - 20-30 euro un flacon (ce am luat eu: A-betacare, Lycium Plus ,Absorbent C)
dar cred ca merita, in final

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput